Αρχική / Teens / Νόμιζες ότι θα κάνεις κοπάνες για πάντα; Έρχεται το ηλεκτρονικό απουσιολόγιο!
Νόμιζες ότι θα κάνεις κοπάνες για πάντα; Έρχεται το ηλεκτρονικό απουσιολόγιο! thumbnail

Νόμιζες ότι θα κάνεις κοπάνες για πάντα; Έρχεται το ηλεκτρονικό απουσιολόγιο!

Τόσο καιρό είχες από κοντά τον απουσιολόγο για να σου κρύβει καμιά απουσία όταν σε παίρνει ο ύπνος το πρωί και να φεύγεις την τελευταία ώρα. Έλα όμως που το Υπουργείο Παιδείας έχει άλλα σχέδια για τους… κοπανατζίδες.


Τα καλά… νέα ανακοίνωσε ο Υπουργός Παιδείας, Νίκος Φίλης, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.


Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφοριές, προβλέπεται ένα αυτοματοποιημένο σύστημα καταγραφής των απουσιών. Α ωραία, θα μου πεις, εκσυγχρονιζόμαστε.Ναι μάλλον έτσι είναι, αλλά αν τύχει και λείψεις, θα έρχεται ειδοποίηση στο κινητό ή στο e-mail των γονιών σου! Oπότε ξέχνα τις κοπάνες που κάπως έβρισκες τρόπο να της μπαλώσεις, μιας και η ειδοποίηση θα γίνεται αμέσως. 

Το νέο σύστημα θα καταγράφει ηλεκτρονικά τις απουσίες σου ενώ θα υπολογίζει τις υπερβάσεις ορίων. Βέβαια, αυτό μάλλον προϋποθέτει είτε κάποιο tablet για κάθε τάξη ή κάποιο σύστημα καινούριο (;). Αν τώρα τελειώνεις το σχολείο, είσαι τυχερός αν και μάλλον τα… βάσανα θα ξεκινήσουν από του χρόνου. Προς το παρόν… 
Ούτως η άλλως η χρονιά φέτος θα τελειώσει πριν το καταλάβεις! 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X