Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Τι σημαίνει αν δεις στον ύπνο σου ότι είσαι ζευγάρι με κάποιο αγόρι
Τι σημαίνει αν δεις στον ύπνο σου ότι είσαι ζευγάρι με κάποιο αγόρι thumbnail

Μαρία, αναγνώστρια του Boro.gr

Τι σημαίνει αν δεις στον ύπνο σου ότι είσαι ζευγάρι με κάποιο αγόρι

 Αναγνώστρια μας ρωτά:


Στο όνειρο μου, είδα ένα αγόρι που είχα συναντήσει πέρυσι στις διακοπές μου. Ήταν φίλος του ξαδερφού μου και με είχε ελκύσει. Όμως, μέχρι τώρα, δεν το είχα καν στο μύαλο μου. Μέχρι τη στιγμή που είδα στον ύπνο μου, πώς ήμασταν ζευγάρι και περνάγαμε καλά. Τη στιγμή εκείνη το ξαναθυμήθηκα. Δεν ξέρω τι συμβολίζει το όνειρο και θα ήθελα πολύ να μάθω. 


Στο ερώτημά σας απαντά  κλινικός υπνοθεραπευτής, Άγγελος Βιαννίτης


Στο όνειρό σου, αγαπητή μου φίλη, βλέπεις πως έχεις μια όμορφη σχέση με ένα αγόρι που γνώρισες πέρυσι και σου άρεσε, παρόλο που το συγκεκριμένο αγόρι δεν το σκεφτόσουν συνειδητά. Αν αυτή την περίοδο αναζητάς μια σχέση, τότε το υποσυνείδητό σου με αυτό το όνειρο σου δίνει μια ευκαιρία να βιώσεις την ικανοποίηση της επιθυμίας σου, όπως κάνουν συχνά τα όνειρα ευσεβούς πόθου. Ταυτόχρονα όμως σου υπενθυμίζει το συγκεκριμένο αγόρι, δίνοντάς σου έτσι μια δυνατότητα εκπλήρωσης. Ίσως λοιπόν το όνειρο να στρέφει την προσοχή σου σε ενα συγκεκριμένο πρόσωπο και πιθανόν να σε προτρέπει να επικοινωνήσεις μαζί του και – γιατί όχι;- να εξερευνήσεις την πιθανότητα για μια σχέση και να διεκδικήσεις αυτό που αναζητάς.


Αν όμως βρίσκεσαι σε σχέση αυτή την περίοδο, τότε το όνειρο μπορεί να αποκαλύπτει ότι βαθύτερα μέσα σου δεν αισθάνεσαι ότι καλύπτεσαι συναιοσθηματικά απόλυτα και αναζητάς κάποιες εναλλακτικές.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X