Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Ο μήνας του Κριού – Μηνιαίες προβλέψεις από 20/3 έως 19/4
Ο μήνας του Κριού - Μηνιαίες προβλέψεις από 20/3 έως 19/4 thumbnail

Ο μήνας του Κριού – Μηνιαίες προβλέψεις από 20/3 έως 19/4

Ο Ήλιος περνάει στον Κριό στις 20/3, στις 6:30 το πρωί, ώρα Ελλάδας.


 

Ας δούμε πώς θα επηρεάσει κάθε ζώδιο ξεχωριστά!


ΚΡΙΟΣ Μηνιαίες Προβλέψεις 

Γενικά
Μέσα στο επόμενο διάστημα καλείσαι να κάνεις αυτό που ξέρεις καλύτερα απ’ όλα: Ένα νέο ξεκίνημα! Αν μάλιστα καταφέρεις να εφαρμόσεις και τις καινοτομίες που έχεις κατά νου, τότε σίγουρα οι εξελίξεις θα σε δικαιώσουν. Το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι το ενδεχόμενο μιας ίωσης ή γενικότερα ενός προβλήματος υγείας που μπορεί να σε "καθηλώσει" για ένα διάστημα.


Όσο για την Σεληνιακή έκλειψη της 23ης Μαρτίου, αναμένεται να σε "ανεβάσει" ψυχολογικά και να σε… παρασύρει σε υπερβάσεις, που θα αποδώσουν καρπούς.


Οικονομικά
Το πιο γόνιμο διάστημα για την εκπλήρωση των στόχων σου είναι μετά τις 6/4, όταν ο Ερμής θα μπει στον Ταύρο. Μέχρι τότε όμως είναι καλό να διατηρήσεις τις επιφυλάξεις σου, ιδιαίτερα αν εμπλακείς σε μια νομική υπόθεση, αφού μπορεί να σου στοιχίσει σε χρόνο και χρήμα.


Ερωτικά
Τα… ωραία θα αρχίσουν να συμβαίνουν μετά τις 5/4, όταν δηλαδή η Αφροδίτη θα βρεθεί στο ζώδιό σου. Μέχρι τότε καλείσαι να διαχειριστείς μάλλον κρυφές καταστάσεις, αφού η "νομιμοποίηση" μιας σχέσης θα είναι δύσκολη.


Επιπλέον, η Σεληνιακή έκλειψη της 23ης Μαρτίου δημιουργεί τις προϋποθέσεις για μια νέα γνωριμία που μπορεί να αλλάξει πολλά στην ζωή σου.


 


 


ΤΑΥΡΟΣ Μηνιαίες Προβλέψεις 

Γενικά
Η Σεληνιακή έκλειψη της 23ης Μαρτίου σε καλεί να φροντίσεις οτιδήποτε αφορά στην σωματική ή ψυχική σου ευεξία και βέβαια δεν… χρειάζεται να πάθεις κάτι για να το πράξεις.


Παράλληλα, είναι πιθανό να επικεντρωθείς σε υποθέσεις στις οποίες εμπλέκονται φίλοι και φίλες, ενώ δεν αποκλείεται να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια. Εφ’ όσον όμως συμβεί κάτι τέτοιο, πρόσεξε μήπως πίσω από τις θεωρίες και τα ιδεολογήματα κρύβονται συμφέροντα που θα προσπαθήσουν να σε "ξεζουμίσουν"!


Οικονομικά
Εδώ χρειάζεται μια κάποια προσοχή, αφού ούτε ο Κρόνος, ούτε ο Άρης στον Τοξότη ευνοούν μια απρόσκοπτη πορεία. Καλό είναι λοιπόν να "συμμαζευτείς" και να αποφύγεις σημαντικές αγορές ή επενδύσεις, ενώ παράλληλα έχε τον νου σου σε δόλιες πρακτικές που μπορεί να σε βλάψουν.


Πάντως μετά την είσοδο του Ερμή στο ζώδιό σου στις 6/4, θα σου δοθεί η ευκαιρία να ρυθμίσεις ποικίλες λεπτομέρειες στις υποθέσεις που σε απασχολούν.


