Αρχική / Teens / Με αυτή την εφαρμογή μπορείς να δοκιμάσεις πώς θα δείχνει ένα τατουάζ πάνω σου
Με αυτή την εφαρμογή μπορείς να δοκιμάσεις πώς θα δείχνει ένα τατουάζ πάνω σου  thumbnail

Με αυτή την εφαρμογή μπορείς να δοκιμάσεις πώς θα δείχνει ένα τατουάζ πάνω σου

Έχεις αποφασίσει να κάνεις ένα τατουάζ όμως δεν ξέρεις πώς θα φαίνεται πάνω σου ή δεν έχεις αποφασίσει το σημείο το οποίο είναι το ιδανικό; Η εφαρμογή InkHunter σε βοηθά να αποφασίσεις, δοκιμάζοντάς το πρώτα στα σημεία που θέλεις.


Το InkHunter σου επιτρέπει να σχεδιάσεις το τατουάζ σου αλλά και να μοιραστείς το αποτέλεσμα με τους φίλους σου. Είναι και ένας ιδιαίτερος τρόπος για να κάνεις πλάκα στη μαμά σου, δείχνοντάς της την φωτογραφία με το ψεύτικο τατουάζ!


Χρησιμοποιώντας την κάμερα του κινητού σου, σκανάρεις το σημείo που θέλεις να κάνεις το επόμενο τατουάζ σου και μετά θα δεις ότι θα εμφανιστεί στο δέρμα σου. Σχεδίασε ένα προσωπάκι σαν αυτό στη φωτογραφία παρακάτω.Αφού ανοίξεις την εφαρμογή και συνδεθεί στην εφαρμογή, μπορείς να επιλέξεις κάποιο από τα πολλά σχέδια που ήδη υπάρχουν στην εφαρμογή ή να ανεβάσεις κάποιο δικό σου σχέδιο και να δεις πώς θα φαίνεται πάνω στο δέρμα σου. Τα τατουάζ είναι σχεδιασμένα από tatoo artiststs. Και όχι μόνο αυτό, αλλά σου δίνεται η δυνατότητα να επεξεργαστείς στο χρώμα και το μέγεθος αλλά και να αλλάξεις λίγο την τοποθεσία του. Αποθηκεύεις την φωτογραφία και μετά αποφασίζεις αν σου αρέσει η όχι. Η εφαρμογή προς το παρόν είναι δωρεάν στο iTunes και ελπίζω να επεκταθεί και για τα android κινητά. 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X