Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Σελήνη: Πώς επηρεάζει τη συμβίωση με τον σύντροφο σου; Η Άση Μπήλιου απαντά [Μέρος Α']
Σελήνη: Πώς επηρεάζει τη συμβίωση με τον σύντροφο σου; Η Άση Μπήλιου απαντά [Μέρος Α'] thumbnail

Σελήνη: Πώς επηρεάζει τη συμβίωση με τον σύντροφο σου; Η Άση Μπήλιου απαντά [Μέρος Α']


Η Σελήνη στο γενέθλιο ωροσκόπιο είναι δείκτης της συναισθηματικής μας ζωής, αντιπροσωπεύει την ψυχή και τα ένστικτα. Δείχνει τις ανάγκες, τη στάση απέναντι στο σπίτι, τη μητέρα κ.ά.
Ακολουθεί μια περιγραφή των κύριων χαρακτηριστικών της θέσης της Σελήνης σε κάθε ζώδιο και τον βαθμό αρμονίας που έχει με τη σελήνη του άλλου. Έτσι, θα έχετε μια ιδέα για το πόσο συμβατή είναι η συμβίωσή σας με τον σύντροφό σας.


 


Η Άση Μπήλιου μας εξηγεί παρακάτω όλα όσα πρέπε να ξέρουμε!
Σελήνη στον ΚριόΔυναμισμός, ενεργητικότητα, αυτοπεποίθηση, ανεξαρτησία, ανταγωνιστικότητα, θάρρος, παρορμητισμός.


 


Οι άνθρωποι με αυτήν τη Σελήνη νιώθουν ότι πρέπει να είναι οι καλύτεροι σε ό,τι κάνουν, αλλιώς μπορεί να καταστραφεί η διάθεσή τους. Βιάζονται πολύ στις κρίσεις και τα συναισθήματά τους και δεν μπορούν να κάνουν υπομονή.


Όταν κάτι δεν γίνεται όποτε και όπως το θέλουν, θυμώνουν και γίνονται έξαλλοι, αλλά δεν επιτρέπουν στον εαυτό τους συναισθήματα θλίψης, φόβου, ανάγκης ή μάλλον, για να είμαστε ακριβείς, τα κρύβουν πίσω από μια οργισμένη έκφραση.


Παρ' όλα αυτά γρήγορα το ξεπερνούν και προχωρούν παρακάτω. Στις σχέσεις και τον γάμο δεν δείχνουν ποτέ εξάρτηση ούτε από τον σύντροφο ούτε από τα παιδιά τους ή ίσως δεν αφήνουν να φανεί έντονα. Μερικές φορές μπορεί να κατηγορηθούν ως εγωιστές και εγωκεντρικοί, επειδή θέλουν πάντα να ικανοποιούνται οι ανάγκες τους.


Αυτό, ωστόσο, δεν σημαίνει ότι δεν είναι προστατευτικοί με αυτούς που αγαπούν. Συχνά ο θυμός και οι εκρήξεις είναι ένα κάλυμμα, όταν νιώθουν ότι δεν μπορούν να αλλάξουν ό,τι δεν τους αρέσει. Δεν θα δείξουν ποτέ ότι βρίσκονται σε κατάσταση ανάγκης και δεν ζητούν βοήθεια.


Έγκειται στον σύντροφό τους να συνειδητοποιήσει την κρισιμότητα της κατάστασης και να πάρει πρωτοβουλίες για να τους βοηθήσει.


Οι Συνδυασμοί της Σελήνης στον Κριό


Με Σελήνη στον Κριό
Μια εκρηκτική, δυναμική σχέση, με πολλές και έντονες συγκινήσεις, χαρακτηρίζεται από τις παρορμήσεις των δύο ανθρώπων και αυτό την κάνει ευάλωτη στο να διαρραγεί και να σπάσει. Όλα γίνονται με ταχύτητα, όλα τρέχουν τόσο ώστε, συχνά, δύσκολα κάποιος από τους δύο προλαβαίνει να πατήσει φρένο για να σώσει μια κατάσταση. Συχνά ανταγωνίζονται για το ποιος φροντίζει τον άλλον καλύτερα, αλλά σε γενικές γραμμές είναι ταιριαστοί!


Με Σελήνη στον Ταύρο
Η ανυπομονησία της Σελήνης στον Κριό μπορεί να καταπιέσει και να φέρει προ τετελεσμένων τον αργό και πιο σταθερό Ταύρο. Η Σελήνη στον Κριό θέλει να δρα και να παρεμβαίνει, ενώ η Σελήνη στον Ταύρο αφήνει τη σχέση να κυλήσει μόνη της. Συχνά υπάρχει διάσταση στο πώς αντιλαμβάνονται τα πράγματα οι δύο τους. Η Σελήνη στον Κριό πρέπει να καταλάβει ότι δεν φέρνει αποτελέσματα μόνον η ταχύτητα και η ετοιμοπόλεμη διάθεση.


Με Σελήνη στους Διδύμους
Η Σελήνη στους Διδύμους, συχνά άστατη και περίεργη, δημιουργεί στη Σελήνη στον Κριό μια αίσθηση σύγχυσης. Δεν είναι πάντα κατανοητά τα κίνητρα του πρώτου στον δεύτερο. Ωστόσο, είναι μια σχέση που μπορεί να αποδώσει απορόβλεπτα καλά αποτελέσματα, καθώς βασίζεται σε έναν συνδυασμό λογικής και ενθουσιασμού. Η Σελήνη στους Διδύμους δημιουργεί εκπλήξεις στη Σελήνη στον Κριό όχι πάντα ευχάριστες, αλλά σίγουρα ενδιαφέρουσες.


Με Σελήνη στον Καρκίνο
Τρυφερή και συμπονετική, η Σελήνη στον Καρκίνο μοιάζει να υπομένει όλες τις εκρήξεις της Σελήνης στον Κριό. Αποδέχεται ακόμα και τα πιο τρελά όνειρα ή τις πιο παράδοξες καταστάσεις και καταφέρνει να χωρέσει τους παρορμητισμούς της. Όταν όμως η κυκλοθυμία της αρχίζει τα πάνω-κάτω, η Σελήνη στον Κριό δεν μπορεί να την αντιμετωπίσει. Πρέπει απλώς να κάνει υπομονή, κάτι που ωστόσο δεν τη χαρακτηρίζει και ιδιαίτερα.


Με Σελήνη στον Λέοντα
Πολύ ενδιαφέρων συνδυασμός, με τη Σελήνη σε δύο πύρινα, δυναμικά ζώδια. Και οι δύο διεκδικούν τα πρωτεία της συναισθηματικής «εξουσίας» και συχνά η τρομακτική έλξη μεταξύ τους τούς οδηγεί σε φλογερό έρωτα αλλά και αναπάντεχες συγκρούσεις. Η Σελήνη στον Λέοντα έχει καλύτερη σχέση με τον χρόνο και την υπομονή, η Σελήνη στον Κριό έχει μεγαλύτερη ενεργητικότητα και ευελιξία στις πρωτοβουλίες. Μοιραίος συνδυασμός.


