Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Όσα πρέπει να ξέρουμε για τις Εκλείψεις του μήνα
Όσα πρέπει να ξέρουμε για τις Εκλείψεις του μήνα thumbnail

Όσα πρέπει να ξέρουμε για τις Εκλείψεις του μήναΟι εκλείψεις του Μαρτίου θα επιβαρύνουν περισσότερο τη χρονιά που διανύουμε. Στατιστικά έχει σημειωθεί πως οι εκλείψεις στους Ιχθύς και στον Ζυγό αποτελούν κακό οιωνό για τη χώρα μας και ταλαιπωρούν τον λαό της.


Ο Κώστας Λεφάκης αναλύει παρακάτω όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε για τι εκλείψεις του μήνα.
Τις εκλείψεις αυτές τις συναντήσαμε π.χ. την περίοδο 1941 – 1942, με τον πόλεμο στην έξαρσή του. Εξίσου ηλεκτρίζει και δυσκολεύει τις καταστάσεις η προσχώρηση του Άρη στον Τοξότη, ο οποίος σύντομα θα συναντήσει τον Κρόνο, ενώ το πρώτο εικοσαήμερο κυριαρχεί η δυσαρμονία του με τον Ποσειδώνα. Μια όψη που δείχνει την εξαπάτηση, την πώρωση, την ψυχική διαταραχή και την ενεργοποίηση των κατώτερων ενστίκτων και των αρνητικών σκέψεων. Η συνάντηση του Άρη με τον Κρόνο και το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα και τον Δία που ξεκινά τώρα θα διαρκέσει μέχρι το τέλος Μαΐου. Ο επίλογος όμως των μεγάλων δυσκολιών είναι ο Μάρτιος. Τον μήνα αυτόν τα πάντα μπορούν να συμβούν εκτός από κάτι καλό. Τρομοκρατικές επιθέσεις, αύξηση θνησιμότητας, τροχαία, δολοφονικές και αυτοκτονικές συμπεριφορές αυξάνονται παγκοσμίως. Από την άλλη, οι εκλείψεις πυροδοτούν ακραία καιρικά φαινόμενα έως και γεωλογικές διαταραχές. Προβλήματα υγείας αυξάνονται αιφνίδια, συνεργασίες και σχέσεις διαταράσσονται και ενδεχομένως να αυξηθεί ακόμα λίγο το ποσοστό της ανεργίας. Καινούργιες δυσκολίες θα αντιμετωπίσει η χώρα στην εξωτερική πολιτική της ενώ το προσφυγικό, το ασφαλιστικό και το χρέος γιγαντώνουν την παρουσία τους και απειλούν για την κυβέρνηση. Τέλος, ο μήνας αυτός αποτελεί την υποχρεωτική διάβαση όλων μας από μια νέα φάση συμπληγάδων και εδώ ανάλογα του πεπρωμένου του, ο καθένας από εμάς θα κληθεί να δώσει εξετάσεις αντοχής αλλά και εξετάσεις αντίληψης και αναπροσαρμογής. Οι εκλείψεις του Μαρτίου δημιουργούν ένα νέο παγκόσμιο σκηνικό και αναγκάζουν κράτη, ανθρώπους και ομάδες να προσαρμοστούν σε μια σκληρή πολιτική.Ωστόσο, πριν κλείσει ο μήνας αυτός πολλά θα έχουν αλλάξει και θα επιβληθούν καινούργιες τακτικές, οι όποιες όμως θα δημιουργήσουν νέες πραγματικότητες ανανέωσης για το μέλλον.


