Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Τα άστρα το τριήμερο 25 ως 27 Μαρτίου 2016, με τις αστρολογικές όψεις της Αφροδίτης, του Ερμή και του Άρη
Τα άστρα το τριήμερο 25 ως 27 Μαρτίου 2016, με τις αστρολογικές όψεις της Αφροδίτης, του Ερμή και του Άρη thumbnail

Τα άστρα το τριήμερο 25 ως 27 Μαρτίου 2016, με τις αστρολογικές όψεις της Αφροδίτης, του Ερμή και του Άρη

Κυρίαρχες οι όψεις της Αφροδίτης στο τριήμερο αυτό, που επηρεάζουν έντονα τις ενέργειες, τις διαθέσεις, την ψυχολογία, αλλά κυρίως τις σχέσεις μας… Την Παρασκευή, η δύσκολη όψη Ταυ-Τετραγώνου που σχηματίζει με τον Δία και τον Κρόνο, είναι σίγουρο είναι πως θα επηρεάσει ιδιαίτερα τις σχέσεις και τις συνεργασίες μας. Αφροδίτη σημαίνει αγάπη, δόσιμο, αγκαλιά και φροντίδα, ποιότητες που δεν μπορούν να εκφραστούν εύκολα τις ημέρες αυτές, μια και άλλα πράγματα μπορεί να έχουμε κατά νου και άλλα να βγουν μπροστά μας!


Και ενώ η διάθεσή μας είναι να περάσουμε καλά, να ευχαριστηθούμε, να μοιραστούμε όμορφες στιγμές με το πρόσωπο που αγαπάμε και γενικά αφεθούμε σε εκείνην τη χαλαρή, την ευχάριστη πλευρά της ζωής, εμφανίζεται ο Κρόνος και σταματά κάθε τέτοια πρόθεση, δημιουργώντας ένα σωρόερωτήματα και προβληματισμούς, τόσο σε επαγγελματικές σχέσεις και συνεργασίες, όσο και στα οικονομικά μας! Εκκρεμότητες, παράπονα, προβλήματα που δεν επιλύθηκαν, ή ακόμα και υποχρεώσεις που δεν μας είναι ιδιαίτερα ευχάριστες, ενδέχεται να βγουν με ένταση και να δημιουργήσουν ένα περιβάλλον συγκρούσεων, που μπορεί να οδηγήσει ακόμα και σε ρήξεις!


Αλλά και οι προσωπικές μας σχέσεις δυσκολεύουν και φέρνουν στο προσκήνιο όλα εκείνα τα δύσκολα συναισθήματα του άγχους, των παραπόνων, του θυμού, προκαλώντας ένα κλίμα έκρυθμο, που δημιουργεί αποστάσεις…


Σε κάθε περίπτωση, όλα είναι θέμα διαχείρισης… Είναι πολύ σημαντικό, πριν την κάθε σου ενέργεια ή κουβέντα, να σκεφτείς πως το κλίμα των ημερών δεν θα σε βοηθήσει ούτε να βρεις το δίκιο σου, ούτε και να επιλύσεις με τον καλύτερο τρόπο τα όποια θέματα υπάρχουν!


ΔίδυμοιΤοξότεςΠαρθένοι και Ιχθύες του δεύτερου δεκαήμερου, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, να θυμάστε πως οι ημέρες αυτές δοκιμάζουν το συναίσθημά σας, τα όριά σας και τις αντοχές σας! Δώστε χρόνο στα όποια αρνητικά συναισθήματα και αποφύγετε να τα εκφράσετε, ιδιαίτερα αν δεν είστε προετοιμασμένοι για το αποτέλεσμα που μπορεί να εισπράξετε!


Ερμής σε τρίγωνο με Άρη


Την Παρασκευή επίσης, το τρίγωνο μεταξύ του Ερμή και του Άρη ενισχύει τη σκέψη, έτσι που να μπορεί να ανακαλύπτει λύσεις, ακόμα και σε ιδιαίτερα δύσκολες καταστάσεις! Έτσι, οι μέρες αυτές είναι ιδανικές για ανάληψη πρωτοβουλιών, σε θέματα που σχετίζονται με την επικοινωνία. Τώρα μπορείς να συζητήσεις οτιδήποτε σε απασχολεί, να επικοινωνήσεις ένα θέμα που σε ενδιαφέρει, να ολοκληρώσεις μια διαπραγμάτευση, να κλείσεις μια να επιτυχή συμφωνία, να δεχτείς κάποιες καλές ειδήσεις, μηνύματα ή προσκλήσεις, να κοινωνικοποιηθείς, να γνωρίσεις καινούργια πρόσωπα και να διευρύνεις τους ορίζοντές σου!


Ήλιος σε τρίγωνο με Άρη


Την ημέρα του Σαββάτου, το τρίγωνο του Ηλίου με τον Άρη ευνοεί την ανάληψη δράσης και πρωτοβουλιών, ενισχύοντας πολύ την ενέργειά σου. Το συναίσθημά σου τώρα ισχυροποιείται και σε βοηθά να επιτύχεις ίσως κάτι ασυνήθιστο ή κάτι που μπορεί να επιδιώκεις εδώ και καιρό! Βάλε προτεραιότητες, βρες ένα συγκεκριμένο αντικείμενο με το οποίο θέλεις να ασχοληθείς και αφοσιώσου σε αυτό… Να ξέρεις πως έχεις πάρα πολλές πιθανότητες να το φέρεις σε πέρας!


ΚριοίΛέοντες και Τοξότες του πρώτου δεκαήμερου, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, το τριήμερο αυτό σας χαρίζει ενέργεια και δύναμη, για να ανοίξετε καινούργιους δρόμους, να αναλάβετε πρωτοβουλίες, να περάσετε στην δράση, να διεκδικήσετε ό,τι μπορεί να νοιώθετε πως σας ανήκει! Είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνετε ένα νέο επιχειρηματικό άνοιγμα, αρκεί να είναι πολύ καλά μεθοδευμένο και οργανωμένο! Και βέβαια, να περάσετε καλά, να κοινωνικοποιηθείτε, να δείτε τα πρόσωπα που αγαπάτε και γενικά να διασκεδάσετε!


Αφροδίτη σε εξάγωνο με Πλούτωνα


Το Σάββατο επίσης, το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα έρχεται να γλυκάνει τις καρδιές και το συναίσθημά μας και να δημιουργήσει προϋποθέσεις αποκατάστασης της όποιας δυσκολίας μπορεί να περάσαμε τις προηγούμενες ημέρες, αλλά και να προκαλέσει νέα ερωτικά ξεκινήματα!


ΤαύροιΚαρκίνοιΠαρθένοιΣκορπιοίΑιγόκεροι και Ιχθύες του δεύτερου δεκαήμερου, μπορείτε να βελτιώσετε τις σχέσεις σας ή να ανοίξετε καινούργια κεφάλαια στην ερωτική σας ζωή, γεμάτα ερωτική ένταση και πάθος!


Καλό τριήμερο σε όλους!


 


Πηγή: myastro.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X