Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Η κάρτα Ταρώ της Παρασκευής 8 Απριλίου 2016: Ο ΜΑΓΟΣ
Η κάρτα Ταρώ της Παρασκευής 8 Απριλίου 2016: Ο ΜΑΓΟΣ thumbnail

Η κάρτα Ταρώ της Παρασκευής 8 Απριλίου 2016: Ο ΜΑΓΟΣ

Γενικά: Η Κάρτα του Μάγου προσδίδει ένα θετικό κλίμα στην σημερινή ημέρα. Ίσως να αισθανθείς ότι συμβαίνουν πολλά τυχαία γεγονότα που οξύνουν το πνεύμα σου ή ότι υπάρχει ένας περίεργος συγχρονσμός στις καταστάσεις που σου περνούν κάποιο μήνυμα. Έχεις τη δύναμη και την έμπνευση να ανταποκριθείς σε όλες τις προκλήσεις που θα έρθουν σήμερα στο δρόμο σου.

 

 

Αισθηματικά: Αν αναζητάς κάποια σχέση, σήμερα φάινεται ότι οι συνθήκες είναι ιδιαίτερα ευνοίκές για μια νέα πολλά υποσχόμενη γνωριμία. Από την άλλη, αν διατηρείς κάποιο δεσμό, σήμερα φαίνεται ότι θα αποκτήσει ιδιαίτερο βάθος και θα νιώσεις ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να προχωρήσεις παρακάτω με τον σύντροφό σου.

 

 

Επαγγελματικά: Φαίνεται πως έρχεται κάποια βελτίωση στον επαγγελματικό τομέα. Αν αναζητάς δουλειά, σήμερα οι πιθανότητες να βρεις κάτι που σου ταιριάζει αυξάνονται, ενώ αν διεκδικείς κάποια προαγωγή στη δουλειά σου, τα πράγματα θα εξελιχθούν θετικά. Ειδικά αν το επάγγελμά σου σχετίζεται με κάτι δημιουργικό, φαίνεται πως οι ιδέες σου θα καταπλήξουν τους συνεργάτες σου.

 

 

Οικονομικά: Είναι μια καλή μέρα για τα οικονομικά σου, αφού φαίνεται πως θα έχεις την ευκαιρία να αυξήσεις το εισόδημά σου ή να καταφέρεις να διαχειριστείς καλύτερα τις τρέχουσες υποχρεώσεις σου. Χρειάζεται να σκεφτείς θετικά και να έχεις πίστη στον εαυτό σου!

 

 

Υγεία: Αυτή η κάρτα φανερώνει την επιστροφή δύναμης που είχες χάσει. Αν αντιμετώπιζες ένα πρόβλημα υγείας, αυτό βρίσκεται σε περίοδο ίασης και σύντομα θα νιώσεις πολύ δυνατός.

 

 

 


 

 

 

Πηγή: myastro.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X