Αρχική / Teens / Tα παράλογα των… καθηγητών που δεν βγαζουν κανένα νόημα
Tα παράλογα των... καθηγητών που δεν βγαζουν κανένα νόημα thumbnail

Tα παράλογα των… καθηγητών που δεν βγαζουν κανένα νόημα

Είναι δάσκαλοι και θεωρητικά γνωρίζουν πολλά όμως… δεν παύουν να λένε και να κάνουν πράγματα τα οποία δεν στέκουν. Και όχι μόνο αυτό αλλά εκνευρίζεσαι και πολλές φορές μπορεί να σου χαλάσει και όλη η μέρα σου. Όμως μετά είναι το καλύτερο κουτσομπολιό στο διάλειμμα. Διάβασε παρακάτω όλα αυτά τα ενοχλητικά πράγματα που λένε οι καθηγητές και δεν βγάζουν κανένα νόημα. 


1. "Σήμερα θα περάσετε τέλεια, θα κάνουμε μια ομαδική εργασία. Κάντε ζευγάρια" 


Ωραία αλλά τι γίνεται αν όλη η παρέα σου είναι σε άλλα τμήματα; 2. "Ίσως χρειαστεί να το θυμάστε αυτό, δεν ξέρω ακόμα αλλά μπορεί και να μπει στο τεστ οπότε προσέξτε" 3. "Όποιος έχει κινητό, θα βγαίνει έξω" 


Εντάξει δεν είναι ωραίο να παίρνεις απουσίες αλλά υπάρχει καλύτερος τρόπος να αποφύγεις το μάθημα; 4. Δεν λέει τίποτα όσο γράφετε το τεστ και τα τελευταία λεπτά λέει: "Ωραία, έχετε πέντε λεπτά και καθόλου παραπάνω. Αν καθυστερήσετε θα μηδενιστείτε." 5. "Δεν υπάρχουν χαζές ερωτήσεις" αλλά σε κάνει να νιώθεις ηλίθια όταν ρωτάς κάτι 6. Χτυπάει το κουδούνι και λέει ο καθηγητής: "Μην σηκώνεστε, θα σας πω εγώ πότε να βγείτε" 


Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X