Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Τι προβλέπουν τ' άστρα για την Εβδομάδα από 3 έως 9 Απριλίου
Τι προβλέπουν τ' άστρα για την Εβδομάδα από 3 έως 9 Απριλίου thumbnail

Τι προβλέπουν τ' άστρα για την Εβδομάδα από 3 έως 9 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ Εβδομαδιαίες Προβλέψεις
Αφήνεις πίσω σου πολλά και προσπαθείς να γεμίσεις τις μπαταρίες σου με καινούργια ενδιαφέροντα. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου που γίνεται στις 7 του μηνός πιθανόν να σε σπρώξει σε ξεκαθαρίσματα, αλλά σίγουρα δεν ευνοεί στο να κάνεις αρμονικές συνεργασίες και να κινηθείς ήπια πάνω σε καταστάσεις που σχετίζονται με τον επαγγελματικό και οικογενειακό τομέα. Κυρίως αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο, θα χρειαστεί να ζυγίσεις πολύ τα υπέρ και τα κατά, πριν δημιουργήσεις οποιαδήποτε έκρηξη ή ακόμα και επανάσταση. Ένα καλό που γίνεται αυτή την εβδομάδα και σε επηρεάζει άμεσα είναι η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιό σου στις 5 του μηνός.


ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Η οποιαδήποτε απόφαση που αφορά στην ατομικότητά σου, χρειάζεται να παρθεί με σοφή σκέψη και όχι με εγωιστική παρόρμηση.


 


ΤΑΥΡΟΣ Εβδομαδιαίες Προβλέψεις
Οι σκέψεις σου και οι κινήσεις σου μάλλον θα είναι κρυφές και θα έχεις επίγνωση τι κάνεις και πώς. Αλλά, προκειμένου να μην εκθέσεις και εκτεθείς, προτιμάς να κινηθείς μυστικά και γενικά να μην αφήσεις να φανούν προς τα έξω οι προθέσεις σου. Και αυτό ως ένα σημείο θα είναι καλό γιατί δεν θα έχεις την ανησυχία ότι τελικά δεν θα τα καταφέρεις. Από την άλλη, ο Ερμής μπαίνει στο ζώδιό σου και θα χρειαστεί να έχεις τις κεραίες σου ανοικτές για να ρουφήξεις ό,τι γίνεται γύρω σου, με στόχο να το αναγάγεις και να το χρησιμοποιήσεις θετικά και πρακτικά. Ένα ξαφνικό νέο μπορεί να σε αναστατώσει αλλά τελικά θα ξεμπερδέψεις με κάτι που σε παίδευε εδώ και πολύ καιρό.


ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Η πιθανότητα να αντιμετωπίσεις με σθένος ακόμα και καταστάσεις που είναι πολύ υπόγειες, θα σου δώσει δύναμη αλλά και σεβασμό σε οτιδήποτε κάνεις.


 


ΔΙΔΥΜΟΙ Εβδομαδιαίες ΠροβλέψειςΑυτή τη στιγμή βρίσκεσαι σε μια κατάσταση «χύμα» και περισσότερο δημιουργείς εντυπώσεις πάρα κάνεις κάτι ουσιαστικό. Ίσως γιατί αναλώνεσαι στο τι θα πουν οι άλλοι που είναι γύρω σου ή για να βοηθήσεις, χάνοντας τελικά την ενέργειά σου, επειδή δεν ξέρεις πού πρέπει να σταματήσεις. Η διεκδίκηση κάποιας νέας γνώσης πιθανόν να σε βάλει σε μια καινούργια κατάσταση την οποία θα πρέπει να αντιμετωπίσεις. Γενικά, θα βρεθείς σε νέες ομάδες και με κόσμο και μπορεί να γίνεις οπαδός άλλων ιδεών και στόχων. Ένα γενναίο ξεκαθάρισμα με φίλους ή άτομα που έχετε κοινά ενδιαφέροντα, μάλλον θα σε βοηθήσει να ξεκόψεις και από πράγματα που δεν είναι και πολύ καλά για σένα.
ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Φρόντισε περισσότερο και με μεγαλύτερη προσοχή τα δικά σου θέλω γιατί μπορεί να χαθείς μέσα στις απαιτήσεις και τις επιθυμίες των άλλων.


