Αρχική / More / Τα νέα της ημέρας / Τα Special Olympics Hellas διοργανώνουν Πανελλήνιους Αγώνες στο Λουτράκι (18-26 Aπριλίου)
Τα Special Olympics Hellas διοργανώνουν Πανελλήνιους Αγώνες στο Λουτράκι (18-26 Aπριλίου) thumbnail

Τα Special Olympics Hellas διοργανώνουν Πανελλήνιους Αγώνες στο Λουτράκι (18-26 Aπριλίου)

Τα Special Olympics Hellas διοργανώνουν Πανελλήνιους Αγώνες στο Λουτράκι  σε 6 αθλήματα οι οποίοι τελούν υπό την αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας, της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Λουτρακίου. 

 

Οι Αγώνες θα λάβουν χώρα από 18 έως 22 Απριλίου 2016, στις αθλητικές εγκαταστάσεις SportCamp στο Λουτράκι, στο Θώδειο Δημοτικό Στάδιο και στο Korinthos Bowling Center, στους οποίους θα συμμετάσχουν 700 αθλητές από Ειδικά Σχολεία και Φορείς Ειδικής Αγωγής της χώρας μας, από όλα τα προπονητικά προγράμματα Special Olympics καθώς και Αντιπροσωπεία από την Κύπρο. Τους προαναφερθέντες θα πλαισιώνουν 100 προπονητές, 200 εθελοντές, 50 κριτές/διαιτητές και εκπρόσωποι του έντυπου και ηλεκτρονικού Τύπου.

 

Είναι μια προσπάθεια η οποία θα αναζωογονήσει το κίνημά μας και θα γεμίσει χαρά τους Αθλητές μας οι οποίοι για πέντε (5) μέρες, ερχόμενοι από διάφορα μέρη της Ελλάδας, θα ξανασυναντηθούν σε μια ατμόσφαιρα χαράς που μόνο ο αθλητισμός μπορεί να τους προσφέρει.  Μαζί με τους αθλητές μας θα συμμετάσχει και η μεγάλη οικογένεια των Special Olympics που θα καταβάλλει κάθε προσπάθεια αυτοί οι αγώνες να διοργανωθούν με άψογο τρόπο. H οργάνωση και η τεχνική υποστήριξη των Πανελλήνιων Αγώνων ''Λουτράκι 2016'', υλοποιείται από τους Συντονιστές-Υπεύθυνους Αθλημάτων των Special Olympics Hellas, οι οποίοι προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους και από συνεργάτες των Special Olympics Hellas. 

 

#LetsChangeTheGame #SONGLoutraki16

 


Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X