Με Σελήνη στην Παρθένο
Έχει ανάγκη να αναλύει και να ερμηνεύει όλα τα ερεθίσματα από το περιβάλλον της και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε τρομερό θυμό τη Σελήνη στον Κριό, αν δεν συγκρατηθεί. Από την άλλη, η Σελήνη στην Παρθένο είναι πάρα πολύ ανεκτική και μπορεί να αποδεχθεί τα πάντα, αρκεί να έχουν μια λογική βάση και να μην υπάρχει καμία υποψία αυθαιρεσίας στην ατμόσφαιρα. Δύσκολος συνδυασμός, αλλά αν λειτουργήσει, γίνεται πάρα πολύ παραγωγικός.


Με Σελήνη στον Ζυγό
Αντιθετικός συνδυασμός. Η Σελήνη στον Κριό νιώθει μια οικειότητα με τη Σελήνη στον Ζυγό, από την αρχή. Όταν όμως αποκαλυφθεί ότι μιλούν μεν την ίδια γλώσα αλλά για διαφορετικούς λόγους και από διαφορετικά κίνητρα, μπορεί να αρχίσουν να ανταγωνίζονται για να επικρατήσει ο ένας απέναντι στον άλλον. Ωστόσο, είναι ένας συνδυασμός που στη βάση του έχει την αγάπη, που δεν χρειάζεται να κατακτηθεί. Υπάρχει εκεί έτοιμη.


Με Σελήνη στον Σκορπιό
Η Σελήνη στον Κριό επιδίδεται γοητευμένη σε έναν αγώνα υποταγής της Σελήνης στον Σκορπιό. Ενώ της δημιουργεί πάθος και ένταση, από την άλλη φουντώνει την ανησυχία και τη ζήλια της. Αυτό συμβαίνει γιατί η Σελήνη στον Σκορπιό έχει έναν περιρέοντα… «ασυμμάζευτο» ερωτισμό, που δεν σταματά πουθενά. Αυτό η Σελήνη στον Κριό δεν μπορεί να το αποδεχθεί και έτσι ξεκινάει ένας ακόμα κύκλος αγώνων για κατάκτηση και υποταγή.


Με Σελήνη στον Τοξότη
Επίσης, φλογερός συνδυασμός, γεμάτος ζωτικότητα, ιδέες αλλά και πολύ εγωισμό. Η Σελήνη στον Τοξότη είναι με τον δικό της, ειρηνικό τρόπο κυριαρχική. Όταν η Σελήνη στον Κριό νιώσει πως είναι υποταγμένη χωρίς να το καταλάβει, ξεκινά την εκστρατεία πολιορκίας του άλλου. Η ανεξαρτησία της Σελήνης στον Τοξότη μπορεί να λειτουργήσει πάνω στη Σελήνη στον Κριό ως κίνητρο για δραστηριότητα ή ως πηγή απογοήτευσης, ανάλογα.


Με Σελήνη στον Αιγόκερω
Αντιμετωπίζει όλα τα ερεθίσματα του περιβάλλοντός της ως προκλήσεις. Η Σελήνη στον Κριό δυσκολεύεται να συμπορευτεί με την πειθαρχημένη φύση της Σελήνης στον Αιγόκερω και προσπαθεί, συχνά χωρίς αποτέλεσμα, να τη μεταπείσει ότι ο λόγος που ζει και δρα είναι όχι να κερδίζει απαραίτητα, αλλά να απολαμβάνει. Ωστόσο ο συνδυασμός αυτός δημιουργεί ένα «εργατικό» κλίμα, συχνά δε, παλεύουν για έναν κοινό επαγγελματικό σκοπό.


Με Σελήνη στον Υδροχόο
Μοιάζει τόσο εγκεφαλική και αποστασιοποιημένη από οτιδήποτε συναισθηματικό που «σοκάρει» την παραδομένη στους ενθουσιασμούς Σελήνη στον Κριό. Η Σελήνη στον Υδροχόο εξετάζει με όρους λογικής τις συχνά απρόβλεπετες πράξεις του ανθρώπου με τη Σελήνη στον Κριό και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να χάνεται η όποια μαγεία. Ωστόσο, η επιμονή της Σελήνης στον Υδροχόο μπορεί να αποφέρει σημαντικά οφέλη στη Σελήνη στον Κριό.


Με Σελήνη στους Ιχθύς
Η Σελήνη στους Ιχθύς μοιάζει με μια λαχταριστή, απολαυστική θάλασσα, μέσα στην οποίαν η Σελήνη στον Κριό βουτάει λαίμαργα για να κερδίσει όλα όσα μπορεί να της προσφέρει. Συνδυασμός ερωτικός και σεξουαλικός, βασίζεται στο στοιχείο της συμπληρωματικότητας, που συμβαίνει όταν ενώνονται δύο τελείως διαφορετικές ποιότητες. Η Σελήνη στον Κριό πρέπει να προσέξει για να μην πληγώνει την εύθραυστη και ευαίσθητη Σελήνη στους Ιχθύς.


Βαρόμετρο


ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΜΕ: Κάποιον που έχει Σελήνη ή τον Ήλιο του (το ζώδιό του δηλαδή) στο ίδιο ζώδιο του Κριού, με τη Σελήνη στον Λέοντα και τον Τοξότη. Αρμονική συμβίωση με Σελήνη στους Διδύμους, στον Υδροχόο και τον Ζυγό.


ΔΥΣΚΟΛΗ ΣΥΜΒΙΩΣΗ ΜΕ: Με κάποιον που έχει τη Σελήνη του στον Καρκίνο και τον Αιγόκερω.


 


Σελήνη στον ΤαύροΠρακτικότητα, ασφάλεια, ισχυρογνωμοσύνη, συντηρητισμός, δημιουργικότητα, ευημερία, αισθαντικότητα.


Δημιουργικοί, ήρεμοι, αγαπούν την ασφάλεια, τη φύση, το καλό φαγητό, τις ηδονές, τη σταθερότητα, γι'αυτό και δύσκολα βγαίνουν από μια σχέση ή έναν γάμο. Όταν ταράζονται ή νιώθουν ότι απειλείται η ασφάλειά τους μπορεί να ξεσπάσουν στο φαγητό ή τον καταναλωτισμό. Τα υλικά αγαθά (ιδίως ακίνητη περιουσία) παίζουν σημαντικό ρόλο γι'αυτούς και έχουν μια έμφυτη ικανότητα να τα διαχειρίζονται σωστά.


