Αρχική / Υγεία / Εκστρατεία Προληπτικής Ιατρικής στη Λέσβο
Εκστρατεία Προληπτικής Ιατρικής στη Λέσβο thumbnail

Εκστρατεία Προληπτικής Ιατρικής στη Λέσβο

Στη Λέσβο και συγκεκριμένα στο Δήμο Καλλονής θα βρεθεί από τις 20 έως τις 27 Μαρτίου 2016 η Ομάδα Εθελοντών των Φίλων Κοινωνικής Παιδιατρικής & Ιατρικής «Ανοιχτή Αγκαλιά», στο πλαίσιο της Εκστρατείας Προληπτικής Ιατρικής με τον διακριτικό τίτλο«ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ».


Η ομάδα αποτελείται από συνολικά 28 μέλη, Γιατρούς όλων των απαιτούμενων ειδικοτήτων από τα Νοσοκομεία του ΕΣΥ Αθηνών και Θεσσαλονίκης και Nοσηλευτές, οι οποίοι θα προσφέρουν υπηρεσίες ιατρικής πρόληψης, εμβολιασμούς στα παιδιά ανασφάλιστων οικογενειών και ψυχολογική στήριξη και ενημέρωση σε ενήλικες και παιδικό πληθυσμό των Δημοτικών Ενοτήτων Πέτρας, Σκουτάρου, Στύψης, Μήθυμνας, Σκαλοχωρίου, Φίλιας.


Η Εκστρατεία Προληπτικής Ιατρικής «ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ» απευθύνεται κυρίως στους άνεργους, ανασφάλιστους, πολύτεκνους και φυσικά στους πρόσφυγες, εφόσον υπάρξει ανάγκη.


Όπως κάθε φορά, έτσι και τώρα οι παροχές της Οργάνωσης είναι ΔΩΡΕΑΝ και αγκαλιάζουν με αγάπη όλες τις πληθυσμιακές ομάδες. Παράλληλα, οι Ψυχολόγοι της ομάδας θα είναι στη διάθεση των εκπαιδευτικών και των γονιών για συμβουλές σε θέματα που άπτονται της συμπεριφοράς, της ψυχικής υγείας, και των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν μαθητές και έφηβοι, ενώ οι Υπεύθυνοι Ψυχαγωγίας θα προσφέρουν στιγμές γέλιου και χαλάρωσης στους μικρούς και μεγάλους μας φίλους.


Η πολύπλευρη αυτή προσφορά της Οργάνωσης Φίλων Κοινωνικής Παιδιατρικής και Ιατρικής τελεί υπό την Αρωγή και Στήριξη του Υπουργείου Υγείας και την Αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X