Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια
Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια thumbnail

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΚΡΙΟΣ Εβδομαδιαίες Προβλέψεις
Θέλεις να βιώσεις νέες εμπειρίες και μέσα απο αυτό θα κάνεις την προσωπική σου επέκταση. Ο Ήλιος στον Κριό θα σε πριμοδοτήσει με νέο δυναμικό και κυρίως εσύ που έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο θα οπλιστείς με θάρρος και με τόλμη, έχοντας στόχο να δημιουργήσεις κάτι καινούργιο. Σίγουρα θα απλωθείς σε μια μεγάλη γκάμα προσωπικών δραστηριοτήτων, όμως το ζητούμενο είναι να αυξήσεις την πίστη στον εαυτό σου αλλά και στο «θεϊκό» κομμάτι μέσα σου. Η σχέση με τον Τοξότη σε γεμίζει θάρρος και εμπιστοσύνη και αυτό σε δικαιώνει γιατί βγαίνεις σιγά-σιγά απο μια τελματωμένη πραγματικότητα.


 ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Καλύτερα να παραμένεις στα δικά σου χνάρια για να βρεις την εσωτερική σου δύναμη.


 


ΤΑΥΡΟΣ Εβδομαδιαίες ΠροβλέψειςΠροσπαθείς να απεμπλακείς από διάφορες τοξικές καταστάσεις και αυτό σε δικαιώνει γιατί βάζεις τον πήχη ψηλά. Η τόλμη που χρειάζεσαι για να ξεκολλήσεις από μια σχέση που μπορεί να μην τραβάει είναι σημαντική. Οι αλήθειες πρέπει να λέγονται και κυρίως με έναν Κριό που αυτή την στιγμή παίζει ένα σημαντικό ρόλο στην ζωή σου. Ο Υδροχόος επίσης που μπορεί να έχετε γνωριστεί μέσα από μια ομάδα θα σου δημιουργήσει τη διάθεση να διαφοροποιηθείς από τα ίδια και τα ίδια. Το κυριότερο για σένα είναι να ξαναβρεις την αυτονομία αλλά και την προσωπικότητά σου μέσα από τολμηρές πρωτοβουλίες, οι οποίες μερικές φορές φαίνονται και υπερβολικά ριψοκίνδυνες.
ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Η τόλμη και το ρίσκο είναι τα στοιχεία που θα σε βγάλουν από τα αδιέξοδα.


 


ΔΙΔΥΜΟΙ Εβδομαδιαίες ΠροβλέψειςΑναλαμβάνεις δράση και σίγουρα θα θεωρηθείς ότι είσαι κάπως ανταγωνιστική/ός έναντι των στενών σου σχέσεων και έναντι του/της συντρόφου. Μερικές φορές μπορεί να ενθουσιάζεσαι στο να κάνεις κάτι από κοινού και μετά μπορεί ο ενθουσιασμός σου να πέφτει κατακόρυφα, απογοητεύοντας πρώτα εσένα και μετά τους άλλους. Καλύτερα να μη βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα γιατί μπορεί να είναι λανθασμένα και να μην έχεις ολοκληρωμένη οπτική για ένα θέμα ή άτομο που σε ενδιαφέρει. Η σχέση με τον Κριό μπορεί να είναι πολύ παρορμητική αλλά τελικά θα έχει και την ουσία της. Είτε πρόκειται για συνεργάτη είτε σε συναισθηματικό επίπεδο.
ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Οι ιδέες σου θα σε βοηθήσουν να ξεφύγεις από τα τετριμμένα και να ξανακερδίσεις τη χαμένη επικοινωνία.


