Αρχική / Διατροφή / Food therapy / Μία οικογένεια άρχισε να καταναλώνει μόνο βιολογικά προϊόντα – Δείτε τα αποτελέσματα στο βίντεο
Μία οικογένεια άρχισε να καταναλώνει μόνο βιολογικά προϊόντα - Δείτε τα αποτελέσματα στο βίντεο thumbnail

Μία οικογένεια άρχισε να καταναλώνει μόνο βιολογικά προϊόντα – Δείτε τα αποτελέσματα στο βίντεο

Το δείγμα της μελέτης ήταν τυχαίο. Μία τυπική 5μελής οικογένεια από τη Σουηδία. Αποδέχθηκαν την πρόκληση του Σουηδικού Ινστιτούτου Περιβαλλοντικών Ερευνών να συμετάσχουν στην έρευνα με θέμα : Τί συμβαίνει όταν οι άνθρωποι σταματούν να καταναλώνουν προϊόντα με φυτοφάρμακα. Δείτε τί ανακάλυψαν οι επιστήμονες….


 


Αυτή η πενταμελής οικογένεια, που αποτελείτε από πατέρα και μητέρα (40 και 39 ετών αντίστοιχα) και τρία παιδιά (12 – 10 και 3 ετών) δεν κατανάλωνε ποτέ βιολογικά προϊόντα, εξαιτίας του υψηλού κόστους. Αλλωστε οι πολλοί από μας υποστηρίζουν ότι μπορεί να μην αξίζει τελικά και πολύ τον κόπο, καθώς δεν υπάρχουν και τεράστιες διαφορές. 


Ετσι, όλα τα μέλη της οικογένειας άλλαξαν τις διατροφικές τους συνήθειες για δύο εβδομάδες, καταναλώνοντας μόνο βιολογικά προϊόντα.


Τα αποτελέσματα της έρευνας ήταν αποκαλυπτικά.


Στην αρχή του πειράματος, οι εξετάσεις ούρων όλων των μελών της οικογένειας έδειξαν υψηλή περιεκτικότητα σε φυτοφάρμακα. Όμως, στο τέλος του πειράματος η περιεκτικότητα είχε μειωθεί σημαντικά, έως είχε σχεδόν εξαφαιστεί…


Δείτε το σχετικό βίντεο, αλλά και τα ολα τα αποτελέσματα της έρευναςyolife.gr

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X