Hot dog – Σπαγγέτι

<p><strong>Υλικά</strong><span> </span><br /><span>1 πακέτο (500γρ) σπαγγέτι </span><br /><span>8 λουκάνικα Φραγκφούρτης </span><br /><span>Αλάτι </span><br /><span>Παρμεζάνα </span><br /><span>2 κουταλιές της σούπας βούτυρο </span><br /><br /><strong>Εκτέλεση </strong><br /><br /><span>Κόβουμε τα λουκάνικα Φραγκφούρτης σε κομμάτια με μήκος περίπου 3 εκατοστά. Περνάμε με προσοχή λίγα μακαρόνια από το κάθε κομμάτι λουκάνικο και φτιάχνουμε πολλά σουβλάκια. Σε κάθε «σουβλάκι» βάζουμε 3-4 κομμάτια λουκάνικου.   </span><br /><span>Στη συνέχεια βράζουμε τα «σουβλάκια» σε άφθονο αλατισμένο νερό.  Θα χρειαστείς λίγα λεπτά περισσότερο από όσό αναγράφει η συσκευασία γιατί στο σημείο που είναι περασμένα τα λουκάνικα δεν θα βράσουν τόσο εύκολα.</span>Μόλις βράσουν τα σουρώνουμε, τα ξεπλένουμε και τα βάζουμε σε μια κατσαρόλα με λίγο βούτυρο. Τα σερβίρουμε αμέσως με φρεσκοτριμμένη παρμεζάνα. </p>
<p>imommy.gr</p>

Σχετικά άρθρα