Αρχική / Υγεία / Δερματολογία / Ροδόχρους ακμή: Πόσο αποτελεσματικό είναι το laser;
Ροδόχρους ακμή: Πόσο αποτελεσματικό είναι το laser; thumbnail

Νιόβη, 53 ετών

Ροδόχρους ακμή: Πόσο αποτελεσματικό είναι το laser;

ΕΡΩΤΗΜΑ
Η μαμά μου είναι 53 ετών και έχει στο πρόσωπο ροδόχρους ακμή, εδώ και δύο χρόνια. Επισκέφτηκε δερματολόγο, πήρε αντιβίωση και διάφορες αλοιφές και το πρόβλημα υπάρχει ακόμα. Τώρα η δερματολόγος της είπε να κάνει λέιζερ. Ποια είναι η γνώμη σας για το λέιζερ; Θα δει αποτελέσματα; Σας ευχαριστώ

Στο ερώτημά απάντησε η Μαργαρίτα Βεργολιά, Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος
ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Η ροδόχρους νόσος (ροδόχρους ακμή)  χαρακτηρίζεται από έντονο ερύθημα, κάτι που προβληματίζει πολύ τους ανθρώπους που πάσχουν από αυτή.
Σύμφωνα με την τελευταία έρευνα που ανακοινώθηκε στο συνέδριο American Academy of Dermatology  2016 στην Ουάσιγκτον, ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού ταλαιπωρείται από ροδόχρου νόσο (rosacea) , περίπου 16.000.000 άνθρωποι παγκοσμίως.
Τα συμπτώματα συνήθως είναι ερύθημα (κοκκινίλες), καθώς και κόκκινα φλυκταινίδια (σπυράκια).
Λόγο του ότι τα συμπτώματα είναι προφανή και ενοχλητικά, η ροδόχρους ακμή έχει ψυχοκοινωνικές επιδράσεις στους ασθενείς.
Η θεραπεία της ροδόχρου νόσου έχει βραχυπρόθεσμα αλλά και μακροπρόθεσμα αποτελέσματα. Μπορούμε να την αντιμετωπίσουμε στην έξαρση της με κατάλληλη αντιβίωση και να συνεχίσουμε με συντηρητική θεραπεία. Στο ιατρείο της  Dermavita  χρησιμοποιούμε τo κορυφαίο  Pulsed Dye Laser  μεταβλητής διάρκειας παλμού (V-beam Perfecta by Candela). Το συγκεκριμένο laser θεωρείται εξειδικευμένο για τη ροδόχρου νόσο και τα αποτελέσματα είναι θεαματικά.
Στους ασθενείς μας εφαρμόζουμε εξατομικευμένα πρωτόκολλα (combo therapies) συνδυάζοντας τελευταίας τεχνολογίας laser μαζί με εξειδικευμένα δερμoκαλλυντικά.

Μαργαριτά  Βεργολιά
Δερματολόγος  Αφροδισιολόγος
www.dermavita.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X