Ερωτικά
Μέχρι τις 5/4 την ιστορία την… φτιάχνουν οι παρέες κι αν ενδιαφέρεσαι για μια νέα γνωριμία, εκεί θα πρέπει να αναζητήσεις το ταίρι σου. Να θυμάσαι όμως ότι άθελά σου μπορεί να κινηθείς στον "αστερισμό" της απιστίας, γι’ αυτό ψάξε-ρώτα πρώτα κι ύστερα πράξε!
Από εκεί και ύστερα φαίνεται να προκύπτουν μάλλον ανταγωνιστικές καταστάσεις και συναισθηματικές μεταπτώσεις, που συνήθως δεν είναι του γούστου σου. "Παίζει" δυνατά πάντως μια σχέση, που έχει λόγους για να παραμείνει κρυφή.


 


 


ΔΙΔΥΜΟΙ Μηνιαίες Προβλέψεις 

Γενικά
Η Σεληνιακή έκλειψη της 23ης Μαρτίου αναμένεται να διεγείρει τις κοινωνικές ευαισθησίες σου και δεν αποκλείεται κάποια στιγμή να βγεις στους δρόμους, είτε για να διεκδικήσεις, είτε για να… πανηγυρίσεις!
Ανάλογες είναι και οι κατευθύνσεις της Νέας Σελήνης στις 7/4, η οποία σου υπόσχεται μια θεαματική ανανέωση του κοινωνικού σου κύκλου και επιπλέον μια νέα όσο και "δυνατή" φιλία.


Όσο για τα προβλήματα της περιόδου εντοπίζονται κυρίως στον τομέα των συνεργασιών, όπου κάθε συνεννόηση δείχνει δύσκολη.


Οικονομικά
Αν πρόκειται να "χαντακωθείς" σε κάτι, αυτό θα οφείλεται στους άλλους, ίσως μάλιστα και σε ένα πρόσωπο που έχεις περιβάλλει με την εμπιστοσύνη σου. Ενδείκνυται λοιπόν να τα πάρεις όλα επάνω σου για ένα διάστημα, κάτι που θα σε κουράσει μεν, αλλά παράλληλα θα σε διασφαλίσει.


Ερωτικά
Εδώ όλα συνηγορούν σε μια αποσταθεροποίηση κι αν είσαι ήδη σε μια σχέση, θα πρέπει να προσπαθήσεις αρκετά για να μην διαταραχθεί οριστικά. Αν όμως είσαι μόνος/η, τότε θα έχεις πολλές ευκαιρίες για να "παίξεις" ή ακόμη και να μπεις σε μια σχέση, περιορισμένης όμως διάρκειας.


 


 


ΚΑΡΚΙΝΟΣ Μηνιαίες Προβλέψεις 

Γενικά
Ο μήνας που ακολουθεί αναμένεται να είναι κομβικός και… συναρπαστικός, με τα αποτελέσματα, ωστόσο, να εξαρτώνται από το κατά πόσο είσαι πρόθυμος/η να προχωρήσεις σε σημαντικές αλλαγές, ιδιαίτερα στα επαγγελματικά σου. Γιατί, αν παρ’ ελπίδα "γαντζωθείς" στα ίδια και τα όμοια, το πιθανότερο είναι να βιώσεις ανατροπές που θα σε σοκάρουν και θα αυξήσουν το αίσθημα ανασφάλειάς σου.


Σε αυτό συνηγορούν τόσο η Σεληνιακή έκλειψη της 23ης Μαρτίου, όσο και η Νέα Σελήνη της 7ης Απριλίου. Ειδικά η δεύτερη σηματοδοτεί την αρχή μιας νέας πορείας, οπότε… ανασκουμπώσου!


Οικονομικά
Εδώ οι εξελίξεις θα κυμανθούν ανάλογα με τα επαγγελματικά σου, υπάρχει ωστόσο και κάτι επιπλέον. Ίσως δηλαδή χρειαστεί να ξοδευτείς για να καλύψεις μια βλάβη ή ζημιά στο υδραυλικό ή αποχετευτικό σου δίκτυο και καλό είναι να μην αγνοήσεις οποιαδήποτε διαρροή, όσο μικρή κι αν δείχνει, μήπως και προλάβεις το "κακό" πριν γίνει.


