Αρχική / More / Τα νέα της ημέρας / Ολοκληρώθηκε η αποστολή προϊόντων της εταιρείας στο Δήμο Θεσσαλονίκης και στη ΜΚΟ ΑΡΣΙΣ
Ολοκληρώθηκε η αποστολή προϊόντων της εταιρείας στο Δήμο   Θεσσαλονίκης και στη ΜΚΟ ΑΡΣΙΣ thumbnail

Ολοκληρώθηκε η αποστολή προϊόντων της εταιρείας στο Δήμο Θεσσαλονίκης και στη ΜΚΟ ΑΡΣΙΣ

Η ELBISCO συνεχίζει τη συνεργασία της με φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και ΜΚΟ, στο πλαίσιο της παροχής ανθρωπιστικής βοήθειας στους πρόσφυγες και μετανάστες που βρίσκονται στην Ελλάδα.


Ειδικότερα, η εταιρεία συνεργάζεται με το Δήμο Θεσσαλονίκης και τη ΜΚΟ ΑΡΣΙΣ, για τη διάθεση περισσότερων από 40.000 πακέτων προϊόντων της σε σημεία συγκέντρωσης προσφύγων στο Χέρσο Κιλκίς, στην Ειδομένη, στη Νέα Καβάλα, στα Γιαννιτσά, στα Διαβατά και στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Πρόκειται για πακέτα μπισκότων Petit Beurre, Βουτηχτά, Cookies και Crackers από την Αλλατίνη, πακέτα Crackers και Digestive από την Elite και πακέτα Φρυγανιές Σίτου Forma.


Η δράση αυτή αποτελεί συνέχεια της συνεργασίας της ELBISCO με το Δήμο Αθηναίων και την ΜΚΟ Action Aid, για τη διανομή πάνω από 100.000 προϊόντων της, τα οποία διατέθηκαν για τη σίτιση των προσφύγων που φιλοξενούνται στις δομές του Ελαιώνα, του Σχιστού και της Λέσβου.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X