Αρχική / Υγεία / Ογκολογία / Νέα διάκριση για το Τμήμα Ογκολογίας της Novartis Hellas
Νέα διάκριση για το Τμήμα Ογκολογίας της Novartis Hellas thumbnail

Νέα διάκριση για το Τμήμα Ογκολογίας της Novartis Hellas

Tο βραβείο Εσωτερικής Επικοινωνίας στα Corporate Affairs Excellence Awards 2016 της Ελληνικής Εταιρίας Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ), κατέκτησε το τμήμα Ογκολογίας της Novartis Hellas, για το πρόγραμμα «Novartis-GlaxoSmithKline Integration».


Το συγκεκριμένο πρόγραμμα δημιουργήθηκε για να βοηθήσει τον οργανισμό και κυρίως τους ανθρώπους του να διαχειριστούν ομαλότερα τη μεταβατική περίοδο που προέκυψε,  λόγω της εξαγοράς του χαρτοφυλακίου ογκολογικών προϊόντων της GSK.


Η βράβευση είναι ιδιαίτερα σημαντική καθώς αναγνωρίζεται η σημασία και η βαρύτητα που δίνει η εταιρεία στους ανθρώπους της, στο κοινό τους όραμα και στις αρχές που τους συνδέουν και τους κινητοποιούν. Καθοριστικής σημασίας για την επιτυχή υλοποίηση του προγράμματος ήταν η αφοσίωση, η ουσιαστική διατμηματική συνεργασία και η καθοδήγηση του τμήματος ανθρώπινου δυναμικού της ογκολογίας.


Για το σχεδιασμό και την υλοποίηση του προγράμματος, το τμήμα ογκολογίας της Novartis Hellas συνεργάστηκε με την εταιρεία επικοινωνίας Weber Shandwick.


virus.com.gr

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X