Ερωτικά
Μέχρι τις 5/4 θα μαζέψεις πολλά κολακευτικά σχόλια για την εμφάνισή σου αλλά αν θέλεις κάτι… περισσότερο, το πιθανότερο είναι να το βρεις κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού ή μέσω μιας διαδικτυακής επαφής.
Από εκεί και ύστερα φαίνεται πως η προσωπική σου ζωή αποκτά την λάμψη που επιθυμείς, είτε είσαι ήδη σε μια σχέση, είτε όχι.


 


 


ΛΕΩΝ Μηνιαίες Προβλέψεις 

Γενικά
Η Σεληνιακή έκλειψη της 23ης Μαρτίου, προάγει τις πνευματικές αναζητήσεις σου κι ίσως έχεις την ευκαιρία να παρακολουθήσεις ένα ταχύρρυθμο όσο και χρήσιμο σεμινάριο. Παράλληλα, φαίνεται να σου ανοίγονται νέοι δίαυλοι επικοινωνίας, ενώ ενδέχεται να κάνεις κι ένα ταξίδι γεμάτο εμπειρίες.


Εκεί όμως που θα απαιτηθεί μεγαλύτερη προσοχή από την πλευρά σου, είναι οι εξελίξεις στην ζωή ενός αγαπημένου σου προσώπου, που μάλλον χρειάζεται… επιτήρηση, αφού διαφορετικά μπορεί να μπλέξει ή να εξαπατηθεί "χοντρά".


Οικονομικά
Μέχρι τις 5/4 το πιθανότερο είναι να υπάρξει μια διαδοχή κερδών και ζημιών, γι’ αυτό δεν χρειάζεται ούτε να τα βάψεις μαύρα, ύστερα από μια ήττα, ούτε να πανηγυρίσεις ύστερα από μια νίκη. Σεμνά και ταπεινά…
Από εκεί και μετά όμως οφείλεις να είσαι πολύ επιφυλακτικός/η απέναντι σε υποσχέσεις ή "ταξίματα", ιδιαίτερα αν σου ζητηθεί να χρηματοδοτήσεις μια υπόθεση, με την προοπτική "να τα οικονομήσεις".


Ερωτικά
Πέρα από τις καθαρά σεξουαλικές σου εμπειρίες, οι οποίες όντως μπορεί να εμπλουτιστούν, σε επίπεδο σχέσεων, αναμένονται "αναταράξεις" και εντάσεις, που βέβαια καλείσαι να διαχειριστείς με την μέγιστη δυνατή προσοχή. Αν μάλιστα διαπιστώσεις ότι υπάρχει μια… παράξενη ησυχία, τότε να αρχίσεις να ανησυχείς περισσότερο!


 


 


ΠΑΡΘΕΝΟΣ Μηνιαίες Προβλέψεις 

Γενικά
Ο Άρης αλλά και ο Κρόνος στον Τοξότη συνιστούν κάποιου είδους "απειλή" για την οικογενειακή σου ειρήνη και ασφάλεια, είτε αυτή εκφραστεί με έξωθεν παρεμβάσεις-επιβουλές, είτε λάβει την μορφή μιας εσωτερικής διαμάχης. Σε κάθε περίπτωση όμως μπορείς να προλάβεις τα χειρότερα αν πάρεις τα αναγκαία μέτρα ασφαλείας ή χειριστείς τις εντάσεις -ακόμη και τις υπερβολικές απαιτήσεις ενός οικείου σου- με υπομονή και ψυχραιμία.
Επιπλέον, καλό είναι να προνοήσεις για την εύρυθμη λειτουργία συσκευών και δικτύων, ιδιαίτερα εκείνων που σχετίζονται με υγρά ή αέρια.


