Αρχική / Teens / To νέο update του Snapchat θα αλλάξει για πάντα το chatting
To νέο update του Snapchat θα αλλάξει για πάντα το chatting  thumbnail

To νέο update του Snapchat θα αλλάξει για πάντα το chatting

To νεο update μετονομάζει το chat σε  Chat 2.0 και πρακτικά μπορείς να τσατάρεις με τους φίλους σου όπως θέλεις. Όταν μπαίνεις στο chat για να δεις έναν φίλο, θα δεις ότι θα σου εμφανίσει καινούριες επιλογές με τις οποίες μπορείς να στείλεις μηνύματα με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους. Μπορείς, για παράδειγμα να στείλεις φωτογραφίες ως συνηθώς αλλά μπορείς επίσης να στείλεις και video/audio chat. Αν ο φίλος σου είναι διαθέσιμος, το σηκώνει και αρχίζετε κανονικά και μιλάτε! Και όχι μόνο αυτό, αφού μπορείς να στείλεις video και audio notes στους φίλους σου. Πώς; Αν πατήσεις παρατεταμένα το κουμπί με τα εικονίδια του τηλεφώνου ή της κάμερας! Μπορείς πλέον να τραγουδήσεις το 'Happy Birthday" χωρίς να μείνει η φωνή σου για πάντα στον κυβερνοχώρο. 


Η άλλη νέα προσθήκη είναι τα ολοκαίνουρια stickers που μπορείς να στέλνεις στους φίλους σου απλώς πατώντας το κουμπί με τα smileys στα δεξιά. 

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X