 


ΚΑΡΚΙΝΟΣ Εβδομαδιαίες ΠροβλέψειςΗ διευθέτηση των ορίων σου είναι πολύ σημαντική για σένα από εδώ και πέρα και αυτό είναι που θα σε σπρώξει να αλλάξεις όλα τα κακώς κείμενα. Πιθανόν να βαριέσαι και να μην συντονίζεσαι εύκολα με τους υπόλοιπους γύρω σου, κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο. Αυτό πιθανόν να σε κάνει να πηγαίνεις από ομάδα σε ομάδα και να μην βρίσκεις τελικά κάτι που να σε εκφράζει απόλυτα. Θα κάνεις τομές και ανατροπές ακόμα και σε κάτι που μέχρι τώρα το θεωρούσες δεδομένο αλλά δεν θα είναι πολύ εύκολο. Θα σου βγει όμως τόσο αυθόρμητα που δεν θα μπορέσεις να το σταματήσεις. Η αλλαγή πλεύσης στα επαγγελματικά σου θα σε βάλει σε μια διαφορετική κατεύθυνση που δεν είχες σκεφτεί καν.
ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Αν χρησιμοποιήσεις με θετικό τρόπο την παρόρμησή σου θα ανακαλύψεις το διαβατήριο για τις αλλαγές.


 


ΛΕΩΝ Εβδομαδιαίες ΠροβλέψειςΕξαφανίζεις όσο μπορείς τα κακώς κείμενα από τη ζωή σου με μια στροφή προς την ατομικότητα, κάτι που έτσι και αλλιώς σε υποχρεώνει να κάνεις ο… εαυτός σου. Θα πάρεις πρωτοβουλίες πάνω σε θέματα που παλιά είτε ανέβαλες είτε φοβόσουν ότι θα εκτεθείς. Η ριψοκίνδυνη κατά τη γνώμη σου επαγγελματική δράση μπορεί να σε βοηθήσει να εξελίξεις καταστάσεις που παλιά λίμναζαν. Η επαγγελματική σου επαφή με ένα άτομο ή ακόμα και με έναν οργανισμό που σχετίζεται με το εξωτερικό θα σου δώσει μια νέα δυνατότητα εξέλιξης αλλά και οικονομικής εξασφάλισης.
ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Θα βρεις τη δημιουργική δύναμη για να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο. Για αυτό η δράση σου αυτές τις ημέρες θα είναι υπερβολική.


 


ΠΑΡΘΕΝΟΣ Εβδομαδιαίες ΠροβλέψειςΒρίσκεσαι σε μια φάση που υποσυνείδητα νιώθεις ότι διακινδυνεύεις την ασφάλεια αλλά και την εικόνα σου. Η άμεση λύση μιας συνεργασίας μπορεί να μην είναι και τόσο δύσκολη για σένα, γιατί μπορεί να γίνουν αποκαλύψεις ξαφνικά και να καταλάβεις τελικά ποιος σου κάνει και ποιος όχι. Οπότε, είναι σημαντικό να βγαίνουν όλα στο φως, χωρίς όμως να φοβάσαι ότι εσύ θα βγεις χαμένος/η από αυτό. Γιατί το να παραμένεις σε μια θολή κατάσταση πάλι δεν σε εξυπηρετεί. Η ολοκλήρωση ενός σχεδίου μπορεί να σταματήσει από κάποιες εξωτερικές συνθήκες, κατά τη γνώμη σου, αλλά αν το ψάξεις καλά θα δεις ότι κατά κύριο λόγο εσύ και οι φόβοι σου θα σε κάνουν να απομακρυνθείς από τους στόχους σου.
ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Όσες αναποδιές και να συναντάς, εσύ καλύτερα να προχωρήσεις και να φτάσεις μέχρι το τέρμα των στόχων σου.