Οικονομικά
Η Σεληνιακή έκλειψη της 23ης Μαρτίου αλλά και η Νέα Σελήνη της 7ης Απριλίου, τείνουν να διαμορφώσουν ένα νέο τοπίο στα οικονομικά σου κι ίσως είναι η κατάλληλη περίοδος για να αφήσεις πίσω σου ό,τι σε ζόρισε και εξακολουθεί να σε ζορίζει και να κινηθείς πιο ελεύθερα.
Καλό είναι πάντως να αρχίσεις να παίρνεις πρωτοβουλίες μετά τις 5/4, που η Αφροδίτη θα βρεθεί στον 8ο ηλιακό σου οίκο.


Κατά τα άλλα είναι πιθανό να διαπιστώσεις ότι κάποιες "σίγουρες" λύσεις δεν αποδίδουν, αντίθετα μπορεί να κερδίσεις από εκεί που δεν το περιμένεις.


Ερωτικά
Μέχρι τις 5/4, η Αφροδίτη στους Ιχθύες μπορεί να σου εξασφαλίσει ένα μίνιμουμ ικανοποίησης στην προσωπική σου ζωή αλλά και να σου αφήσει κάποιες… πίκρες από λανθασμένες εκτιμήσεις για πρόσωπα και πράγματα. Αν μάλιστα πέσεις για τα καλά στα "δίχτυα" του Ποσειδώνα, ενδέχεται να βιώσεις ένα αίσθημα προδοσίας.


Γενικότερα δείχνει σκόπιμο να επιμείνεις περισσότερο στην εκπλήρωση των δικών σου επιθυμιών και βλέψεων, αφού αν "θυσιαστείς" για ένα άλλο πρόσωπο, το πιθανότερο είναι να απογοητευθείς από το αποτέλεσμα.


 


 


ΖΥΓΟΣ Μηνιαίες Προβλέψεις 

Γενικά
Η Σεληνιακή έκλειψη της 23ης Μαρτίου αλλά και η Νέα Σελήνη της 7ης Απριλίου αναμένεται να σε… ταράξουν για τα καλά και να εισάγουν "καινά δαιμόνια" στην ζωή σου, κάτι όμως που μπορεί να έχει τόσο θετικές, όσο και αρνητικές συνέπειες, ανάλογα με τις αποφάσεις που θα πάρεις και την στάση που θα κρατήσεις.


Το ζητούμενο για σένα ήταν πάντα και θα είναι η σύνθεση των αντιθέτων, αυτήν την φορά όμως φαίνεται ότι είναι προς το συμφέρον σου να υιοθετήσεις μια σχετικά "ακραία" πολιτική, ιδιαίτερα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, προτάσσοντας πάνω απ’ όλα την ανεξαρτησία σου. Αντίθετα, αν κινηθείς πιο συντηρητικά, απλά θα χάσεις!


Παράλληλα, ο Άρης στον Τοξότη σε καλεί να είσαι πιο προσεκτικός/η κατά την διάρκεια των μετακινήσεών σου αλλά και στον χειρισμό μηχανημάτων που δουλεύουν με υγρά ή αέρια.


Οικονομικά
Αν εξαιρέσει κανείς κάποια έκτακτα έξοδα για την κάλυψη μιας ζημιάς, δεν αναμένεται κάτι σημαντικό, τουλάχιστον μέχρι τις 6/4 που ο Ερμής θα μπει στον Ταύρο.
Από εκεί και ύστερα όμως τα "μπλοκάκια" με τα πάρε-δώσε παίρνουν… φωτιά και τα καλά νέα είναι ότι θα μπορέσεις να ρυθμίσεις κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες αλλά και να λάβεις μια σημαντική ενίσχυση.


Ερωτικά
Όλα φαίνεται να έρχονται "τούμπα" αλλά αν επιδιώξεις μια νέα σχέση καλό είναι να "δράσεις" μετά τις 5/4, που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Κριό.
Λίγο νωρίτερα μπορεί να νοιώσεις "μετέωρος/η" ανάμεσα σε μια κατάσταση που… είναι και δεν είναι!


 


 


ΣΚΟΡΠΙΟΣ Μηνιαίες Προβλέψεις 

Γενικά
Η Σεληνιακή έκλειψη της 23ης Μαρτίου μπορεί να συμβάλλει σε έντονες ψυχολογικές μεταπτώσεις αλλά και στην εκδήλωση προβλημάτων υγείας που οι ρίζες τους είναι ψυχοσωματικές. Όλα αυτά όμως δεν αποσκοπούν στο να σε "τιμωρήσουν" αλλά στο να συνειδητοποιήσεις ποιος είναι για σένα ο καλύτερος τρόπος ζωής.


