Αρχική / More / Τα νέα της ημέρας / «The Durrells»: Προβολή σειράς με γυρίσματα στην Κέρκυρα στο βρετανικό ITV
«The Durrells»: Προβολή σειράς με γυρίσματα στην Κέρκυρα στο βρετανικό ITV thumbnail

«The Durrells»: Προβολή σειράς με γυρίσματα στην Κέρκυρα στο βρετανικό ITV

Το σενάριο της σειράς τοποθετείται στο 1935, και αφηγείται την ιστορία της Luisa Durrell, μιας σχετικά νεαρής χήρας που αποφάσισε να μεταναστεύσει μαζί με την οικογένειά της στην Κέρκυρα.


Χιλιάδες βρετανοί θα έχουν αυτή τη χρονιά τη δυνατότητα να θαυμάσουν τις ομορφιές της Κέρκυρας στην τηλεόραση, καθώς το τηλεοπτικό δίκτυο της Βρετανίας ITV ξεκινά προβολές της δραματικής σειράς The Durrells, που βασίζεται στα λογοτεχνικά βιβλία-απομνημονεύματα του Βρετανού συγγραφέα Gerard Durrell από τη ζωή του στο ελληνικό νησί.

Τα γυρίσματα έγιναν στην Κέρκυρα.Το σενάριο της σειράς τοποθετείται στο 1935, και αφηγείται την ιστορία της Luisa Durrell, μιας σχετικά νεαρής χήρας που αποφάσισε να μεταναστεύσει μαζί με την οικογένειά της στην Κέρκυρα.Ο Gerald Durrell διηγείται μέσα από την πλοκή τα εφηβικά του χρόνια στο νησί, όπου, ως λάτρης της φύσης, συνέλλεγε έντομα και συναντούσε περίεργους ανθρώπους.

Η οικογένεια Durrell ήταν υπαρκτή και η ζωή της στην Κέρκυρα ήταν γεγονός.Όπως αναφέρει ο Andy Jarosz σε άρθρο του στο blog του τουρ οπερέιτορ Sunvil, η οικογένεια έμεινε 4 χρόνια στο νησί, στις περιοχές Πέραμα και Κοντόκαλι. Εκτός από το έργο του Gerald, ο αδερφός του, Lawrence, συνέγραψε τη νουβέλα Prospero’s Cell, στην οποία αποτύπωσε ζωντανές εικόνες από την Κέρκυρα πριν τον πόλεμο.

Ο ίδιος, μαζί με τη γυναίκα του, Nancy, συνέχισαν να μένουν στο νησί όταν η υπόλοιπη οικογένεια είχε φύγει εξαιτίας του πολέμου με την κατάληψη των Γερμανών. Στο λευκό σπίτι όπου έμειναν, με θέα στην ακτή Καλαμι, σήμερα λειτουργεί ταβέρνα.
palo.gr

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X