 


ΖΥΓΟΣ Εβδομαδιαίες ΠροβλέψειςΠροσπαθείς να αυτονομηθείς και στην φάση αυτή δεν υπολογίζεις πλέον τι θα πουν οι άλλοι για σένα. Επειδή κάπου νιώθεις ότι μπορείς να ξεσπάσεις χωρίς να φοβάσαι ότι κάτι θα χάσεις. Πιθανόν μια τελείως καινούργια συνεργασία να προκύψει και θα χρειαστεί να οπλιστείς με πολύ θάρρος για να ξεπεράσεις τους φόβους σου. Γενικά, τα όρια σου χρειάζονται πολύ περισσότερο από άλλες φορές, γιατί η πραγματικότητα μπορεί να σου φανεί τελείως διαφορετική. Πρωτότυπες ιδέες και γενικά νέα σχήματα που σε κάνουν να βγαίνεις έξω από τα προσωπικά σου δεδομένα θα σε ενθουσιάσουν μεν, αλλά θα χρειαστεί να προσέξεις για τυχόν υπερβολές.
 ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Φρόντισε να κρατήσεις όσο μπορείς περισσότερες ισορροπίες κυρίως σε οτιδήποτε αφορά τους άλλους, γιατί θα βρεθείς σε ακραίες καταστάσεις.


 


ΣΚΟΡΠΙΟΣ Εβδομαδιαίες ΠροβλέψειςΒλέπεις ότι δεν μπορείς να κάνεις πίσω και αυτό σε κάνει περισσότερο μαχητικό/η γιατί είσαι σε μεγαλύτερη ετοιμότητα. Χρειάζεσαι ρεαλισμό και κυρίως τόλμη να κάνεις τις αλλαγές που μπορεί να γίνουν σε σχέση με την προσωπική σου ζωή αλλά και τις συνεργασίες σου. Το ξεκαθάρισμα παλιών λογαριασμών θα είναι για σένα μια αφορμή που θα σε βάλει σε μια διαφορετική πραγματικότητα, την οποία όμως χρειάζεσαι για να κάνεις τις αλλαγές «εδώ και τώρα». Όταν πάντως αποφασίσεις να πας μπροστά θα το κάνεις με έναν τρόπο πολύ δυναμικό. Η δράση σου μπορεί κατά κάποιο τρόπο να είναι περιορισμένη η να νιώθεις ότι υπάρχουν πολλά εμπόδια εξωτερικά για να φτάσεις στο στόχο σου. Όμως κράτησε την αισιοδοξία σου αμείωτη για να μη βγεις έξω από το παιχνίδι.
ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Θα ξεφύγεις από το τέλμα της συνήθειας και θα είναι για σένα μια διαφορετική και καινούργια εμπειρία.


 


ΤΟΞΟΤΗΣ Εβδομαδιαίες ΠροβλέψειςΒρίσκεσαι υπ’ ατμόν γιατί όλα γίνονται με ένα τρόπο πολύ γρήγορο. Οι αποφάσεις βγαίνουν σχεδόν αβίαστα από την πλευρά σου και δεν φοβάσαι το ρίσκο αυτή την στιγμή. Η ετοιμότητα είναι αυτό που θα σε βοηθήσει στην εκτέλεση των νέων σχεδίων σου. Το επιχειρηματικό πνεύμα και γενικά η τάση να κερδίζεις είναι αυτό που θα σε βάλει στην πρώτη γραμμή. Θέλεις όλα να γίνουν γρήγορα και αυτή την φορά δεν κρατιέσαι. Η δράση «εδώ και τώρα» είναι αυτό που σε ενδιαφέρει. Το ίδιο μπορεί να γίνει και στην ερωτική σου ζωή. Το χαλάκι που κουκουλώνει τα πάντα πλέον δεν θα υπάρχει γιατί θα είναι όλα στο φως και στην διαφάνεια. 28 και 29 του μηνός είναι οι μέρες που θα δράσεις πολύ δυναμικά και αυτό θα σε βοηθήσει να βγεις από ένα συγκεκριμένο αδιέξοδο.
ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Οι ερωτικές σου δυνάμεις βγαίνουν στην επιφάνεια και δοκιμάζεσαι πάλι σε νέες περιπέτειες.