Ακόμη κι αν δεν έχουν τις οικονομικές προδιαγραφές «πλουσίου», καταφέρνουν να εξασφαλίσουν μια καλή οικονομική κατάσταση. Στον γάμο και τις σχέσεις, τους αρέσει να είναι προστατευτικοί, να περιποιούνται το ταίρι τους, να φροντίζουν να μην τους λείψει το παραμικρό και δεν έχουν πρόβλημα να δείξουν την εξάρτησή τους. Γενικά, έχουν μια έμφυτη τάση να αναπτύσσουν «μητρική» σχέση με τους άλλους.


Όσο προσφέρουν (κυρίως υλικά), τόσο πιο ασφαλείς νιώθουν. Αποζητούν πίστη και αφοσίωση από το ταίρι τους. Δίνουν μεγάλη σημασία στους τύπους και τις παραδόσεις, γι' αυτό τείνουν να ακολουθούν κατά γράμμα όλα τα τελετουργικά που προβλέπονται ανάμεσα σε ένα ζευγάρι -από την πρόταση γάμου μέχρι και την παραμικρή εθιμοτυπική λεπτομέρεια στην εκκλησία τη μέρα του γάμου.


Οι Συνδυασμοί της Σελήνης στον Ταύρο


Με Σελήνη στον Κριό
Συναρπάζεται βαθιά από την ενθουσιώδη Σελήνη στον Κριό. Προσπαθεί λοιπόν να την αποκτήσει. Όμως, η ανυπότακτη φύση της Σελήνης στον Κριό δεν ανέχεται με τίποτα να νιώθει ότι ανήκει σε κάποιον. Αυτό βασανίζει τη Σελήνη στον Ταύρο. Ωστόσο, το σημείο καμπής ανάμεσα στη φάση του ενθουσιασμού μεταξύ τους είναι τόσο δυνατό που μπορεί να το κουβαλούν σε όλη τη ζωή τους, είτε παραμείνουν μαζί είτε όχι.


Με Σελήνη στον Ταύρο
Είναι άμεση η οικειότητα που δημιουργείται σε δύο ανθρώπους με τη Σελήνη στον Ταύρο. Ο ένας αναγνωρίζει στον άλλο δικά του στοιχεία και εκτιμούν μεταξύ τους, την ανάγκη για φροντίδα του άλλου. Ωστόσο, όσο ακλόνητη κι αν είναι αυτή η σχέση στον χρόνο, δεν είναι πρόσφορη στο να δώσει συγκινήσεις κι ίσως η ρουτίνα να φθείρει τη σχέση. Πρέπει να αναζητήσουν αντίθετα στοιχεία στον άλλο, ώστε να νιώσουν ολοκληρωμένοι.


Με Σελήνη στους Διδύμους
Η Σελήνη στον Ταύρο δεν μπορεί να κατανοήσει τη ζωντάνια της Σελήνης στους Διδύμους, που αναλώνεται στα πάντα. Δεν μπορεί να κατανοήσει γιατί ενδιαφέρεται για οτιδήποτε συμβαίνει γύρω της, έστω και χωρίς ίδιον όφελος. Ωστόσο, «παντρεύει» με έναν περιπετειώδη τρόπο τη συναισθηματική κινητικότητα της Σελήνης στους Διδύμους με την αισθαντικότητα και τη μητρική φροντίδα της Σελήνης στον Ταύρο.


Με Σελήνη στον Καρκίνο
Συνδυασμός ιδανικός για ένα σπίτι γεμάτο ανέσεις που κάνουν τη διαβίωση πιο απολαυστική. Ένα τέτοιο ζευγάρι εκφράζει πιο πολλά με το πώς διακοσμεί το σπίτι του, παρά με τα λόγια. Είναι ένας συνδυασμός αισθησιακός, αν και συχνά η κυκλοθυμία της Σελήνης στον Καρκίνο δεν είναι εύκολο να γίνει αντιληπτή από τη Σελήνη στον Ταύρο. Μπορεί να τον εξαντλήσει. Προτιμούν να μη μιλούν πολύ. Μάλλον πράττουν περισσότερο.


Με Σελήνη στον Λέοντα
Σταθεροί και ακλόνητοι στις αξίες τους, οι δύο αυτοί τύποι δείχνουν αμοιβαία εκτίμηση και βαθιά αλληλοκατανόηση. Παρότι τα αιτήματά τους είναι πολύ διαφορετικά, ο συνδυασμός τους μπορεί να δώσει μια μακροχρόνια σχέση, έστω μέσα από μια διαδικασία δύσκολη όπου η Σελήνη στον Λέοντα προσπαθεί να εμφυσεί τη γενναιοδωρία της και την τάση προς τη λάμψη στη Σελήνη στον Ταύρο, ενώ η μεν προσπαθεί να κατακτήσει την αρχοντιά της δε.


Με Σελήνη στην Παρθένο
Ο συνδυασμός αυτός δημιουργεί μια προκομένη και παραγωγική σχέση. Η Σελήνη στην Παρθένο, εργατική και αναλυτική, συναντά την τάση για απόκτηση όλο και περισσότερων αγαθών της Σελήνης στον Ταύρο και μαζί πορεύονται πραγματικά ακούραστα. Ωστόσο, κάποιες φορές η επικριτική φύση της Σελήνης στην Παρθένο μπορεί να «εκθέσει» τον άνθρωπο με τη Σελήνη στον Ταύρο, που είναι πιο αργός και αισθαντικός από εκείνη.


Με Σελήνη στον Ζυγό
Υπάρχει ένα κοινό αίτημα που έχουν μόνιμα αυτοί οι δύο: Είναι η αμοιβαία ανάγκη τους για αρμονία και ισορροπία, κυρίως εσωτερική, λόγω του ότι και τα δύο ζώδια κυβερνούνται από την Αφροδίτη. Ένα τέτοιο ζευγάρι συχνά θα έχει ως κοινό παρανομαστή της σχέσης του την τέχνη και την απόλαυσή της. Ωστόσο, η σταθερότητα της Σελήνης στον Ταύρο συχνά προσκρούει στην ανάγκη για ικανοποίηση των παρορμήσεων εκείνης στον Ζυγό.


Με Σελήνη στον Σκορπιό
Συνδυασμός παθιασμένος και σεξουαλικός, αυτός, δημιουργεί τα παράφορα ζευγάρια που όμως είναι μονίμως έτοιμα να ξεσπάσουν σε σκηνές ζήλειας. Αρκεί απλά να τους περάσει από το μυαλό, ότι το ταίρι τους μπορεί να μην τους ανήκει αποκλειστικά ή να σκεφτούν ότι μπορεί να έχει αισθήματα και για κάποιον άλλον. Ωστόσο, βρίσκονται σε σχέση δημιουργικής αντίθεσης, που σημαίνει ότι δεν χωρίζουν εύκολα μεταξύ τους.


