Αρχική / Σεξ / Άνδρας / Τα 5 πιο βρώμικα μέρη για σεξ: Οι μικροβιολόγοι προειδοποιούν
Τα 5 πιο βρώμικα μέρη για σεξ: Οι μικροβιολόγοι προειδοποιούν thumbnail

Τα 5 πιο βρώμικα μέρη για σεξ: Οι μικροβιολόγοι προειδοποιούν


Ο μικροβιολόγος Τσαρλς Γκέρμπα από το Πανεπιστήμιο της Αριζόνα προειδοποιεί τα ζευγάρια εκείνα που κάνουν σεξ ή σκέφτονται να κάνουν σεξ σε δημόσιους χώρους. Τα παρακάτω 5 μέρη είναι άκρως επικίνδυνα λόγω της μεγάλης έκθεσης σε μικρόβια και παθογόνους μικροοργανισμούς. Ποια είναι αυτά 
1. Η τουαλέτα του αεροπλάνου: Σύμφωνα με τον επιστήμονα είναι ένα ιδιαίτερα βρώμικο μέρος. Στις τουαλέτες των αεροπλάνων αναπτύσσεται εύκολα το κολοβακτήριο Εσερίχια κόλι (E. coli), το οποίο προέρχεται από τα ανθρώπινα περιττώματα.


the 5 germiest places to have sex ss1


 


2. Αποδυτήρια γυμναστηρίου


the 5 germiest places to have sex ss2


Όλο και περισσότεροι το επιχειρούν. Στη Βρετανία μάλιστα έχει γίνει και μόδα. Και όμως είναι ένα από τα μέρη που πρέπει να αποφεύγουμε. Ο συνδθιασμός της υγρασίας με την υψηλή θερμοκρασία δημιουργούν τις ιδανικές συνθήκες για την ανάπτυξη σταφυλόκοκκου (MRSA), ο στρεπτόκοκκου και ο νοροϊού.


3. Σινεμά


the 5 germiest places to have sex ss3


Και όμως κάποιοι το τολμούν. Τα καθίσματα δεν καθαρίζονται συχνά και ο σταφυλόκοκκος παραμονεύει. 


3. Πάρκα 


the 5 germiest places to have sex ss4


Δεν είναι μόνο ότι εκτίθεστε δημόσια σε κάθε λογής κινδύνους… Τα περιττώματα και τα ούρα ζώων είναι μια μεγάλη εστία μικροβίων.


4. Παραλία


the 5 germiest places to have sex ss5


Σύμφωνα με την Αμερικανική Εταιρία Χημείας η άμμος της παραλίας είναι το πιο ακατάλληλο μέρος για σεξουαλικές επαφές. Πλήθος μικροβίων, περιττώματα ζώων σκουπίδια, μήκυτες και ιοιί μπορεί να σας δημιουργήσουν πραγματικά μεγάλο πρόβλημα. 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X