Στην συνέχεια, η Νέα Σελήνη της 7ης Απριλίου σηματοδοτεί ένα νέο ξεκίνημα στις εργασιακές σου σχέσεις, ίσως μάλιστα να επιφορτιστείς με πρωτόγνωρες υπευθυνότητες αλλά και ιδιαίτερα προνόμια.


Οικονομικά
Βρίσκεσαι σε μια περίοδο, όπου κάθε προσπάθειά σου για να αυξήσεις το εισόδημά σου μπορεί να "πέφτει σε τοίχο" ή να εξυπηρετεί… άλλους! Καλό είναι λοιπόν να περιορίσεις τις βλέψεις σου, δίνοντας προτεραιότητα στην κάλυψη των υποχρεώσεών σου.


Επιπλέον, μπορεί να προκύψει μια έντονη διαφωνία με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, που έχει διαφορετική πολιτική από την δική σου κι εδώ είναι που πρέπει να χειριστείς το θέμα με προσοχή, αφού αν "κοντράρεις" στα ίσια, το πιθανότερο είναι να πέσεις θύμα κάποιας… πονηριάς!


Ερωτικά
Μέχρι τις 5/4, που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον 5ο ηλιακό σου οίκο, θα έχεις σίγουρα τις ευκαιρίες σου, το θέμα όμως δεν είναι η ποσότητα αλλά η ποιότητα των σχέσεών σου, που είναι μάλλον δύσκολο να σε ικανοποιήσει.
Μπορείς όμως να κρατήσεις τις εμπειρίες, που πάντα βοηθούν στο να σχηματίσεις μια πλήρη εικόνα για αυτά που τελικά σε κάνουν ευτυχισμένο/η.


Επιπλέον, καλείσαι να κινηθείς και να επιλέξεις με βάση κυρίως την διαίσθησή σου, αφού η λογική σου μπορεί να λαθέψει.


 


 


ΤΟΞΟΤΗΣ Μηνιαίες Προβλέψεις 

Γενικά
Ο Άρης στο ζώδιό σου σε κάνει πιο παρορμητικό/η στις επιδιώξεις σου, υπάρχει όμως το σοβαρό ενδεχόμενο είτε να αρχίσεις να "κυνηγάς ανεμόμυλους" σαν τον Δον Κιχώτη, είτε απλά να κάνεις μια… τρύπα στο νερό! Και με δεδομένη την παρουσία (και) του Κρόνου στο ζώδιό σου, η οποιαδήποτε αποτυχία μπορεί να σου στοιχίσει περισσότερο απ’ όσο φανταζόσουν, γι’ αυτό καλό είναι να "κόψεις ταχύτητα".


Παράλληλα, φαίνεται πως στο σπίτι ή την οικογένειά σου γίνονται πράγματα που δεν γνωρίζεις και πρέπει οπωσδήποτε να τα ανακαλύψεις έγκαιρα, είτε αυτά αφορούν προθέσεις και σχέδια, είτε διαρροές -εντός ή εκτός εισαγωγικών- που μπορεί να σου στοιχίσουν.


Οικονομικά
Μέχρι και τις αρχές Απριλίου δεν αναμένονται σημαντικές εξελίξεις, εκτός ίσως από τις συνέπειες μιας "αστοχίας" ή παρατυπίας σε ένα περιουσιακό θέμα.
Από εκεί και ύστερα όμως καλείσαι να αναπροσαρμόσεις ριζικά την οικονομική σου πολιτική, αφού το πλάνο σου δεν "βγαίνει".


Παράλληλα βέβαια, θα έχεις την ευκαιρία να αυξήσεις το εισόδημά σου μέσα από προσωρινές ή έκτακτες δραστηριότητες.