Με Σελήνη στον Τοξότη
Αναστατώνεται ερωτικά από την αεικίνητη Σελήνη στον Τοξότη. Θέλει να την υποτάξει, να την αποκτήσει αλλά και να νιώσει πώς γίνεται να ζει κάποιος με αυτή τη νευρώδη κατάσταση. Η Σελήνη στον Ταύρο νιώθει περήφανη όταν καταφέρνει να κρατήσει τη Σελήνη στον Τοξότη κοντά της, το αντιλαμβάνεται ως επίπονο αποτέλεσμα κατάκτησης. Η Σελήνη στον Τοξότη από την άλλη, βρίσκει στον Ταύρο την αναγκαία ελάχιστη σταθερότητα.


Με Σελήνη στον Αιγόκερω
Διαισθητικοι και βασισμένοι πολύ στο ένστικτό τους, οι άνθρωποι με τη Σελήνη στον Ταύρο και στον Αιγόκερω είναι πολύ ρεαλιστές και δημιουργούν μια σχέση στενή που βασίζεται στην παραγωγικότητα. Νιώθουν αμοιβαία εκτίμηση και είναι μια σχέση που δεν σπάζει εύκολα, αντέχει σε δυνατά χτυπήματα, αυτά που γίνονται ανάμεσα στο ζευγάρι αλλά και αυτά που αντιμετωπίζουν από κοινού από το περιβάλλον.


Με Σελήνη στον Υδροχόο
Ο συνδυασμός αυτός βασίζεται πολύ στο πείσμα και στην αντοχή των δύο. Η Σελήνη στον Ταύρο γοητεύεται από το τολμηρό, προοδευτικό πνεύμα της Σελήνης στον Υδροχόο και αντίστοιχα η Σελήνη στον Υδροχόο εντυπωσιάζεται από την αφοσιωμένη φροντίδα που του δείχνει η Σελήνη στον Ταύρο. Κοινό των δύο είναι η ανάγκη τους να απολαμβάνουν ακριβά, πλούσια αγαθά, αν και αυτή η τάση ξεκινάει από τελείως διαφορετικά κίνητρα.


Με Σελήνη στους Ιχθύς
Πολύ ερωτικός, ρομαντικός συνδυασμός. Ο ρομαντισμός και η στοργή είναι διάχυτα, όχι μόνο μεταξύ τους αλλά και στο περιβάλλον τους. Το πάθος της Σελήνης στους Ιχθύς έχει την τάση να δίνεται ολοκληρωτικά και αυτό όχι μόνο το εκτιμά, αλλά έχει ουσιαστική ανάγκη η Σελήνη στον Ταύρο. Αν η σχέση λειτουργήσει σε βάθος χρόνου, είναι πολύ πιθανόν να «μπει» στον κόσμο της τέχνης και να δημιουργήσει έργα που μένουν κλασικά.


Βαρόμετρο


ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΜΕ: Κάποιον που έχει Σελήνη ή τον Ήλιο του (το ζώδιό του δηλαδή) στο ίδιο ζώδιο του Ταύρου, με τη Σελήνη στην Παρθένο και τον Αιγόκερω. Αρμονική συμβίωση με Σελήνη στον Καρκίνο, στον Σκορπιό και τους Ιχθύς.


ΔΥΣΚΟΛΗ ΣΥΜΒΙΩΣΗ ΜΕ: Με κάποιον που έχει τη Σελήνη του στον Λέοντα και τον Υδροχόο.


 


Σελήνη στους ΔιδύμουςΕγκεφαλικότητα, εξυπνάδα, ανησυχία, περιέργεια, πειστικότητα, ερωτισμός, ευστροφία, ετοιμόλογη φύση.


Περισσότερο κι απ' ό,τι ο Ήλιος στους Διδύμους, η Σελήνη δείχνει μια εξαιρετική ευφυΐα, ένα ανήσυχο πνεύμα αλλά και τεράστιες μεταβολές στη διαθέση. Οι άνθρωποι με αυτήν τη Σελήνη, τα πάνε καλά με τα λόγια, όχι όμως και με τις πράξεις. Το χάρισμά τους στην επικοινωνία τους βοηθά να κάνουν εύκολα γνωριμίες, δυσκολεύονται όμως να κάνουν σταθερές σχέσεις.


Ο κόσμος των συναισθημάτων είναι ένα πραγματικό αίνιγμα γι' αυτούς. Τους αρέσει να μιλάνε όλη μέρα στο τηλέφωνο, να σερφάρουν, να διαβάζουν τόνους βιβλία, να βρίσκονται μονίμως εκτός σπιτιού ταξιδεύοντας για να κερδίσουν νέες εμπειρίες. Όσο για εξαρτήσεις, μάλλον τους είναι άγνωστη λέξη! Αποκαλύπτουν από σχετικά μικρή ηλικία τα ταλέντα τους και κάνουν αίσθηση στο περιβάλλον τους, προκαλώντας τους γύρω τους να συζητήσουν για αυτούς.


Έχουν έμφυτη ικανότητά να παρατηρούν και να αναλύουν «σοφά» τα κίνητρα πίσω από τις πράξεις των άλλων χωρίς να έχουν και πολλά δεδομένα και να κατατάσσουν τα συναισθήματα των άλλων. Αντίθετα έχουν την τάση να μην ασχολούνται με τα δικά τους αισθήματα, αντιμετωπίζοντάς τα ως ένα τερέν που κάποιος άλλο,ς αντί για αυτούς, χρειάζεται να το οργώσει.


Οι Συνδυασμοί της Σελήνης στους Διδύμους


Με Σελήνη στον Κριό
Συχνά η Σελήνη στον Κριό είναι τόσο ορμητική που μπορεί να «πληγώσει» τη λεπτεπίλεπτη Σελήνη στους Διδύμους. Οι λόγοι που κάνουν τη Σελήνη στον Κριό να θυμώσει και να ορμήσει στη Σελήνη στους Διδύμους είναι η αίσθηση που αποπνέει η τελευταία ότι βρίσκεται παντού και πουθενά και δεν εστιάζει το ενδιαφέρον της σε έναν άνθρωπο. Αν ξεπεραστεί αυτό το εμπόδιο, δημιουργούν συνδυασμό νευρώδη και δραστήριο.


Με Σελήνη στον Ταύρο
Είναι δύσκολο να υποταχθεί η Σελήνη στους Διδύμους στις απαιτήσεις της Σελήνης στον Ταύρο. Δεν μπορεί να συμβιβαστεί με την ιδέα ότι ο χώρος όπου καλείται να κινηθεί είναι περιορισμένος συχνά ένα σπίτι με όλες τις ανέσεις, αλλά που παραμένει… σπίτι και περιορίζει τη δραστήρια Σελήνη στους Διδύμους. Η δε Σελήνη στον Ταύρο αρέσκεται στο ότι υποτάσσει ένα τόσο δύσκολο να κατακτηθεί άτομο και όταν το καταφέρει, το απολαμβάνει.


