Σουφλέ Ζυμαρικών!

<p><strong>Υλικά <br /></strong><span>1 πακέτο ριγκατόνι ή πένες ή αχιβάδες ή στριφτό, ή οποιοδήποτε κοντό μακαρόνι </span><br /><br /><span>1 πακέτο μπέικον, ή οποιοδήποτε άλλο αλλαντικό έχουμε στο ψυγείο μας, όπως ζαμπόν γαλοπούλα καπνιστή ή βραστή </span><br /><br /><span>2 κουτιά κρέμα γάλακτος light των 250ml </span><br /><br /><span>200-250 γρ. τυριά τριμμένα διάφορα. Οποιοδήποτε τυρί είναι κατάλληλο </span><br /><br /><strong>Εκτέλεση </strong></p>
<p><span>Βράζουμε τα ζυμαρικά</span><strong><br /></strong><br /><span>Τα σουρώνουμε </span><br /><br /><span>Τσιγαρίζουμε το μπέικον  </span><br /><br /><span>Βάζουμε τα βρασμένα ζυμαρικά σε ένα ελαφρώς βουτυρωμένο πυρέξ, ρίχνουμε και ανακατεύουμε το μπέικον, περιχύνουμε τις κρέμες γάλακτος, πασπαλίζουμε με τα τυριά και βάζουμε 2-3 κομματάκια βούτυρο.</span><br /><br /><span>Ψήνουμε σε προθερμασμένο στους 170 βαθμούς περίπου 30’ μέχρι να λιώσουν τα τυριά και να ροδοκοκκινίσει η επιφάνεια.</span></p>

Σχετικά άρθρα