Αντιοξειδωτική σαλάτα πράσινων λαχανικών!

<p><strong>ΥΛΙΚΑ</strong></p>
<p>Για το dressing:</p>
<p>Χυμός μισού λεμονιού</p>
<p>1 κουτ.σούπας σόγια σως χωρίς γλουτένη</p>
<p>2 κουτ.σούπας ζάχαρη καρύδας</p>
<p>3 κουτ.σούπας λάδι</p>
<p>1 μιση κουτ.σούπας συσαμέλαιο</p>
<p>Αλάτι και πιπέρι</p>
<p> </p>
<p><strong>Για την σαλάτα:</strong></p>
<p>1 μικρή κούπα αρακά</p>
<p>1 κούπα σπαράγγια</p>
<p>2 κούπες μαρούλι κομμένο</p>
<p>2 κούπες λάχανο κομμένο</p>
<p>1 τέταρτο της κούπας ψιλοκομμένο κόλλιανδρο</p>
<p> </p>
<p>1.Για να φτιάξεις το dressing, αναμείξτε όλα τα υλικά και πασπαλίστε με αλάτι και πιπέρι για να δώσετε γεύση.</p>
<p>2. Βάλτε σε μια μεσαίου μεγέθους κατσαρόλα νερό, αλάτι και προσθέστε τα σπαράγγια, τον αρακά και βράστε τα έως ότου να μαλακώσουν. Στραγγίξτε τα και ρίξτε τους λίγο κρύο νερό. Προσθέστε το λάχανο και το κόλλιανδρο και αναμίξτε  τα σε ένα μπόλ.</p>
<p> </p>
<p>3.Περιχύστε με το dressing για γεύση και σερβίρετε!</p>
<p> </p>
<p> </p>

Σχετικά άρθρα