Σαλάτα Αγγούρι με μέντα και φέτα

<h3>Τι χρειαζόμαστε:</h3>
<div class="rr_ingredients">
<ul class="rr_method_list">
<li class="rr_method_list">1 μεγάλο αγγούρι κομμέμο σε ροδέλες</li>
<li class="rr_method_list">1 φλ. θρυμματισμένη φέτα</li>
<li class="rr_method_list">1/2 φλ. φρέσκα φύλλα μέντας ψιλοκομμένα</li>
<li class="rr_method_list">6 κουτ. σούπας ελαιόλαδο</li>
<li class="rr_method_list">3 κ. σούπας χυμό λεμονιού ή 2 κ.σ. ξίδι</li>
<li class="rr_method_list">1 κ. γλυκού μουστάρδα</li>
<li class="rr_method_list">αλάτι</li>
<li class="rr_method_list">πιπέρι</li>
</ul>
<h3>Πώς το κάνουμε:</h3>
<ol class="rr_method_list">
<li class="rr_method_list">Τοποθετούμε τις φέτες αγγουριού σε μια πιατέλα σερβιρίσματος και πασπαλίζουμε με τη μέντα και τη φέτα.</li>
<li class="rr_method_list">Σε ένα μπολάκι αναμειγνύουμε το λάδι, το χυμό λεμονιού ή το ξίδι, τη μουσταρδα και το αλατοπίπερο και περιχύνουμε το αγγούρι. Σερβίρουμε αμέσως.</li>
</ol>
<p>sintagespareas.gr</p>
</div>

Σχετικά άρθρα