Εκρηκτικό κοκτέιλ
Οι εκλείψεις του Μαρτίου στον άξονα Ιχθύων Παρθένου, συνέχεια των αντίστοιχων περσινών του 2015, επηρεάζουν την παγκόσμια υγεία, οξύνουν τις δυσκολίες, αυξάνουν τη θνησιμότητα και την εγκληματικότητα. Ονομάζονται τετραδικές καθώς οι ίδιες επαναλήφθηκαν και πέρσι. Ηλιακή στους Ιχθύς (9/3) και σεληνιακή (23/3) στον άξονα Ζυγού Κριού αλλά που επηρεάζει και το τέλος της Παρθένου και των Ιχθύων αντίστοιχα. Αντίστοιχες είχαν γίνει το 1941 και το 1942 στην καρδιά του δεύτερου παγκοσμίου πολέμου. Στις όψεις λοιπόν αυτές στο φαινόμενο αυτό συμμετέχει η σύνοδος του Άρη με τον Κρόνο έστω και με ανοχή μοιρών και ενεργοποιείται επικίνδυνα το τετράγωνο Άρη, Ποσειδώνα και Δία Κρόνου.


Οι εκλείψεις λοιπόν στα μεταβλητά ζώδια καθώς και αμέσως μετά την εαρινή ισημερία, φέρνουν νέα κύματα παγκόσμιας πολιτικής διαταραχής, αποκαλύψεις που τρομάζουν και ανατροπές σχεδίων. Στην Ελλάδα, τώρα θα κριθεί η αντοχή της κυβέρνησης. Καλό όμως είναι να υπολογίσουμε και την σύνοδο του Άρη με τον Κρόνο στον Τοξότη.


Ο Άρης στον Τοξότη έχει κινδύνους, όπως να διασκορπίσει τις δυνάμεις του αναζητώντας όλο και πιο ανέφικτους στόχους, ενώ έχει μια τάση να απομακρύνει τους ανθρώπους από την πραγματικότητα. Ο Κρόνος σαφώς τον περιορίζει και εδώ θα σημειωθούν συγκρούσεις, καθώς ο πρώτος θα σχηματίζει και δυσαρμονία με τον Ποσειδώνα, μια εξαιρετικά επικίνδυνη όψη. Η κυρίαρχη συνέπεια του συνδυασμού αυτών των φαινομένων είναι η εκδήλωση πολλών κινδύνων και η ανικανότητα να ξεχωρίσει κανείς το σωστό από το λάθος, καθώς καταλύεται η εσωτερική αρμονία και αυξάνονται οι αυτοκτονικές συμπεριφορές και οι κάθε λογής αυταπάτες.
ΦΩΤΙΑ
ΚΡΙΟΣ
Φανείτε συμβιβαστικοί


Η έκλειψη του Ήλιου στις 9 του μήνα θα διαταράξει την καθημερινότητα και θα αποδυναμώσει τις προσπάθειες εκείνων των ημερών. Θα ενισχύσει τους φόβους και θα κάνει πιο επικίνδυνα τα χτυπήματα των αντιπάλων σας. Θα πρέπει να αποφύγετε νομικούς αγώνες, να μην ξεκινήσετε τίποτα καινούργιο επιχειρηματικά, να αποφύγετε να εκτεθείτε σε κινδύνους και να διατηρήσετε επίσης καλή τη σχέση σας με τον Νόμο. Η έκλειψη σελήνης στις 23 του μήνα επηρεάζει τη διάθεση και την υγεία, βραχυκυκλώνει τις προσωπικές σας σχέσεις, βάζει σε κίνδυνο τα τρέχοντα συμφέροντά σας και σας υποχρεώνει να φανείτε συμβιβαστικοί και όχι εριστικοί. Παράλληλα, γεγονότα ή άνθρωποι μπορεί να σας εκθέσουν και αυτό πρέπει να το αποφύγετε με κάθε τρόπο.