 


ΚΑΡΚΙΝΟΣ Εβδομαδιαίες Προβλέψεις
Μπορεί να σου φαίνονται όλα καινούργια ή ακόμα και πιεστικά, επειδή θα πρέπει να χαράξεις μια νέα πορεία και να πετάξεις στα σκουπίδια πολλά από αυτά που έκανες τον προηγούμενο καιρό. Αν έχεις γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο, ίσως έχεις μια άλλη, εντελώς διαφορετική καριέρα από το πουθενά, αφού όμως πρώτα έχεις περάσει δύσκολες στιγμές και δεις να καταρρέουν πράγματα που είχες κτίσει με κόπο και πολύ δουλειά. Όμως όλα αυτά πλέον ανήκουν στο παρελθόν και κινείσαι με στόχο μόνο το μέλλον. Πιθανόν να πάρεις τα ηνία μιας ομάδας και να φανεί ότι κάνεις τον αρχηγό αλλά ίσως είναι επιβεβλημένο, προκειμένου να ξεκολλήσεις από ένα τέλμα.


ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Δεν σε συμφέρουν οι ακραίες συμπεριφορές, ακόμα και σε περίπτωση που νιώθεις ότι έχεις απόλυτα δίκιο. Χαμήλωσε τους τόνους και πέρνα τις γραμμές σου χωρίς εντάσεις και εκρήξεις.


 


ΛΕΩΝ Εβδομαδιαίες Προβλέψεις
Βρίσκεσαι σε μια πολύ δυναμική φάση που προσπαθείς με τον δικό σου τρόπο να επιβάλλεις ακόμα και καινούργια πράγματα μέσα στην δουλειά σου ή σε μια συνεργασία που έχεις αυτή την στιγμή. Θα μιλήσεις με ανοικτά χαρτιά γιατί σαν χαρακτήρας δεν σου αρέσει να κρύβεσαι πίσω από το δάκτυλό σου και αυτό θα σε βοηθήσει να τραβήξεις μπροστά. Πιθανόν να βρεθείς σε ένα ταξίδι στο εξωτερικό ή να κάνεις συζητήσεις για μια δουλειά που σχετίζεται με αυτό. Θα κρατήσεις αποστάσεις από όλους και όλα γιατί θα νιώσεις ότι επιτέλους πρέπει να ενεργοποιηθείς με τον καλύτερο τρόπο. Οπότε θα αφήσεις πίσω σου ακόμα και άτομα που βλέπεις ότι είτε δεν θέλουν είτε ότι δεν μπορούν να σε ακολουθήσουν.


ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Επειδή αποφεύγεις το ρίσκο γιατί δεν θέλεις να εκτεθείς, τώρα σου παρουσιάζεται η ευκαιρία να ρισκάρεις και να επιτύχεις τους στόχους σου, χωρίς να έχεις τον φόβο της αποτυχίας.


 


ΠΑΡΘΕΝΟΣ Εβδομαδιαίες ΠροβλέψειςΝιώθεις ότι δεν θέλεις να ανεχτείς κανέναν που μπορεί να σε καταπιέζει ή να σε κάνει να μην είσαι ο εαυτός σου και θα επαναστατήσεις γιατί δεν αντέχεις να σε καπελώνουν, κυρίως τα άτομα με τα οποία έχεις μια οικονομική συνεργασία. Πιθανόν, μιας και το ζητούμενό σου είναι η αυτονομία, να φύγεις από ένα ανάλογο σχήμα ή ξαφνικά να χαλάσει και να αναρωτιέσαι το «γιατί». Ίσως απαιτήσεις για σένα αυτά που μέχρι πρότινος θεωρούσες μέχρι κι ακραία. Επίσης, θα σου βγει μια υπέρμετρη φιλοδοξία και κατά κάποιο τρόπο θα κάνεις πράγματα που δεν είχες συνηθίσει, ούτε τον εαυτό σου, ούτε και τους άλλους. Θα είναι πάντως μια εβδομάδα που θα ξεσπάσεις ακόμα και για μικρές λεπτομέρειες.
ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Θα χρειαστεί να δεχτείς ακόμα και καταστάσεις που πιθανόν να φανούν ξένες στην δική σου ψυχοσύνθεση. Αλλά να θυμάσαι ότι από δω και πέρα θα κάνεις μια καινούργια αρχή εφ’ όλης της ύλης.