Ερωτικά
Εδώ είναι που κτυπούν για τα καλά οι "καμπάνες" της αλλαγής, αφού τόσο η Σεληνιακή έκλειψη της 23ης Μαρτίου, όσο και η Νέα Σελήνη της 7ης Απριλίου πριμοδοτούν ανατροπές. Κι αν βέβαια είσαι μόνος/η και ψάχνεις για ταίρι, το μεγαλύτερο κακό που μπορείς να πάθεις είναι να βρεθείς με κάποιον/α… αταίριαστο/η! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, θα πρέπει να προσπαθήσεις πολύ για να διατηρήσεις τις ισορροπίες της, κάτι όμως που τελικά μπορεί και να… μην αξίζει!


 


 


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Μηνιαίες Προβλέψεις 

Γενικά
Η Σεληνιακή έκλειψη της 23ης Μαρτίου αναμένεται να σε "διχάσει" ανάμεσα στην κάλυψη των οικογενειακών και επαγγελματικών σου υποχρεώσεων, δεν έχεις όμως παρά να μοιράσεις ακριβοδίκαια τον χρόνο και το ενδιαφέρον σου, ώστε να μείνουν όλες οι πλευρές ευχαριστημένες.


Αρκετά πιο δύσκολη δείχνει να είναι η διαχείριση των όσων θα φέρει η Νέα Σελήνη της 7ης Απριλίου, η οποία σηματοδοτεί το κλείσιμο ενός κύκλου και την αρχή ενός άλλου. Κι εδώ το "διακύβευμα" μπορεί να είναι κάτι που σχετίζεται άμεσα με το σπίτι ή την οικογένειά σου.


Παράλληλα, καλό είναι να λάβεις όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία της υγείας σου, αφού… καιροφυλακτούν ιώσεις και μολύνσεις!


Οικονομικά
Ένα περιουσιακό θέμα μπορεί να βρεθεί στο επίκεντρο των εξελίξεων και του ενδιαφέροντός σου κι είναι αλήθεια ότι οι διαθέσιμες λύσεις δεν είναι και πολλές. Πρακτικά καλείσαι είτε να αποποιηθείς την "ευθύνη" μιας ιδιοκτησίας (εδώ υπάρχει βέβαια και το ενδεχόμενο μιας πώλησης), είτε να… στριμωχτείς άγρια, προκειμένου να καλύψεις δυσβάστακτες υποχρεώσεις.
Σε κάθε περίπτωση η απόφαση είναι δική σου αλλά τα άστρα σου προτείνουν να απεμπλακείς άμεσα από όλα εκείνα που σε "βαραίνουν" και αν δεν τα "πετάξεις", θα συνεχίσουν να σε βαραίνουν και στο μέλλον.


Ερωτικά
Με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σου να προασπίζει το… απόλυτο, είναι σχετικά δύσκολο να μπεις σε μια σχέση που δεν σε καλύπτει κατά 99%. Αντίθετα είναι πολύ πιο εύκολο να "βγεις" από μια κατάσταση, ακόμη κι αν με τον/την σύντροφο σου σε συνδέουν περίπλοκα στην λύση τους ζητήματα.


Αν πάλι τρέφεις προσδοκίες για μια νέα αρχή, καλό είναι να κινηθείς μετά τις 5/4, αφού ο Ερμής στον Ταύρο μπορεί να σε ευνοήσει, τουλάχιστον επικοινωνιακά.


 


 


ΥΔΡΟΧΟΟΣ Μηνιαίες Προβλέψεις 

Γενικά
Η Σεληνιακή έκλειψη της 23ης Μαρτίου μπορεί να συμβάλλει στην διεύρυνση των πνευματικών αναζητήσεών σου και να σε "σπρώξει" στην εκμάθηση μιας νέας τεχνικής αλλά σε πιο καθημερινό επίπεδο ίσως να δημιουργήσει αχρείαστες προστριβές με γείτονες ή συγγενείς. Σε… συμφέρει λοιπόν να αποστασιοποιηθείς από σχόλια και "ζουζουνίσματα", που το μόνο που καταφέρνουν είναι να σε αποσυντονίζουν από τους στόχους σου και να σου χαλάνε την ησυχία. Επιπλέον, αναμένεται να πολλαπλασιαστούν οι επαφές και οι μετακινήσεις σου.