Με Σελήνη στους Διδύμους
Ο ενθουσιασμός επικρατεί σε αυτή τη σχέση. Η γνωριμία και η ανίχνευση μεταξύ δύο ανθρώπων με Σελήνη στους Διδύμους είναι συναρπαστική. Επικοινωνούν με μεγάλη χαρά μεταξύ τους και αντιμετωπίζουν τα ερεθίσματα από το περιβάλλον τους με τον ίδιο τρόπο. Αυτό όμως, πέρα από τη χαρά της ανακάλυψης ενός κοινού στοιχείου στην πρώτη γνωριμία, χρειάζεται αντοχή και καρτερία για να εξελιχθεί σε μια σοβαρή σχέση.


Με Σελήνη στον Καρκίνο
Είναι πρόθυμη να προσφέρει μια άνετη, αισθησιακή σχέση στη Σελήνη στους Διδύμους, γιατί συναρπάζεται τόσο από το πνεύμα της που νιώθει την ανάγκη να την υπηρετήσει. Η Σελήνη στους Διδύμους, από την άλλη, δεν είναι πάντα διατεθειμένη να εγκαταλείψει το σύνδρομο της «μέλισσας» που έχει, πετώντας από το ένα λουλούδι στο άλλο. Όταν όμως αυτό γίνει, κατακτά την απίστευτα χορταστική αγάπη της Σελήνης στον Καρκίνο.


Με Σελήνη στον Λέοντα
Η γοητεία της Σελήνης στον Λέοντα έγκειται στη γενναιοδωρία του και τη «βασιλική» αίσθηση που αποπνέει. Αυτό λειτουργεί ως πηγή θαυμασμού για τη Σελήνη στους Διδύμους, αλλά και ως πρόκληση να αποκτήσει την εύνοιά της. Συχνά βέβαια, όταν υπάρχουν προστριβές, η Σελήνη στους Διδύμους αντιμετωπίζει τη Σελήνη στον Λέοντα αντιδραστικά, όχι για να την κάνει να νιώσει άσχημα αλλά για να την «ξεκουνήσει» από τη σταθερότητά της.


Με Σελήνη στην Παρθένο
Είναι ζώδια με κυβερνήτη τον Ερμή, τον πλανήτη της επικοινωνίας και γι' αυτό, οι άνθρωποι με τη Σελήνη στα δύο αυτά ζώδια τείνουν να συντονίζουν την αμοιβαία περιέργειά τους. Ερωτικά, ο ένας είναι για τον άλλο μια πρόκληση που πρέπει να κατακτηθεί, αλλά όταν η Σελήνη στους Διδύμους με το διεσπαρμένο ενδιαφέρον της σκαλώνει στην αναλυτική και επικριτική φύση της Σελήνης στην Παρθένο, ξεκινούν τα προβλήματα.


Με Σελήνη στον Ζυγό
Διανοητικός συνδυασμός. Η Σελήνη στον Ζυγό διαπνέεται από το στοιχείο του αέρα όπως και αυτή στους Διδύμους. Αυτό δημιουργεί άνεση, οικειότητα και κατανόηση ανάμεσά τους. Το αίτημα της Σελήνης στον Ζυγό για αρμονία και ισορροπία ίσως αναστατώνεται από τον κινητικό και απρόβλεπτο τρόπο με τον οποίον αντιμετωπίζει τα πάντα η Σελήνη στους Διδύμους και αυτό μπορεί να δημιουργήσει μεταξύ τους ασυνέπεια και ασυνέχεια.


Με Σελήνη στον Σκορπιό
Η Σελήνη στον Σκορπιό δυσκολεύεται να νιώσει γιατί η Σελήνη στους Διδύμους έχει αυτή την άστατη συμπεριφορά, αλλά ταυτόχρονα κινητοποιείται ερωτικά απέναντί της γιατί αισθάνεται ότι πρέπει να την υποτάξει. Γίνονται συχνά καβγάδες, επειδή η Σελήνη στους Διδύμους συχνά ασφυκτιά με την ερωτική κτητικότητα της Σελήνης στον Σκορπιό. Αντίστοιχα ο δεύτερος δεν αντέχει συχνά την ανασφάλεια που του δημιουργεί ο πρώτος.


Με Σελήνη στον Τοξότη
Υπάρχει μια άμεση αμοιβαία συμπάθεια εδώ. Τα δύο ζώδια βρίσκονται σε αντίθεση μεταξύ τους, αντιμετωπίζουν με τον ίδιο τρόπο το περιβάλλον, αλλά ξεκινούν από τελείως διαφορετικές αφετηρίες. Τους ενώνει η ανάγκη για ελευθερία, ταξίδια, βόλτες και γνώση. Τους χωρίζει όμως το ότι η Σελήνη στον Τοξότη έχει ανάγκη να απαντάει αυτόματα στα «γιατί» ενώ η Σελήνη στους Διδύμους αρκείται στο να απαντήσει στο «τι», χωρίς να εμβαθύνει.


Με Σελήνη στον Αιγόκερω
Η Σελήνη στον Αιγόκερω έχει ανάγκη από μια πειθαρχημένη αντιμετώπιση των πάντων και θέλει όλα να είναι οργανωμένα. Αυτόματα λοιπόν, η Σελήνη στους Διδύμους τής δημιουργεί μια ανασφάλεια. Από την άλλη, όσο η Σελήνη στον Αιγόκερω έχει την ενέργεια να παρέχει την υλική και πρακτική υποστήριξη στην πιο νοητική Σελήνη στους Διδύμους, η τελευταία δε βρίσκει ικανούς λόγους που θα την κάνουν να φύγει από κοντά της.


Με Σελήνη στον Υδροχόο
Διανοητικοί και επικοινωνιακοί, αρέσει και στους δύο να ακούν τη φωνή τους και να εκφράζονται και συχνά μαζί δημιουργούν νέες ιδέες και τρόπους που θα τους κάνουν να νιώσουν καλύτερα στη σχέση τους. Συναισθηματικά, δυσκολεύονται να καλλιεργηθούν, γιατί η Σελήνη στα αέρινα αυτά ζώδια δεν προσφέρει κατάλληλο έδαφος να αντιμετωπίσουν τη ζωή ως ένα σύνολο αισθημάτων. Περισσότερο αντιμετωπίζουν τα πάντα ως ένα σύνολο ιδεών.


Με Σελήνη στους Ιχθύς
Ο ερωτισμός που έχει ανάγκη να εκφράσει (αλλά και να δεχθεί) η Σελήνη στους Ιχθύς δεν είναι εύκολο να προσφερθεί από τη Σελήνη στους Διδύμους. Διανοητική περισσότερο παρά ερωτική, η Σελήνη στους Διδύμους δεν είναι ιδανική για τις πιο αισθησιακές ανάγκες της Σελήνης στους Ιχθύς. Η πρόκληση σε μια τέτοια σχέση είναι να γεφυρώσουν το τόσο διαφορετικό νόημα που δίνει ο καθένας στην έννοια του ρομαντισμού.


