Αρχική / More / Τα νέα της ημέρας / Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τον 11ο Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος»
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τον 11ο Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος» thumbnail

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τον 11ο Διεθνή Μαραθώνιο "Μέγας Αλέξανδρος"

Στη Θεσσαλονίκη θα εφαρμοστούν σήμερα κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, στο πλαίσιο του 11ου Διεθνούς Μαραθώνιου δρόμου «Μέγας Αλέξανδρος». Η τροχαία λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα για να διεξαχθεί ομαλά η αθλητική διοργάνωση και να αποφευχθεί η ταλαιπωρία των οδηγών.


Σήμερα, όπου διεγάγεται ο 11ος Διεθνής Μαραθώνιος «Μέγας Αλέξανδρος», όπως επίσης οι αγώνες των 5 και 10 χιλιομέτρων, αλλά και ο μαθητικός αγώνας 1.000 μέτρων, από τα ξημερώματα απαγορεύεται η κίνηση και η στάθμευση όλων των οχημάτων στη Λεωφόρο Νίκης, καθώς και σε αρκετούς ακόμη κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης. 


Επίσης, μέτρα έχουν ληφθεί στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Εδεσσας, στο ρεύμα πορείας προς Θεσσαλονίκη, αλλά και από όπου περνούν οι μαραθωνοδρόμοι: στη Λεωφόρο Κ. Καραμανλή στην Ιωνία, στην οδό Νέα Μοναστηρίου (Δήμων Δέλτα, Κορδελιού, Ευόσμου), μόνο στο ρεύμα πορείας προς Πλατεία Δημοκρατίας, στην οδό Μοναστηρίου μέχρι την οδό Γιαννιτσών, μόνο στο ρεύμα πορείας προς Πλατεία Δημοκρατίας, στην οδό Γιαννιτσών, από την οδό Μοναστηρίου μέχρι την οδό Δάφνης και καθ΄ όλο το πλάτος αυτής, στην οδό Δάφνης, από την οδό Γιαννιτσών μέχρι την Νέα Δυτική Είσοδο και καθ΄ όλο το πλάτος αυτής, στη Νέα Δυτική Είσοδο, από την οδό Δάφνης μέχρι την οδό Παλαιού Σταθμού και μόνο στο ρεύμα πορείας προς ανατολικά, στην οδό Παλαιού Σταθμού, από την Νέα Δυτική Είσοδο μέχρι την οδό 26ης Οκτωβρίου (κόμβος Δικαστηρίων) και καθ΄ όλο το πλάτος αυτής, στην οδό Ν. Κουντουριώτου, καθ΄ όλο το μήκος και το πλάτος αυτής καθώς και στην Λεωφόρο Νίκης, από την οδό Ν. Κουντουριώτου μέχρι την οδό Ελ. Βενιζέλου καθ’ όλο το πλάτος αυτής. 


Επιπλέον, από τα ξημερώματα της Κυριακής δεν επιτρέπεται η στάθμευση αλλά και η κυκλοφορία των οχημάτων σε αρκετούς δρόμους των Δήμων Αμπελοκήπων – Μενεμένης, Παύλου Μελά και Κορδελιού – Ευόσμου για τη διευκόλυνση των δρομέων.


hotdoc

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X