 


ΖΥΓΟΣ Εβδομαδιαίες Προβλέψεις
Βρίσκεσαι στο μάτι του κυκλώνα πιθανόν γιατί θέλεις να ξεφορτωθείς ξαφνικά μια σχέση ή μια συνεργασία που πριν δεν μπορούσες και τώρα να ανοίξουν ξαφνικά οι δρόμοι. Μπορεί φυσικά να σου φανούν όλα δύσκολα ή πολύ πιεστικά και κυρίως οτιδήποτε γίνεται με ανθρώπους που σχετίζεσαι ή συνεργάζεσαι στενά κι αυτό να σε σπρώξει να χαλάσεις ό,τι έχεις κτίσει με πολύ κόπο και ιδρώτα. Μάλλον όμως θα αντιληφθείς ότι δεν πάει άλλο όπως είναι η κατάσταση και θα χαράξεις νέα πορεία, με στόχο να βγεις από τα όποια αδιέξοδα. Τώρα, αν αυτό γίνει επειδή το προκάλεσαν οι άλλοι, να ξέρεις ότι, είτε ασυνείδητα είτε συνειδητά, έχεις βάλει κι εσύ το χεράκι σου γιατί ήταν κάτι που ήθελες καιρό να κάνεις αλλά δεν τολμούσες, οπότε η λύση θα δοθεί έξωθεν.


ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Ό,τι και αν προκύψει να ξέρεις ότι είναι ένα δημιούργημα δικό σου, με στόχο να πάρεις τα ηνία στα χέρια σου και να αυτονομηθείς.


 


ΣΚΟΡΠΙΟΣ Εβδομαδιαίες Προβλέψεις
Έχεις ανάγκη να κάνεις καινούργια πράγματα αλλά και να τοποθετηθείς τελείως διαφορετικά σε μια κατάσταση που σε ενοχλεί γιατί θέλεις πλέον να υπάρχει μια διαφάνεια στη ζωή σου, ώστε να γίνει μια νέα αρχή. Η διατροφή σου θα μπει στο μικροσκόπιο και μαζί με αυτή όλη η σωματική σου κατάσταση. Πιθανόν να ξεκινήσεις ένα πρόγραμμα γυμναστικής πολύ απαιτητικό αλλά νιώθεις την ανάγκη με κάποιο τρόπο να ξεσπάσει η ενέργεια που έχεις μέσα σου και να είσαι περισσότερο σε δράση. Οι σκέψεις σου σιγά-σιγά θα συγκροτηθούν, αφού μπαίνει ο Ερμής στον άξονά σου και έτσι θα ξεκινήσεις και πάλι την τακτοποίηση σε όλα τα πρακτικά θέματα που πιθανόν να απέφευγες μέχρι τώρα.


ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Το ότι βάζεις ένα καινούργιο λιθαράκι που θα σε σπρώξει να είσαι πιο εξωστρεφής είναι μια σημαντική προσπάθεια. Γι’ αυτό στήριξέ την εσύ από μόνος/η σου.


 


ΤΟΞΟΤΗΣ Εβδομαδιαίες Προβλέψεις
Έχεις αποφασίσει να τα λες έξω από τα δόντια, χωρίς να σε νοιάζει τελικά τι θα σου πει ή πώς θα νιώσει το άλλο πρόσωπο γιατί πιστεύεις ότι έχεις σκάσει και θέλεις να κάνεις κάτι καινούργιο και διαφορετικό στον ερωτικό τομέα, με στόχο να είσαι περισσότερο ο εαυτός σου. Γι’ αυτό θα πεις αλήθειες που μπορεί να ενοχλήσουν αλλά αισθάνεσαι ότι πρέπει να βάλεις τα όριά σου. Γενικά, αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο, θα έχεις πολλές δουλειές να τρέξεις, βάζοντας όμως νέες βάσεις που αντιπροσωπεύουν περισσότερο εσένα και τις επιλογές σου. Θα πάρεις τα ηνία στα χέρια σου σε πολλές περιπτώσεις και ίσως σταματήσεις και τις ευγένειες, αν δεις ότι κάτι δεν αλλάζει ή δεν είναι του γούστου σου. Το ρίσκο πάντως αυτή την στιγμή είναι πάνω από όλα.


ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Οι πρωτοβουλίες που θα πάρεις σίγουρα θα αναδείξουν τα αρχηγικά σου προσόντα και θα σε βοηθήσουν να ξεκολλήσεις από παλιές αρρωστημένες καταστάσεις. Πάντα όμως με μέτρο για να μην ξεφύγεις από την πραγματικότητα.