 


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Εβδομαδιαίες ΠροβλέψειςΒρίσκεσαι σε καρφιά και νιώθεις ότι δεν σε χωράει ο τόπος. Ο λόγος είναι ότι δεν κρατιέσαι πλέον και θέλεις να γίνουν όλα πολύ γρήγορα. Οπότε, δεν συμβιβάζεσαι και δεν θέλεις πια να υποχωρείς για κανέναν και για τίποτα. Όμως χρειάζεται να κάνεις τις σωστές επιλογές για να μην γίνουν λάθη είτε από βιασύνη είτε από συναισθηματική ανωριμότητα. Το κέρδος σου θα είναι πολύ σημαντικό γιατί θα βγεις από ένα αδιέξοδο, μόνο που χρειάζεσαι μια διαφορετική οπτική γωνία για να καταφέρεις να βγεις από το πρόβλημα και να έχεις και κέρδος. Χρειάζεται δηλαδή να κρατήσεις κάποιες ισορροπίες που θα επέλθουν όμως από μια πνευματική στάση ζωής, στοχεύοντας μόνο στο ανώτερο καλό.
ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Απόφυγε τα άκρα γιατί μπορεί να ξεπεράσεις κάποια όρια.


 


ΥΔΡΟΧΟΟΣ Εβδομαδιαίες ΠροβλέψειςΑνοίγεις τα χαρτιά σου και μιλάς για την αλήθεια είτε με συγγενικά πρόσωπα είτε με μια ομάδα που επικοινωνείς ανοικτά πλέον. Το ότι θα ξεκαθαρίσεις με έναν συνεργάτη Κριό τι θέλεις και τι δεν θέλεις θα είναι για σένα το πρώτο βήμα. Γιατί μετά θέλεις να προχωρήσεις και να δεις τι ακριβώς τελικά ζητούν από εσένα οι συνεργάτες σου που βρίσκονται σε απόσταση. Δηλαδή θέλουν να είσαστε μαζί ή να καρπωθούν μια συνεργασία, για την οποία όμως εσύ έχεις φροντίσει. Μην ανησυχείς είσαι με κάποιο τρόπο προστατευμένος/η και οι προθέσεις των άλλων θα φανούν αργά ή γρήγορα. Η απόφαση να κάνεις ένα ταξίδι ή να ξεκινήσεις μια νέα δραστηριότητα σε επίπεδο γνώσης θα σε βγάλει έξω από την βαρετή καθημερινότητά σου.
ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Η ξαφνική επικοινωνία με άτομα που πιθανόν να είχες απομακρυνθεί θα σου δημιουργήσει την ελπίδα ότι τίποτε δεν έχει χαθεί τελικά.


 


ΙΧΘΥΕΣ Εβδομαδιαίες ΠροβλέψειςΑναγκαστικά κάνεις συνεργασίες και επικοινωνείς με άτομα που μπορεί να είναι φορείς μιας νέας οπτικής. Αλλά εσύ βλέπεις ότι οφείλεις να τους ακούσεις και μάλλον να τους ακολουθήσεις γιατί μπορεί να έχουν μια λύση που πιθανόν να μην έχεις δει. Γενικά, θα βάλεις όλα τα οικονομικά σου θέματα επί τάπητος και δεν θα φοβηθείς να δεις τα πράγματα μέσα από μια ρεαλιστική διάθεση. Το καλό είναι ότι αυτό θα σε βοηθήσει να εξυγιάνεις οτιδήποτε είναι αρρωστημένο ή δεν είναι χρήσιμο για σένα. Πρωτότυπες ιδέες και πρωτοπόρες τεχνικές θα δώσουν μια νέα διάσταση στα πράγματα. Χρειάζεσαι πάντως επαγρύπνηση γενικότερα για να μη σου ξεφύγουν τα έξοδα, επειδή πιθανόν να έχεις επιθυμίες που δεν θα είναι εύκολο να τις ικανοποιήσεις.
ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Η ξαφνική επικοινωνία με άτομα που πιθανόν να είχες απομακρυνθεί θα σου δημιουργήσει την ελπίδα ότι τίποτε δεν έχει χαθεί τελικά.


Πηγή: www.astrology.grComments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X