Αρχική / Ψυχολογία / Οικογένεια / "Δε θέλω το παιδί μου να κοιμάται στην πεθερά"
"Δε θέλω το παιδί μου να κοιμάται στην πεθερά" thumbnail

Mίνα, αναγνώστρια του boro.gr

"Δε θέλω το παιδί μου να κοιμάται στην πεθερά"

Aναγνώστριά μας ρωτά: 


Δεν καταλαβαίνω γιατί θα πρέπει το παιδί να κοιμηθεί σε άλλο σπίτι, της πεθεράς χωρίς να υπάρχει λόγος. Θεωρώ τελείως παράλογη την απαίτηση μιας πεθεράς να επιμένει να παίρνει το παιδί στο σπίτι. Γιατί θέλει να κρατήσει το βρεφάκι μακριά από τους γονείς του; Το θέλει για να το χαρεί δεν μπορεί να το χαρεί με την παρουσία των γονέων; 


Στο ερώτημά σας απαντά η ψυχολόγος Δρ Λίζα Βάρβογλη 


Το σημαντικότερο για ένα παιδί είναι να μεγαλώσει με αγάπη, στοργή, και καλή ρουτίνα, με την έννοια του προγράμματος.  Η αγάπη της γιαγιάς και η σχέση μαζί της είναι ένα σημαντικό στοιχείο στην ανατροφή ενός παιδιού.  Καταλαβαίνω ότι μπορεί εσείς να ζορίζεστε συναισθηματικά να αποχωριστείτε τη μπεμπούλα σας, αλλά το να μείνει στη γιαγιά όχι μόνο ΔΕΝ της κάνει κακό, αντίθετα, της κάνει μεγάλο καλό, και τώρα και μακροπρόθεσμα. Παρόλα αυτά, αν εσείς για δικούς σας λόγους δεν επιθυμείτε να διανυκτερεύει το μωρό σας μακριά από εσάς, αυτό είναι σεβαστό. 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X