Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Απρίλιος 2016: Μάθε τι περιμένει το ζώδιo σου αυτό το μήνα
Απρίλιος 2016: Μάθε τι περιμένει το ζώδιo σου αυτό το μήνα thumbnail

Απρίλιος 2016: Μάθε τι περιμένει το ζώδιo σου αυτό το μήνα


Κριός:


Ισως από τους πιο ενδεδειγμένους μήνες αυτού του χρόνου όχι μόνο για να λύσετε απορίες και ερωτηματικά, αν υπάρχουν, στον γάμο ή τη σχέση σας, αλλά και για να ξαναδείτε την ερωτική σας ζωή και τις σχέσεις σας γενικότερα.Ταύρος:


Η Αφροδίτη στο ζώδιο του Κριού δεν δίνει μια απολύτως ξεκάθαρη εικόνα για την αισθηματική σας ζωή. Μπορεί να σημαίνει απωθημένα συναισθήματα, αναμονή μέχρι να δείτε πώς θα προχωρήσει μια σχέση που δεν έχει πλήρως ξεκαθαριστεί το τι μορφή θα έχει: Ερωτική, φιλική, αδιάφορη εντελώς.


Δίδυμοι:


Το κεφάλαιο σχέσεις -γάμος, αισθηματική σχέση, σχέσεις με συγγενικά πρόσωπα- θα επιβαρυνθεί αρκετά και αυτό τον μήνα, αν και πολλές από τις αιτιάσεις αυτής της επιβάρυνσης μπορεί να άρχισαν να διαφαίνονται από τις 6 Μαρτίου και μετά.


Καρκίνος:


Απαίτηση για περισσότερη προσοχή, στήριξη και αγάπη ώστε να συμπληρωθούν δικά σας κενά που προκαλούν ανασφάλεια μπορεί να γεννήσει το τετράγωνο της Αφροδίτης και του Ουρανού μαζί με την αντίθεση του Πλούτωνα με το ζώδιό σας από 6 έως 29 Απριλίου.


Λέων:


Ο αγώνας που κάνουμε εμείς οι άνθρωποι για να συμφιλιώσουμε τα αντίθετα της φύσης αλλά και τις σχέσεις μας με τους άλλους μέσα από τις διαφορές που διαρκώς αναδεικνύονται είναι στη σφαίρα της Αφροδίτης.


Παρθένος:


Είναι περίεργο το πώς, όμως συμβαίνει στη δική σας αισθηματική ζωή να έχουν πολλοί άλλοι λόγο. Γονείς, πεθερικά, στενοί συγγενείς, η δουλειά ή κάποια άλλη πόλη ή μέρος.


Ζυγός:


Αρκετοί θα έχετε αντιθέσεις με συγγενικά πρόσωπα και άλλοι θα χρειαστεί να αναθεωρήσετε όρους σε συνεργασίες ή σε συνθήκες συλλογικής εργασίας.


Σκορπιός:


Αποφασίστε ότι τα φετινά σας γενέθλια θα είναι διαφορετικά. Όχι σε σχέση με δώρα, τούρτα και…γιρλάντες, αλλά επί της ουσίας.


Τοξότης:


Οι άλλοι είναι πρόθυμοι να ακούσουν και να ανταποκριθούν στα αιτήματά σας.


Αιγόκερως:


Θα ζήσετε κάποιες δύσκολες καταστάσεις μέσα στο σπίτι σας, όπου οι κόντρες θα ξυπνήσουν.


Υδροχόος:


Με την ώθηση που σας δίνει ο Ήλιος στον Κριό, η Αφροδίτη και η Νέα Σελήνη, δεν υπάρχει κάτι το οποίο να μην μπορείτε να το κατονομάσετε και να τοποθετηθείτε θετικά ή αρνητικά.


Ιχθείς:


Η αγάπη υπάρχει, σας συντροφεύει και στηρίζεται. Όμως, ο Ερμής, κυβερνήτης των αισθηματικών σας, κινείται ανάδρομα από τις 28 και μετά, πράγμα το οποίο σίγουρα θα φέρει αρκετές τριβές στην ερωτική σας ζωή.


 


Πηγή: Astra & Orama

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X