Αρχική / Συνταγές / Γλυκά / Χαλβάς σιμιγδαλένιος!
Χαλβάς σιμιγδαλένιος! thumbnail

Χαλβάς σιμιγδαλένιος!

Υλικά
1 ποτήρι του νερού λάδι
2 ποτήρια του νερού ζάχαρη
3 ποτήρια του νερού σιμιγδάλι χοντρό
4 ποτήρια του νερού νερό
1 φλιτζάνι καρύδια χοντροκομμένα


Εκτέλεση
Βάλε το λάδι στην κατσαρόλα, να κάψει.  Ρίξε το σιμιγδάλι και ανακάτευε μέχρι να πάρει αρκετά σκούρο χρώμα.  Βάλε τη ζάχαρη και το νερό σ’ ένα μπολ και ανακάτεψε.  Ρίξε το μείγμα στο σιμιγδάλι και συνέχισε ν’ ανακατεύεις μέχρι να πιει το σιρόπι και να πήξει.  Στο τέλος ρίχνεις τα καρύδια, βάζεις το μείγμα σε μια φόρμα και αφήνεις να κρυώσει καλά.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X