Αρχική / Διάφορα αλλά όχι Αδιάφορα / Αυτό είναι το καλύτερο μέρος για δουλειά και βρίσκεται στο Ηνωμένο Βασίλειο
Αυτό είναι το καλύτερο μέρος για δουλειά και βρίσκεται στο Ηνωμένο Βασίλειο  thumbnail

Αυτό είναι το καλύτερο μέρος για δουλειά και βρίσκεται στο Ηνωμένο Βασίλειο

Η online ταξιδιωτική εταιρεία Expedia είναι το καλύτερο μέρος για να εργαστεί κάποιος στο Ηνωμένο Βασίλειο, σύμφωνα με την κατάταξη του 2016 της Glassdoor.


Η Glassdoor επιτρέπει στους εργαζόμενους να αξιολογήσουν και να επανεξετάσουν τις επιχειρήσεις τους με εντιμότητα και ανωνυμία, ώστε τα αποτελέσματά της να είναι αρκετά ακριβή.Οι εργαζόμενοι της Expedia λαμβάνουν εξωφρενικά καλές παροχές και αποδοχές , συμπεριλαμβανομένων και των εξόδων ταξιδιού που κυμαίνονται μεταξύ 8.515 και 14.192 δολ. για τους περισσότερους υπαλλήλους, που είναι στην εταιρεία για περισσότερο από 12 μήνες.Τα γραφεία της εταιρείας που βρίσκονται κοντά στο σταθμό του υπόγειου σιδηρόδρομου «Angel» στο Λονδίνο.Όπως θα δείτε υπάρχουν εσωτερικοί προσομοιωτές της Formula 1, διάφορα δωρεάν μπαρ και περισσότερες «chill out ζώνες» από ότι διαθέτει το μουσικό φεστιβάλ Glastonbury.Όμως καμία δουλειά δεν είναι τέλεια. Το χειρότερο του να εργάζεσαι στο Expedia; Σύμφωνα με την διευθύντρια τεχνολογίας Liz Estaugh, είναι «ίσως το τζετ λαγκ» που σημαίνει πολλές ώρες εργασίας και συνεχή επαγγελματικά ταξίδια.

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X