Αρχική / Σεξ / Γυναίκα / Όταν οι γονείς δε συμπαθούν τον άντρα σου
Όταν οι γονείς δε συμπαθούν τον άντρα σου  thumbnail

Aλέκα 22 ετών

Όταν οι γονείς δε συμπαθούν τον άντρα σου

Eίμαι 22 ετών και έχω σχέση με ένα παιδί 35 ετών. Ενώ στην αρχή ήταν όλα καλά με τους γονείς μου από κάποιο πρόβλημα που δημιουργήθηκε ανάμεσα σε εμένα και στον σύντροφό μου οι γονείς μου γύρισαν κόντρα με αποτέλεσμα να μη μου μιλάνε να μου ρίχνουν ευθύνες για πολλά πράγματα και να προσπαθούν να με πείσουν να χωρίσω με το σύντροφό μου και να γυρίσω πίσω στο πατρικό μου σπίτι. Εγώ δε θέλω ούτε να τον αφήσω ούτε να υπάρχει παρεξήγηση με τους γονείς μου εσείς τι με συμβουλεύετε να κάνω; 


 Απαντά η  ψυχολόγος Πουλίδη Παυλίνα Αγαπητή αναγνώστρια από την σύντομη περιγραφή σας αντιλαμβάνομαι πως έχει δημιουργηθεί ένα θέμα ανάμεσα σε εσάς και τους γονείς σας, λόγω ενός προβλήματος που αντιμετωπίσατε με τον σύντροφο σας. Σίγουρα οι γονείς βλέπουν από διαφορετική οπτική γωνία την σχέση σας με τον εν λόγο κύριο απ’ ότι εσείς με αποτέλεσμα να σας συμβουλεύουν βάση του τι θα έκαναν εκείνοι στην θέση σας. Αυτό πολλές φορές δεν είναι βοηθητικό γιατί ουσιαστικά δεν εμπεριέχει την κατανόηση και την ενσυναίσθηση του συναισθηματικού σας κόσμου. Το θέμα είναι να καταφέρετε να διαχειριστείτε την διαφορά των απόψεων σας χωρίς αυτό να οδηγεί σε ρήξη ανάμεσα σας. Με σεβασμό και κατανόηση των προβλημάτων  θα καταφέρετε να επικοινωνήσετε καλύτερα μεταξύ σας. Ο κάθε άνθρωπος αποδίδει μια διαφορετική ερμηνεία στις καταστάσεις που βιώνει το ίδιο συμβαίνει και με εσάς και τους γονείς σας. Αναγνωρίζω την ανάγκη σας να θέλετε να διατηρήσετε μια καλή σχέση με τους γονείς και παράλληλα να μην θέλετε να αφήσετε τον σύντροφο σας. Μην διστάζετε να μοιραστείτε τα συναισθήματα σας και τις επιθυμίες σας μαζί τους. 

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X