 


ΛΕΩΝ
Η τσέπη σε πρώτο πλάνο


Με την ηλιακή έκλειψη στις 9 του μήνα δοκιμάζονται τα οικονομικά σας στο έπακρον. Αυξάνονται οι αντιξοότητες, δυσκολεύεται η διαχείριση των οικονομικών σας υποθέσεων, ενώ είναι πιθανή η απώλεια ενός ανθρώπου και η αύξηση δυσάρεστων ειδήσεων επί προσωπικού επιπέδου. Μειώνονται τα κέρδη και ανατρέπεται ένα σχέδιο. Η έκλειψη Σελήνης που πραγματοποιείται στις 23 του μήνα εμποδίζει ταξίδια και μετακινήσεις, δυσκολεύει νομικές διευθετήσεις και επιβαρύνει σπουδές. Ενεργοποιούνται μυστικοί επιχειρηματικοί σας εχθροί, αυξάνονται οι αντιδικίες, βγαίνουν απίθανα ατυχήματα στην επιφάνεια και χρειάζεται μεγάλη προσοχή στον τρόπο που θα κινηθείτε σε κάθε τομέα.


 


ΤΟΞΟΤΗΣ
Συνέπεια και προσοχή


Η έκλειψη του Ήλιου στις 9/3 θα διαταράξει τον άξονα οικογενειακής ? επαγγελματικής ζωής. Επιβαρύνει περισσότερο το στενό περιβάλλον και την οικογένεια. Βάζει σε περιστασιακό κίνδυνο την περιουσία σας και φανερώνει τυχόν μυστικές ερωτικές σας σχέσεις. Προφυλάξτε το σώμα σας από ταλαιπωρία ή από μικροατυχήματα και προνοήστε την οικονομική κατάσταση των δικών σας γιατί είναι πολύ πιθανό να επιβαρύνει το δικό σας πορτοφόλι. Η σεληνιακή έκλειψη στις 23 δυσχεραίνει τη δημιουργική πορεία σας αυτή την περίοδο και δημιουργεί αιτίες παρεξηγήσεων με αγαπημένα πρόσωπα. Η σεληνιακή έκλειψη δίνει δυσάρεστες συνεπείς και σας υπαγορεύει να είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας και να μη βιαστείτε σε νέα ξεκινήματα.


 


ΓΗ
ΤΑΥΡΟΣ
Τα μάτια σας ανοιχτά


Η έκλειψη Ήλιου στις 9 ματαιώνει την πραγματοποίηση σχεδίων και προσδοκιών. Γνωριμίες που γίνονται τότε θα χαλάσουν γρήγορα, η οικονομική σας διαχείριση απαιτεί περισσότερη προσοχή, γεγονότα στις σχέσεις σας με συγγενείς και ηλικιωμένα πρόσωπα δεν θα λείψουν, έκτακτες ανάγκες θα παρουσιάσει ο επαγγελματικός τομέας. Μην υποτιμάτε τη δύναμη των αντιπάλων σας και μην ταξιδεύετε αυτή την περίοδο. Η σεληνιακή έκλειψη θα φέρει ένα κύμα φόβου ανησυχίας και νευρικότητας για τις επόμενες 14 μέρες. Τα κίνητρα κάποιων δικών σας γίνονται ύποπτα, η σχέση με τον σύντροφο σας βραχυκυκλώνεται, ενώ ένα γεγονός μπορεί να φέρει έναν ασύμφορο νομικό αγώνα.


 


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Οι σχέσεις κλυδωνίζονται


Η ηλιακή έκλειψη στις 9 θα διαταράξει τις σχέσεις σας με τους άλλους, ενώ τα αισθηματικά σας θα κινδυνέψουν και οι κοινωνικές σας συναναστροφές θα επηρεαστούν. Θα κινδυνεύσετε να χάσετε χρήματα, δεν θα μπορέσετε να καλύψετε υποχρεώσεις και θα ακούσετε για μια ανθρώπινη απώλεια ή ενδεχομένως και να τη ζήσετε. Η έκλειψη σελήνης στις 23 βραχυκυκλώνει εμπορικά και επαγγελματικά ζητήματα. Κάτι που επιδιώκετε δεν θα πραγματοποιηθεί και κάτι που προσδοκείτε θα ανατραπεί ή θα αναβληθεί. Έχει να κάνει επίσης με την εξωτερική σας δραστηριότητα, με το πόσο μπορείτε να διεκπεραιώσετε υποχρεώσεις και με τα δύσκολα και αναπάντεχα που μπορεί να προκύψουν στην κοινωνική και επαγγελματική σας ζωή.


