Γιαουρτένιο ζελέ με φράουλες

<div class="ingredients">
<div class="ingredients-left">
<h3 class="field-label">Συστατικά:</h3>
<div class="field field-name-field-recipe-ingredients field-type-text-long field-label-hidden">
<div class="field-items">
<div class="field-item even">
<p>2 φακελάκια ζελέ φράουλα</p>
<p>1/2 κιλό φράουλες</p>
<p>500 γρ γιαούρτι στραγγιστό</p>
<p>10-12 σαβαγιάρ ανάλογα με την φόρμα σας</p>
</div>
</div>
</div>
</div>
<div class="ingredients-right"> </div>
</div>
<div class="advertisement_area_1"> </div>
<div class="procedure">
<h3 class="field-label">Οδηγίες:</h3>
<div>
<p>Καθαρίζουμε πλένουμε και κόβουμε τις φράουλες σε μικρά κομμάτια</p>
<p>Φτιάχνουμε την μισή ποσότητα από το ζελέ φράουλας σύμφωνα με τις οδηγίες.</p>
<p>Ρίχνουμε το ζελέ σε μία φόρμα και προσθέτουμε τις κομμένες φράουλες.</p>
<p>Βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον τρεις ώρες μέχρι να σφίξει.</p>
<p>Φτιάχνουμε και την δεύτερη ποσότητα από το ζελέ και όταν κρυώσει ρίχνουμε το γιαούρτι και ανακατεύουμε καλά.</p>
<p>προσθέτουμε το ζελέ με το γιαούρτι στην φόρμα με το ήδη σφιχτό ζελέ και αφήνουμε ακόμα τρεις ώρες να σφίξει και η επάνω δόση.</p>
<p>Προσθέτουμε τώρα και τα σαβαγιάρ γύρω γύρω ώστε να καλύψουν όλη την φόρμα μας.</p>
<p>Αφήνουμε στο ψυγείο όλο το βράδυ να δέσουν τα υλικά καλά.</p>
<p>Για να σερβίρουμε βάζουμε την φόρμα σε λίγο ζεστό νερό και αναποδογυρίζουμε σε μία πιατέλα.</p>
<p> </p>
<p>gourmed.gr</p>
</div>
</div>

Σχετικά άρθρα