 


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Εβδομαδιαίες ΠροβλέψειςΝιώθεις σαν να έχεις βάλει το δάκτυλό σου στην πρίζα και σε χτυπά το ηλεκτρικό ρεύμα συνέχεια γι’ αυτό μπορεί να μην ανέχεσαι καμία κατάσταση που σε καταπιέζει ή δεν σε αφήνει να είσαι ο εαυτός σου. Κυρίως αν έχεις γεννηθεί προς το τέλος του δευτέρου δεκαημέρου, ίσως κάνεις ένα ξαφνικό μπαμ με στόχο την εξυγίανση πολλών πραγμάτων. Μέσα στο σπίτι σου πιθανόν να τα ξεσηκώσεις όλα, με σκοπό να καθαρίσεις το χώρο αλλά και να πετάξεις πολλά πράγματα που σε συνδέουν και με το παρελθόν. Ο στόχος σου θα είναι οι ξεκάθαρες καταστάσεις για να θεραπεύσεις οτιδήποτε σε πονάει, σε φορτώνει αλλά μπορεί να γίνουν όλα τόσο γρήγορα που ούτε εσύ δε θα το καταλάβεις. Η δύναμη που θα νιώσεις θα είναι πολύ μεγάλη και θα σε σπρώξει προς κατευθύνσεις που δεν περίμενες καν.
ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Βρίσκεσαι σε μια φάση «ή ταν ή επί τας» αλλά μπορεί εξ αιτίας της να χαλάσουν ή να διαλυθούν καταστάσεις που πιθανόν να μην ήθελες. Η σοφία και η σύνεση ας είναι οι οδηγοί σου.


 


ΥΔΡΟΧΟΟΣ Εβδομαδιαίες Προβλέψεις
Θα περάσεις καλά και θα ξεπεράσεις κάποιες ανασφάλειες και αμφιβολίες που πολλές φορές σε κρατάνε πίσω. Γενικά θα βγεις προς τα έξω, θα κοινωνικοποιηθείς περισσότερο κι αυτό θα σε βοηθήσει να κάνεις καλύτερες καταγραφές και να αφεθείς σε νέες γνώσεις που σίγουρα θα σου δώσουν ενδιαφέροντα και στόχο. Οι συζητήσεις και οι ξαφνικές πληροφορίες θα σε ωθήσουν να ξεκαθαρίσεις μέσα στο μυαλό σου τι χρειάζεσαι και τι όχι. Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες, θα ασχοληθείς περισσότερο με τα οικονομικά σου και πώς να βάλεις σε μια τάξη σε όλα αυτά που δεν είναι σε πρόγραμμα. Πάντως θα έχεις ευκαιρίες να ξεκινήσει κάτι νέο στα επαγγελματικά σου.


ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Ερεύνησε τις νέες ευκαιρίες επισταμένως και μην αφήσεις να σε αποσυντονίζουν προβλήματα τα οποία μπορεί να μην είναι και τόσο σοβαρά.


 


ΙΧΘΥΕΣ Εβδομαδιαίες Προβλέψεις
Έχεις ξεκινήσει κάτι καινούργιο γιατί προσπαθείς να ξεπεράσεις το παρελθόν. Γι’ αυτό κάνεις κινήσεις που σε βοηθάνε να ξεκολλήσεις κι οικονομικά. Το βλέπεις και το νιώθεις ότι χρειάζεται μια υπέρβαση σε ό,τι κάνεις γιατί πρέπει να εγκαταλείψεις τα παλιά όρια ή να τα μετακινήσεις περισσότερο, αν θέλεις να πετύχεις. Άφησε τον καναπέ και ξεκίνα την δράση γιατί μόνο έτσι θα μπορέσεις να κατακτήσεις τους στόχους σου. Η άσκηση γενικά σου κάνει καλό, όχι μόνο σωματικά, αλλά και πνευματικά γιατί δραστηριοποιείσαι και είναι για σένα το μεγαλύτερο δώρο στον εαυτό σου. Αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο θα αρχίσεις να κερδίζεις περισσότερα χρήματα ή θα σου έρθουν από μια πηγή μη αναμενόμενη.


ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Ανανεωτικές δυνάμεις σε βοηθούν να δεις την αλήθεια και να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο με ένα πολύ δυναμικό τρόπο. Τόλμησέ το!


Πηγή: www.astrology.grX

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X