Βαρόμετρο


ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΜΕ: Κάποιον που έχει Σελήνη ή τον Ήλιο του (το ζώδιό του δηλαδή) στο ίδιο ζώδιο των Διδύμων, με τη Σελήνη στον Ζυγό και τον Υδροχόο. Αρμονική συμβίωση με σελήνη στον Κριό, στον Λέοντα και στον Τοξότη.


ΔΥΣΚΟΛΗ ΣΥΜΒΙΩΣΗ ΜΕ: Με κάποιον που έχει τη Σελήνη του στην Παρθένο και τους Ιχθύς.


 


Σελήνη στον ΚαρκίνοΠροστασία, φροντίδα, συντήρηση, ασφάλεια, ανταπόκριση, ευαισθησία, συναισθηματικότητα, κυκλοθυμία.


Η Σελήνη στον Καρκίνο είναι ιδιαίτερα ευαίσθητη και συναισθηματική, μερικές φορές περισσότερο απ' ό,τι είναι ο Ήλιος στον Καρκίνο. Οι άνθρωποι με αυτήν τη Σελήνη είναι πολύ προστατευτικοί και ξέρουν να κάνουν αυτούς που αγαπούν να νιώθουν σαν στο σπίτι τους. Τα συναισθήματά τους είναι έντονα και νιώθουν την ανάγκη να κάνουν κάτι γι' αυτά επειγόντως. Επηρεάζονται από τις διαθέσεις των άλλων, αν νιώσουν ότι το ταίρι τους ή η οικογένειά τους έχει κάποιο πρόβλημα ταυτίζονται, παίρνοντας προσωπικά ό,τι συμβαίνει γύρω τους.


Με την τάση τους να μένουν προσκολλημένοι στο παρελθόν, μπορεί να περάσουν πολλά χρόνια για να ξεπεράσουν μια δύσκολη στιγμή στη ζωή τους. Επειδή έχουν τεράστια ανάγκη για προστασία επενδύουν πολύ στο σπίτι. Γι'αυτό και δεν μετακομίζουν συχνά. Στον γάμο και στις σχέσεις δείχνουν ιδιαίτερη αφοσίωση και πίστη.


Το συγκριτικό πλεονέκτημα της θέσης αυτής της Σελήνης (θέση κυριαρχίας) είναι η ικανότητα του ανθρώπου που την έχει, να νιώθει σε βάθος και σε πληρότητα ό,τι δέχεται από το περιβάλλον του. Μπορεί να νιώσει βαθιά ένα πρόβλημα, ή μια δύσκολη στιγμή κάποιου, σε σημείο να νιώθει ακριβώς το ίδιο με αυτόν.


Οι Συνδυασμοί της Σελήνης στον Καρκίνο


Με Σελήνη στον Κριό
Αισθαντική και ερωτική η Σελήνη στον Καρκίνο γοητεύει την ορμητική Σελήνη στον Κριό, την κατευνάζει και της δημιουργεί αισθήματα ασφάλειας αλλά και πάθους. Οι συχνές εναλλαγές διάθεσης της Σελήνης στον Καρκίνο ταλαιπωρούν τη Σελήνη στον Κριό. Οι αντοχές της Σελήνης στον Κριό δεν είναι ανεξάντλητες. Βαριέται εύκολα και μπορεί να προκαλέσει δράματα στη Σελήνη στον Καρκίνο, που αναζητά ευαισθησία και κατανόηση.


Με Σελήνη στον Ταύρο
Αυτός ο συνδυασμός μπορεί να δημιουργήσει ένα ζευγάρι που εξαντλεί όλα τα περιθώρια του «προκαταρκτικού» ερωτικού παιχνιδιού. Μπορεί επί ώρες να πειραματίζονται με αυτό και ίσως η ανάγκη για την ερωτική πράξη να μην τους προκύψει καν! Έχουν κοινό το αίτημα της ασφάλειας. Η φλόγα του παθιασμένου έρωτα αργεί να φουντώσει, ίσως επειδή και οι δύο περισσότερο νιάζονται για την αγκαλιά και την αίσθηση της φροντίδας.


Με Σελήνη στους Διδύμους
Η παιχνιδιάρικη φύση της Σελήνης στους Διδύμους, έχει ανάγκη να νιώθει ότι βρίσκει παντού ένα πρόθυμο συμπαίκτη. Η Σελήνη στον Καρκίνο, έχει τη γλυκύτητα και την απαλότητα που όλοι έχουν ανάγκη, όμως δεν έχει τη μονίμως ανεβασμένη διάθεση. Η κυκλοθυμικότητά της μπορεί να εξαντλήσει τη Σελήνη στους Διδύμους, η οποία δεν αντέχει καθόλου τις σιωπές και την εσωτερικότητα της Σελήνης στον Καρκίνο.


Με Σελήνη στον Καρκίνο
Δύο άνθρωποι με τη Σελήνη στον Καρκίνο αναπτύσσουν μια αβίαστη ερωτική σχέση που βασίζεται γερά σε αισθήματα τρυφερότητας, στοργής, προσφοράς και ανιδιοτέλειας. Ωστόσο, όταν οι φιλοδοξίες του ενός είναι διαφορετικές από αυτές του άλλου, ίσως υπάρξει ένα παιχνίδι εξουσίας μεταξύ τους, υπόγειο και καλυμμένο όμως. Η υπομονή τους είναι απεριόριστη όπως και η διάθεσή τους για αυτοθυσία, όταν το καλούν οι περιστάσεις.


Με Σελήνη στον Λέοντα
Γοητευτική και μεγαλόπρεπης η Σελήνη στον Λέοντα γίνεται πόλος έλξης κοντά στον οποίο η Σελήνη στον Καρκίνο ανακαλύπτει την πολυπόθητη ασφάλεια. Ωστόσο, η τελευταία πέφτει σε μελαγχολία όταν ανακαλύπτει ότι αυτή η λάμψη της Σελήνης στον Λέοντα δεν εκπέμπει αποκλειστικά για αυτήν, αλλά για τους πάντες. Πάντως, στη βάση της αυτή η σχέση έχει πραγματικά συναισθήματα αγάπης που δύσκολα φθείρονται.


Με Σελήνη στην Παρθένο
Οι δυο Σελήνες μοιράζονται ένα πολύ βασικό στοιχείο, που κάνει τη σχέση τους ανθεκτική και δημιουργική: Την ανάγκη τους για αποδοχή και επιβεβαίωση. Βέβαια, η επικριτική και παραπάνω από όσο αντέχει η Σελήνη στον Καρκίνο, φύση της Σελήνης στην Παρθένο μπορεί να δημιουργεί καυγάδες και έντονα πείσματα τα οποία όμως ξεπερνιούνται με ένα λυπημένο βλέμμα, ένα χάδι, ένα δώρο ή μια κίνηση θυσίας. Οι δύο άνθρωποι μαθαίνουν, ο ένας από τον άλλο.