 


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Προσοχή στην επικοινωνία


Η ηλιακή έκλειψη στις 9 του μήνα μπλοκάρει τα εκφραστικά σας μέσα και αυξάνει τους κινδύνους παρεξηγήσεων και διαφωνιών με το στενό σας περιβάλλον. Εμποδίζει την πραγματοποίηση ταξιδιών και ανατρέπει τις αλλαγές που θέλετε να κάνετε. Ο γάμος ως σύμβαση θα περάσει ταλαιπωρία ενώ θα διαταραχθούν οι σχέσεις σας με αδέλφια και γείτονες. Η έκλειψη σελήνης στις 23 του μήνα για εσάς επιβαρύνει την ατμόσφαιρα στο σπίτι, τη σχέση με τους γονείς και παιδιά σας, καθώς και τις συνθήκες της διαβίωσης σας γενικότερα. Προσέξτε την ασφάλεια της περιουσίας σας και διατηρήστε τις αναγκαίες ισορροπίες με συνεργάτες και με υπάλληλους.


 


ΑΕΡΑΣ
ΔΙΔΥΜΟΙ
Η εργασία στο προσκήνιο


Η έκλειψη του Ήλιου στις 9 θα επηρεάσει τον επαγγελματικό τομέα και ό,τι σχετίζεται με αυτόν. Θα αυξήσει τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις και θα πρέπει συχνά να βγάλετε το φίδι από την τρύπα ή να κάνετε κάποιες θυσίες για τη συντήρηση της δουλειάς σας. Μην κλείνετε συμφωνίες, μην κάνετε ξεκινήματα. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας ό,τι και αν συμβαίνει. Η πανσέληνος ? έκλειψη σελήνης στις 23 του μήνα επηρεάζει τις σχέσεις σας με φίλους και συγγενείς καθώς και τις κοινωνικές σας συναναστροφές μέσα από τη ροη των συμπτώσεων και των αιφνίδιων γεγονότων. Αποφύγετε να εκτεθείτε. Χρειάζεται να είστε πιο προνοητικοί στα οικονομικά σας, ενώ και κάποιες επαγγελματικές σας σχέσεις ενδέχεται να διαταραχθούν.


 


ΖΥΓΟΣ
Κινηθείτε διπλωματικά


Οι εκλείψεις του Μαρτίου επιβαρύνουν την υγεία σας, αναστατώνουν την καθημερινή σας ζωή, δυσκολεύουν την εξυπηρέτηση πελατών για τους ελευθέρους επαγγελματίες και σας αφήνουν ακάλυπτους στις κακές προθέσεις των ανταγωνιστών σας, ενώ αυξάνουν αιφνίδια και το κόστος ζωής στη διάρκεια των ημερών που θα ακολουθήσουν. Αποφύγετε διενέξεις, συνεργαστείτε προσωρινά και μεταθέστε για αργότερα την εκδοχή μιας μάχης όπως και μια αλλαγή σε έναν σημαντικό τομέα της ζωής σας. Η ατυχία επηρεάζει επίσης την πορεία των εργασιών, η δυσκολία μπλοκάρει την υλοποίηση ενός σχεδίου και η παρεξήγηση βάζει σε κίνδυνο την ερωτική σας ζωή.


