Αρχική / Teens / To ήξερες ότι υπάρχει ένα κρυφό inbox στο Facebook;
To ήξερες ότι υπάρχει ένα κρυφό inbox στο Facebook; thumbnail

To ήξερες ότι υπάρχει ένα κρυφό inbox στο Facebook;

Είναι λογικό με τα τόσα updates να χάνεις λίγο την.. μπάλα με το application του Facebook αλλά και με το Facebook Messenger. Όπως θα δεις και παρακάτω, υπάρχει περίπτωση όντως μερικά μηνύματα να μην τα έχεις δει ποτέ, μόνο και μόνο γιατί δεν ήξερες ότι υπάρχουν και πάνε σε άλλο φάκελο. 


Αυτό συμβαίνει γιατί η εφαρμογή φιλτράρει ορισμένα αιτήματα μηνυμάτων, όπως περίπου δουλεύει και ο φάκελος με τα spam σε κάθε λογαριασμό email. Ποτέ δεν ξέρεις όμως αν μερικά από αυτά ήταν όντως σημαντικά, αν για παράδειγμα σου έστειλε μήνυμα αυτός που σου αρέσει. 


Ανακάλυψε παρακάτω αν έχεις κι εσύ στα εισερχόμενα σου μηνύματα που δεν έιχες διαβάσει ποτέ! 


1. Πήγαινε στην εφαρμογή του Facebook Messenger Πήγαινε στις Ρυθμίσεις κάτω δεξιά. Πάτησε πάνω στα Message requests (αιτήματα μηνυμάτων)Κάτω από τα αιτήματα που έχεις στείλει θα βρεις να λέει "See filtered requests" (Δες τα φιλτραρισμένα αιτήματα) Και τότε θα σου ανοίξουν όλα τα μηνύματα για τα οποία δεν σου έχει έρθει ειδοποίηση! 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X