Αρχική / Σεξ / Άνδρας / Τι συμβαίνει όταν ο άνδρας σου βλέπει πορνό
Τι συμβαίνει όταν ο άνδρας σου βλέπει πορνό thumbnail

Γιώτα αναγνώστρια του boro.gr

Τι συμβαίνει όταν ο άνδρας σου βλέπει πορνό

Γιατι ενας αντρας βλεπει τσοντες σημαίνει ότι δεν είναι ικανοποιημένος από τη γυναίκα του και το σεξ μαζί της; Είμαστε παντρεμένοι εδώ και 2 χρονια – 30 εγω 34 εκεινος.


Αγαπητή αναγνώστρια στο ερώτημά σας απαντά ο ψυχολόγος – ομαδικός θεραπευτής Δημήτρης Κατσαρός 


Αγαπητή αναγνώστρια:

 

Πολλοί άνθρωποι βλέπουν πορνογραφικές ταινίες. Κάποιοι για να πάρουν ιδέες, άλλοι για να ενημερωθούν, κάποιοι για να ικανοποιήσουν την επιθυμία που έχουν για να δουν απ'έξω το σεξ, κάποιοι άλλοι επειδή δε χόρτασαν με τη γυναίκα τους και φυσικά κάποιοι που απλά θα'θελαν όσες γυναίκες βλέπουν. Δεν έχει τόση σημασία να εξηγήσουμε γενικά τα κίνητρα των ανθρώπων που βλέπουν πορνό, ίσως κυρίως γιατί όλοι αυτοί οι λόγοι μπορεί να συνυπάρχουν στον ίδιο άνθρωπο. Οπότε πως θα αποφασίσετε πότε συμβαίνει τί; Αυτό είναι δύσκολο να το ελέγξει κανείς. Αυτό που μπορείτε να κάνετε όμως, είναι να πάρετε μια πραγματική εικόνα για τη σεξουαλική επικοινωνία που έχετε με τον άνδρα σας. Είναι πολύ σημαντικό να νιώθουμε ότι όταν είμαστε τόσο αφημένοι, όσο στο σεξ, ο άνθρωπός μας είναι εκεί. Σκεφτείτε ότι διψάτε. Και βρίσκετε ένα ρυάκι με δροσερό νερό. Πίνετε. Ξεδιψάτε. Ο βαθμός που σας αφορά "γιατί συνεχίζει να ρέει το νερό" έχει να κάνει με το ότι θα ξαναδιψάσετε και θέλετε να ξέρετε "αν θα ρέει την επόμενη φορά που θα το έχετε ανάγκη". Το ίδιο είναι και η σεξουαλικότητα. Θέλετε να νιώσετε την ασφάλεια ότι θα είναι εκεί και την επόμενη φορά. Μια πολύ δυνατή συγκίνηση που όμως είναι εφήμερη και η παρηγοριά ότι θα ξανασυμβεί απορρέει από τον άλλο! Αλλιώς πρόκειται για μια τυχαία στιγμή, για μια συγκυριακότητα, ή για έναν αυνανισμό. Ζητήστε του να σας εξηγήσει το γιατί βλέπει πορνό, αλλά μόνο αν έχετε διάθεση να μάθετε όντως. Χωρίς κριτική, χωρίς λογοκρισία. Αλλιώς οι πιθανότητες είναι ότι θα πάρετε μια απάντηση που σας χαϊδεύει τ'αυτιά στην καλύτερη περίπτωση.


Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X