 


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Εμπόδια στον ορίζοντα


Η ηλιακή έκλειψη στις 9 του Μαρτίου αποτελεί μια βόμβα που θα εκραγεί στον οικονομικό τομέα και θα έχει δυσάρεστες συνέπειες στην εξέλιξη των συμφερόντων σας, αν δεν είστε προνοητικοί. Κινδυνεύει αρκετά η κινητή σας περιουσία από απώλειες και η διαταραχή της δημοσίας εικόνας σας, ενώ μπλοκάρεται η επαγγελματική σας εξέλιξη. Η πανσέληνος ? έκλειψη σελήνης που σχηματίζεται στις 23 του Μαρτίου επηρεάζει τις δυνατότητες επικοινωνίας και τις διαταράσσει. Φρενάρει θέματα σπουδών, εμποδίζει επιθυμίες, μετακινήσεις ή αλλαγή τόπου διαμονής και δίνει και αρκετή κατάσταση ανησυχίας στη σχέση με εκείνους που υποχρεωτικά συμβιώνετε ή συνεργάζεστε.


 


ΝΕΡΟ
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Δείξτε ψυχραιμία παντού


Η έκλειψη Ήλιου στις 9 Μαρτίου επηρεάζει την προώθηση των επιδιώξεών σας, διαταράσσει τη ροη της ενέργειας και αυξάνει την απογοήτευση και τον φόβο μέσα σας. Νομικές υποθέσεις, σπουδές και μετακινήσεις πρέπει να προσεχθούν ιδιαίτερα. Χειροτερεύουν οι σχέσεις με συγγενείς και διαταράσσεται η συνεννόηση με το περιβάλλον. Τα γεγονότα τονίζουν υπαρξιακές και ψυχολογικές ανησυχίες. Η σεληνιακή έκλειψη στις 23 διαταράσσει τη ροη και διασκορπίζει την ενέργεια. Η γενικότερη κατάσταση θα δυσκολέψει τα συμφέροντά σας, ενώ ενδέχεται να κληθείτε να υπερασπιστείτε τη δουλειά σας μέσα από μια θυσία.


 


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Με μεγαλύτερη προσοχή


Η έκλειψη Ήλιου στους Ιχθύς στις 9 του μήνα θα επηρεάσει επεισοδιακά και δυσάρεστα τη δημιουργική σας δραστηριότητα. Σκοτεινιάζει ο ορίζοντας της δημιουργικής σας έκφρασης, βρίσκεστε απέναντι σε αιφνίδιους κινδύνους, έχετε προβλήματα με αγαπημένα πρόσωπα και οι γονείς με τα παιδιά σας. Προφυλαχθείτε από αοράτους εχθρούς στο περιβάλλον της εργασίας σας. Η σεληνιακή έκλειψη στις 23 Μαρτίου θα διαταράξει τη διάθεση σας, θα αυξήσει τους φόβους και τις μελαγχολίες σας και θα επιβαρύνει την υγεία σας. Δυσκολεύει η καθημερινότητά σας, εμποδίζεται η διεκπεραίωση των υποχρεώσεών σας και αυξάνονται αναίτια κάποιες δαπάνες που έχετε προγραμματίσει.


 


ΙΧΘΥΕΣ
Παραμείνετε ψύχραιμοι


Η έκλειψη Ήλιου στο ζώδιό σας στις 9 αυξάνει τις δυσκολίες ενώ περιορίζει τις ευκολίες. Τα γεγονότα που θα μεσολαβήσουν θα επιβαρύνουν την ψυχολογική σας κατάσταση. Η εικόνα που δίνετε προς τους άλλους θα διαφοροποιηθεί και εκείνο που πρέπει να κάνετε είναι να διατηρήσετε την ψυχραιμία, τον ρεαλισμό και τις οργανωμένες κινήσεις σε καθημερινή βάση. Αποφύγετε κάθε συναναστροφή με δύσκολους ανθρώπους. Η έκλειψη σελήνης στις 23 του μήνα επιβαρύνει την οικονομική σας κατάσταση. Κάποιοι άνθρωποι θα σας πιέσουν και κάποιοι άλλοι θα σας εκνευρίσουν. Η ερωτική σας ζωή βραχυκυκλώνεται, η καθημερινότητα λίγο βαραίνει και γενικότερα περιορίζεται η αίσθηση της ασφάλειας σε οικονομικά και αισθηματικά.


 


Πηγή: Astra & Orama


Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X