Σε ανάλογο μήκος κύματος "εκπέμπει" και η Νέα Σελήνη της 7ης Απριλίου. Παράλληλα όμως ενδέχεται να προκύψουν εντάσεις ή πολύ περισσότερο απογοητεύσεις από την στάση ενός φίλου ή μιας φίλης, που με μια λέξη σε "πούλησε".


Οικονομικά
Για όσο διάστημα η Αφροδίτη θα είναι στους Ιχθύες, θα βρίσκεις πάντα τον τρόπο να αντεπεξέρχεσαι στις υποχρεώσεις σου, ίσως μάλιστα να κάνεις και κάποιες αγορές εκτός προγράμματος. Ωστόσο, από τις 5/4 και ύστερα, η "προστασία" σου αδυνατίζει και το πρώτο που πρέπει να προσέξεις είναι μήπως εξαπατηθείς ή κάνεις κάποιο "καραμπινάτο" λάθος που θα σου στοιχίσει.


Ερωτικά
Εκτός από τα φλερτ και τα κομπλιμέντα που θα σε "ανεβάσουν" ψυχολογικά ή μια "έκτακτη" περιπέτεια σε ταξίδι, (ιδιαίτερα μετά τις 5/4), δεν αναμένεται κάποια σημαντική εξέλιξη στην προσωπική σου ζωή.
Αντίθετα όμως πολλά είναι εκείνα που συμβαίνουν στις ζωές των φίλων σου κι ίσως τελικά να βιώσεις δράματα και συγκινήσεις μέσω… τρίτων!


 


 


ΙΧΘΥΕΣ Μηνιαίες Προβλέψεις 

Γενικά
Ο Άρης και ο Κρόνος στον 10ο ηλιακό σου οίκο, σου βάζουν δύσκολα κι ίσως τελικά να επιλέξεις την "πλάγια οδό" για να αποφύγεις τους σκοπέλους μιας απευθείας αντιπαράθεσης με ένα ισχυρό πρόσωπο που έχει "λόγο" στην ζωή σου. Κι εδώ βέβαια η νομιμότητα της επιλογής σου είναι πολύ… συζητήσιμη!


Γενικότερα, μπορεί να παρασυρθείς σε μια ατέρμονη φυγή από την πραγματικότητα και τα προβλήματά της, κάτι όμως που θα αποκτήσει δημιουργική διάσταση αν διοχετεύσεις την έμπνευση σου στην τέχνη. Επιπλέον, θα έχεις την ευκαιρία να βοηθήσεις κόσμο που υποφέρει, αποκαθιστώντας με αυτόν τον τρόπο και τις δικές σου εσωτερικές ισορροπίες.


Οικονομικά
Η Σεληνιακή έκλειψη της 23ης Μαρτίου αλλά και η Νέα Σελήνη της 7ης Απριλίου, σηματοδοτούν μια "νέα εποχή" για τα οικονομικά σου, κάτι που όσον αφορά στα οφέλη που μπορείς να έχεις, εξαρτάται άμεσα από έναν συνεργάτη σου ή γενικότερα τους άλλους. Από αυτήν την άποψη μπορείς να… κοιμάσαι ήσυχα!


Ωστόσο, είναι πιθανό να προκύψει κι ένα μάλλον περίπλοκο ζήτημα με έναν φίλο ή φίλη που βρίσκεται σε δύσκολη θέση και ζητά την βοήθειά σου.


Ερωτικά
Μέχρι να φύγει η Αφροδίτη από το ζώδιό σου (5/4) , δεν θα σου λείψουν ούτε οι προτάσεις, ούτε οι προοπτικές μιας σχέσης, που μπορεί να σε καλύψει σε ικανοποιητικό βαθμό.
Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν θα υπάρξουν "σκαμπανεβάσματα" στον… δείκτη της ευτυχίας σου, αφού σε κάποιες περιπτώσεις θα πληγωθείς από την συμπεριφορά του προσώπου που σε ενδιαφέρει, κάτι που μπορεί να γίνει και το "άλλοθι" σου για να "κοιτάξεις" αλλού!


Πηγή: www.astrology.grComments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X