Με Σελήνη στον Ζυγό
Παρορμητική η Σελήνη στον Ζυγό αλλά και με μόνιμο το αίτημα της της ευδαιμονίας, αναζητά την αισθητική απόλαυση στη Σελήνη στον Καρκίνο. Ωστόσο, δεν μπορεί (και δεν θέλει) να κινητοποιηθεί συναισθηματικά από τις συχνά δραματικές αλλαγές διαθέσεών της και τη μελαγχολική της αίσθηση. Πάντως, η Σελήνη στον Ζυγό προσφέρει στη Σελήνη στον Καρκίνο την ικανότητά να αυτορρυθμίζει τη διάθεσή του όταν δεν είναι καλή.


Με Σελήνη στον Σκορπιό 
Ερωτικός και αισθησιακός συνδυασμός. Η ευαισθησία κυριαρχεί στη σχέση αλλά και το έντονο πάθος που αποκαλύπτεται ορμητικό όταν κατακτηθεί η μια πλευρά από την άλλη. Δεν αποκλείεται να αναπτυχθεί και μια δυναμική εξουσίας μεταξύ τους: ο ένας θα προσπαθεί να καθυποτάξει τον άλλο με όπλο την ερωτική επιθυμία… Είναι μια σχέση που επιβιώνει σε βάθος χρόνου, λόγω των δυνατών δεσμών που φτιάχνει το ζευγάρι μεταξύ του.


Με Σελήνη στον Τοξότη
Η Σελήνη στον Τοξότη είναι ιδεαλιστική, ρομαντική, ανήσυχη και δίκαιη. Αυτό που της λείπει είναι μια συναισθηματική αγκαλιά που θα ανεχτεί την τάση της να ασχολείται με πολλά και διαφορετικά πράγματα. Τη βρίσκει στη Σελήνη στον Καρκίνο που μαζεύει με στωικότητα τα ρούχα και τα αντικείμενα που αφήνει πίσω της. Ο συνδυασμός τους περιέργως είναι αποδοτικός. Στο τέλος της διαδρομής, τους περιμένει ο ρομαντισμός του ουράνιου τόξου.


Με Σελήνη στον Αιγόκερω
Εξαιρετικά συμπληρωματικος συνδυασμός, η Σελήνη στον Αιγόκερω έχει δυσκολία να εκφραστεί συναισθηματικά, να βγάλει στην επιφάνεια και να επικοινωνήσει την ψυχή της. Η Σελήνη στον Καρκίνο τη βοηθά να εκφραστεί, να καταφέρει αυτό που δεν μπορεί στην καθημερινη πειθαρχημένη ζωή της. Η οικειότητα και οι σχέσεις εξάρτησης (μετά από λίγο καιρό) είναι δεδομένες σε αυτό τον πολύ ενδιαφέροντα και δημιουργικό συνδυασμό.


Με Σελήνη στον Υδροχόο
Παρότι μοναχική, η Σελήνη στον Υδροχόο έχει ένα πολύ σημαντικό δέλεαρ για τη Σελήνη στον Καρκίνo: την απέραντα δίκαιη και προοδευτική φύση της. Για να παραμείνουν κοντά, πρέπει να ξεπεράσει ο καθένας τις αδυναμίες του που ενοχλούν τον άλλο. Η Σελήνη στον Υδροχόο γίνεται απρόσωπη όταν νιώθει ότι κινδυνεύει, ενώ στον Καρκίνο γίνεται γκρινιάρα. Στη μέση αυτή της διαδρομής μεταξύ τους, υπάρχει σεβασμός και συνέπεια.


Με Σελήνη στους Ιχθύς
Με κοινό παρανομαστή τον ρομαντισμό και το κυνήγι ερωτικών ηδονών, αυτός ο συνδυασμός δίνει σχέσεις με τρυφερά και όμορφα αισθήματα. Η Σελήνη στους Ιχθύς μεταφράζει ό,τι συμβαίνει με καλλιτεχνικούς συμβολισμούς ζώντας πιο άνετα στη χώρα των ονείρων απ' ό,τι στην πραγματικότητα. Βρίσκει θαλπωρή στη στοργική Σελήνη στον Καρκίνο και μαζί πορεύονται όχι χωρίς δυσκολίες και εντάσεις σε έναν δρόμο αμοιβαίας ευτυχίας.


Βαρόμετρο


ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΜΕ: Κάποιον που έχει σελήνη ή τον Ήλιο του (το ζώδιό του δηλαδή) στο ίδιο ζώδιο του Καρκίνου, με τη Σελήνη στον Σκορπιό και τους Ιχθύς. Αρμονική συμβίωση με σελήνη στον Ταύρο, στον Αιγόκερω και την Παρθένο.


ΔΥΣΚΟΛΗ ΣΥΜΒΙΩΣΗ ΜΕ: Με κάποιον που έχει τη Σελήνη του στον Ζυγό και τον Κριό.


 


Σελήνη στον Λέοντα


Λάμψη, γοητεία, πίστη, δραματικότητα, ζεστασιά, ηδονισμός, αυταρχισμός.


Οι άνθρωποι με τη Σελήνη στον Λέοντα κρύβουν ένα «σταρ» μέσα τους, που θα βγει προς τα έξω την κατάλληλη στιγμή. Δεν αντέχουν να τους αγνοούν, να περνούν απαρατήρητοι και να μην είναι φυσικά οι βασιλιάδες στις καρδιές των συντρόφων τους. Τους αρέσει η πολυτέλεια, το γκλάμουρ και όλες οι ηδονές των αισθήσεων.


Τείνουν να δραματοποιούν σε υπερβολικό βαθμό τα πράγματα, γι'αυτό και γίνονται καλοί ηθοποιοί. Έχουν τεράστια ανάγκη από ασφάλεια, γι'αυτό επιδιώκουν πάντα να έχουν το πάνω χέρι στις σχέσεις και να παίρνουν τις αποφάσεις, ιδιαίτερα στο σπίτι. Η περηφάνεια και η αξιοπρέπειά τους δεν τους επιτρέπει να δείχνουν ιδιαίτερες εξαρτήσεις στον γάμο, αλλά η γενναιοδωρία τους είναι τόσο μεγάλη απέναντι στο ταίρι τους και τα παιδιά τους που σχεδόν τους κακομαθαίνουν όλους.


Εκτιμούν πολύ την ευγνωμοσύνη και τον θαυμασμό των άλλων και κάνουν τα πάντα για να τα εξασφαλίσουν. Είναι ακατάβλητοι και σταθεροί όσον αφορά τους σκοπούς τους και οι συγκινήσεις τους έχουν σχεδόν όλες να κάνουν με το κοινό, με κοινωνικές μάζες και με πολυπρόσωπα περιβάλλοντα. Σε αυτά νιώθουν ότι βρίσκουν την απόλυτη ένταση των συναισθημάτων τους.


