Τρουφάκια με κακάο και ινδοκάρυδο

<p><strong>Υλικά:</strong></p>
<ul>
<li>1 πακέτο μπισκότα τύπου πτι-μπερ</li>
<li>1 κουτί ζαχαρούχο γάλα</li>
<li>1 πακέτο ινδοκάρυδο</li>
<li>1 κ.σ. κακάο</li>
<li>λίγο κονιάκ</li>
</ul>
<p><strong>Εκτέλεση:</strong><span> </span><br /><br /><span>Λιώνουμε σε μπλέντερ τα μπισκότα εώς ότου γίνουν σκόνη και τα βάζουμε σε μια μικρή λεκανίτσα, όπου προσθέτουμε το ζαχαρούχο γάλα και τα 3/4 από την ινδική καρύδα, το κακάο και ελάχιστο κονιάκ. </span><br /><br /><span>Τα ανακατεύουμε με τα χέρια μας καλά μέχρι να ενωθούν όλα τα υλικά μας μαζί και να γίνουν μια εύπλαστη ζύμη. </span><br /><br /><span>Σε ένα πιάτο ρίχνουμε την υπόλοιπη καρύδα και αφού πλάσουμε μικρές μπάλες από την ζύμη μας τις κυλάμε πάνω στην καρύδα για να τις περιβάλει. </span><br /><br /><span>Όταν τελειώσουμε βάζουμε τα τρουφάκια μας στο ψυγείο για μια ώρα και είναι έτοιμα για φάγωμα. </span><br /><br /><span>Πολύ νόστιμη συνταγή, χωρίς αυγά και πολλά υλικά! Δοκιμάστε την και θα με θυμάστε! Καλή επιτυχία!</span></p>
<p><span><br /></span></p>
<p><span>http://greekcook.gr/</span></p>

Σχετικά άρθρα