Αρχική / Σεξ / Άνδρας / "Δεν κάνει δουλειές, δε με φροντίζει…" Τα παράπονα του άνδρα από τη γυναίκα του
"Δεν κάνει δουλειές, δε με φροντίζει..." Τα παράπονα του άνδρα από τη γυναίκα του  thumbnail

Aνδρέας, αναγνώστης του boro.gr

"Δεν κάνει δουλειές, δε με φροντίζει…" Τα παράπονα του άνδρα από τη γυναίκα του

Γεια σας


Είμαι παντρεμένος 18 χρόνια συν 2 χρόνια δεσμός, δηλαδή σύνολο 20 χρόνια μαζί με τη γυναίκα μου. Έχουμε και ένα παιδί ηλικίας 15 χρονών. Δεν παντρευτήκαμε από αγάπη και τώρα στην ηλικία των 50 χρόνων συνειδητοποίησα ότι δεν βγάζει πουθενά. Όλα αυτά τα χρόνια η γυναίκα μου (εργάζεται), βαριόταν να κάνει τις δουλειές του σπιτιού, μαζί με το μαγείρεμα μέχρι τώρα, έλεγε πολλά ψέματα, έχει πίεση και άγχος που πολλές φορές γίνεται κρίση και ξεσπάει σε μένα και το παιδί. Στις λίγες φορές που έχω ασθενήσει ποτέ δεν μου έχει συμπαρασταθεί και γενικά κοιτάει τον εαυτό της. Στο σπίτι ζούμε τυπικά. Τι να κάνω;


Ευχαριστώ


Στο ερώτημά σας απαντά ο ψυχολόγος ομαδικός θεραπευτής Δημήτρης Κατσαρός 




Αγαπητή αναγνώστρια:

 

Πήρατε το χρόνο σας για να ξεκαθαρίσετε τα συναισθήματά σας και φαίνεται πως τώρα αναρωτιέστε αν είστε έτοιμη για κάτι καινούργιο στη ζωή σας. Είναι σημαντικό κάποιος που θέλει να σχετίζεται μαζί μας να είναι σε θέση να αγκαλιάσει τις ιδιαιτερότητές μας και τις αδυναμίες μας. Φαντάζομαι πως αυτό είναι που ζητάτε κι εσείς. Μπορείτε να έρθετε σε συνεννόηση με το γιατρό σας σχετικά με τη φαρμακευτική σας αγωγή και το κατά πόσο σας καλύπτει για να κάνετε εξόδους και σε ποια συχνότητα. Πολλοί άνθρωποι με επιλητπικές κρίσεις έχουν μια κανονική καθημερινότητα. Γιατί όχι κι εσείς. Βοηθήστε τον εαυτό σας να νιώσει ασφάλεια ως προς αυτό και οι γνωριμίες είναι μετά καθαρά θέμα του πόσο εξωστρεφής μπορείτε να γίνετε.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X