Οι Συνδυασμοί της Σελήνης στον Λέοντα


Με Σελήνη στον Κριό
Η Σελήνη στον Κριό μοιάζει με ένα ατίθασο αγρίμι που θέλει να κατακτά ότι πέσει στην αντίληψή του. Αντίστοιχα η Σελήνη στο Λέοντα τείνει να αντιμετωπίζει τα πάντα στο περιβάλλον ως πραγματικά ή δυνητικά στοιχεία προς κατάκτηση. Σέβονται ο ένας την πύρινη αντίληψη του άλλου αλλά αγωνιούν για το ποιος θα επικρατήσει. Η σχέση μπορεί να αποδώσει πολύ δημιουργικά αποτελέσματα αλλά μπορεί και να φέρει απίστευτα ηχηρές εκρήξεις.


Με Σελήνη στον Ταύρο
Το κυνήγι της απόλαυσης για τη Σελήνη στον Ταύρο είναι μια αργή, αλλά αποφασιστική διαδικασία. Αντιμετωπίζοντας τη Σελήνη στον Λέοντα επιδίδεται σε ένα υπόγειο, πολύπλοκο παιχνίδι κατάκτησης. Η Σελήνη στο Λέοντα από την άλλη, αντιτάσσει το πλεονέκτημα της να σκέφτεται δίκαια και ψύχραιμα. Αυτό, απέναντι στη διαίσθηση και το ένστικτο της Σελήνης στον Ταύρο, δημιουργεί έναν πολύ ενδιαφέροντα, αλλά δύσκολο συνδυασμό.


Με Σελήνη στους Διδύμους
Ο συνδυασμός αυτός δεν είναι ποτέ πληκτικός. Μια σχέση γεμάτη εκπλήξεις και ιδέες. Απολαμβάνουν να δοκιμάζουν τις προκλήσεις που υπόσχονται χαρά και διασκέδαση. Επίσης δεν τους αρέσει να κάνουν για πολύ καιρό το ίδιο πράγμα. Η Σελήνη στον Λέοντα, που έχει αίτημα την ποιότητα σε όλα, μπορεί να έρθει σε σύγκρουση, κάποιες φορές με τη Σελήνη στους Διδύμους που δεν θέλει με τίποτα να εμβαθύνει στα πράγματα.


Με Σελήνη στον Καρκίνο
Η Σελήνη στον Καρκίνο, θαμπωμένη από την λάμψη της Σελήνης στον Λέοντα, μπορεί να την καταπιέσει και να της δημιουργήσει ενα αίσθημα ασφυξίας. Η Σελήνη στον Λέοντα, έχει ανάγκη από χώρο για να εκφραστεί και να προσφέρει αγάπη, τρυφερότητα και ειλικρίνεια. Ο συνδυασμός αυτός είναι πολύ πιθανόν να δώσει μια μακροχρόνια σχέση αρκεί τα αντίθετα, αλλά πολύ συμπληρωματικά στοιχεία της να βρουν ένα κοινό έδαφος για να λειτουργήσουν.


Με Σελήνη στον Λέοντα
Σύγκρουση τιτάνων αλλά και σεβασμός σε παραδοσιακές αξίες. Ο συνδυασμός αυτός είναι πολύ έντονος, πολύ ανταγωνιστικός, αλλά σχεδόν καθόλου δημιουργικός: ο λόγος είναι ότι δύο άνθρωποι με Σελήνη στον Λέοντα, αναλώνονται συχνά σε παιχνίδια επικράτησης. Οι αμοιβαίες υποχωρήσεις που καλούνται να κάνουν, μοιάζουν με ένα τεράστιο παζάρι. Η γενναιοδωρία και ο σεβασμός στη σχέση τους, όμως, δεν τους εγκαταλείπει ποτέ.


Με Σελήνη στην Παρθένο
Η εργατική και πρόθυμη Σελήνη στην Παρθένο βρίσκει «φωλιά» στην αγκαλιά της Σελήνης στον Λέοντα που είναι πάντα ανοιχτή, μεγάλη και τρυφερή. Η Σελήνη στην Παρθένο δεν νοιάζεται να επιβάλλει τις απόψεις του στον άλλο, αντιλαμβάνεται περισσότερο τον εαυτό του ως δέκτη και εργάτη. Παρότι αντιμετωπίζουν αλλιώς την ζωή και τον κόσμο, φαίνεται να ταιριάζουν επειδή δεν τους ενδιαφέρει να είναι όμοιοι με τον άλλον.


Με Σελήνη στον Ζυγό
Αρμονική και με μόνιμο αίτημα την ισορροπία με το περιβάλλον της, βρίσκει στον κόσμο της Σελήνης στον Λέοντα πρόσφορο έδαφος, όπου και οι δύο μπορούν χωρίς ενοχές να απολαύσουν τον έρωτά τους. Ένα αδύναμο σημείο είναι η στιγμή που θα κινδυνεύσουν να χαθούν όλα όσα τους εξασφαλίζουν τις υλικές απολαύσεις. Συχνά ένα τέτοιο ζευγάρι έχει ένα πολύ εντυπωσιακό σπίτι αν συμβιώνουν και ασχολείται πολύ με την τέχνη.


Με Σελήνη στον Σκορπιό
Από τη στιγμή που η Σελήνη στον Σκορπιό αισθανθεί ότι κατέχει κάποιον, θέλει να πιστεύει ότι τον κατέχει για πάντα. Η Σελήνη στον Λέοντα ερωτεύεται πολύ εύκολα τον σαγηνευτικό τύπο με τη Σελήνη στον Σκορπιό και παραδίδεται σε αυτόν. Ωστόσο και οι δύο αυτοί άνθρωποι εκτιμούν τα παλιά καλά πράγματα και έχουν πολύ ζωντανή σχέση με το παρελθόν τους, ο καθένας το δικό του, αλλά και το κοινό τους.


Με Σελήνη στον Τοξότη
Η Σελήνη στον Τοξότη αποκαλύπτει ένα πολύ ευχάριστο ψυχαγωγικό πρόσωπο σε όποιον είναι διατεθειμένος να ταυτιστεί μαζί της πνευματικά, να μοιραστεί μαζί της τον συναρπαστικό κόσμο των ιδεών. Ο πύρινος συνδυασμός που κάνουν μεταξύ τους μπορεί να γεννήσει πολύ δημιουργικές ιδέες και σχέδια αλλά και να διακοσμήσει ένα σπίτι με πολλά και έντονα χρώματα σε μοτίβα που έχουν μια σημασία για τους ίδιους!


Με Σελήνη στον Αιγόκερω
Πολύ δύσκολος αυτός ο συνδυασμός. Η φύση της Σ&

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X