Αρχική / More / Anna's Notes / Ταχυδρομείο ευχαριστιών – Μια πρωτοβουλία της σοκαλοτοποίας Παυλίδης
Ταχυδρομείο ευχαριστιών - Μια πρωτοβουλία της σοκαλοτοποίας Παυλίδης thumbnail

Ταχυδρομείο ευχαριστιών – Μια πρωτοβουλία της σοκαλοτοποίας Παυλίδης

Ταχυδρομείον Ευχαριστιών από τη σοκολάτα Υγείας Παυλίδη


Μια πρωτοβουλία της σοκολάτας Υγείας Παυλίδη που μας δίνει την ευκαρία να δημιουργήσουμε τη μεγαλύτερη αλυσίδα ανταλλαγής ευχαριστιών.


Στείλε το δικό σου «ευχαριστώ» με ένα γράμμα, σε κάποιον που ήταν πάντα εκεί.


Η ομάδα του Ταχυδρομείου με τα ειδικά διαμορφωμένα βαν γυρίζει τις πόλεις της Ελλάδας, συλλέγοντας γράμματα και αναλαμβάνει να τα στείλει στους παραλήπτες τους.


Αδελφούλη μου, σε ευχαριστώ που με έμαθες να έχω υπομονή και να μην το βάζω κάτω!


Θα σου πω ένα ευχαριστώ, γιατί με έπεισες να κυνηγήσω τα όνειρά μου.


Σ’ ευχαριστώ, γιατί η ζωή μαζί σου είναι μόνο γλυκιά!


Σε ευχαριστώ που με γεμίζεις με υπερηφάνεια, με ό,τι κι αν κάνεις.


Στις μέρες μας , η ευγνωμοσύνη είναι μια έννοια που τείνει να χάσει την αξία της. Προσπαθούμε συνεχώς να αναλογιστούμε τι μας λείπει και σπάνια επικεντρωνόμαστε σε αυτά που έχουμε . Η ζωή περνά γρήγορα και οι καλές της στιγμές είναι πολύτιμες. Αυτό που μένει όμως , και αυτό που τις κάνει πολύτιμες, είναι οι σχέσεις μας με τους άλλους. Οι σχέσεις που είναι βασισμένες στην πραγματική αγάπη.


Πολλές φορές , έρχονται ή υπάρχουν άνθρωποι στην ζωή μας , που καταφέρνουν να κάνουν τις δύσκολες στιγμές μας πιο υποφερτές και που στέκονται δίπλα μας , άλλοτε σαν στιβαροί βράχοι και άλλοτε σαν αφανείς ήρωες …Το να μπορούμε να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας σε αυτούς τους ανθρώπους και να τους πούμε ‘Ευχαριστώ’ είναι πολύ σημαντικό και μας κάνει να νιώθουμε ένα αίσθημα ολοκλήρωσης.


Η ευγνωμοσύνη δεν έχει να κάνει με ένα αίσθημα χρέους ή υποχρέωσης αλλά με την αναγνώριση πως τα καλά πράγματα στην ζωή μας δεν προέρχονται μόνο από μέσα μας αλλά μπορούν να έρθουν και από τους άλλους, αρκεί να ειμαστε ανοικτοί!


Στειλε κι εσυ το δικό σου «Ευχαριστώ» μέσω του Ταχυδρομείου Ευχαριστιών της Υγείας Παυλίδη! Kάνε click στο ακόλουθο link https://goo.gl/vHfTlA και μάθε που βρισκεται το van του Παυλίδη.


Γιατί υπάρχει μια σοκολάτα που είναι από πάντα δίπλα σου.


Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X