Φακές χωρίς Λάδι!

<h4 class="title">Υλικά</h4>
<p><em>Για 4-6 άτομα</em><br /><br />2 φύλλα δάφνης<br />Αλάτι<br />Νερό<br />Ξύδι<br />1 φλιτζάνι τσαγιού φακές<br />2 σκελίδες σκόρδου<br /><br /><strong><span style="font-size: 1em;">Εκτέλεση</span></strong></p>
<p>Βάζουμε νερό σε μία κατσαρόλα μέχρι τη μέση. Προσθέτουμε τις φακές. Αφήνουμε να βράσει για 15 λεπτά. Τις σουρώνουμε , βάζουμε εκ νέου νερό στην κατσαρόλα, προσθέτουμε τις φακές, τα σκόρδα ολόκληρα και τα φύλλα δάφνης. Βράζουμε μέχρι να μαλακώσουν Και να χυλώσουν .<br /><br />Κατά το σερβίρισμα βάζουμε από μία κουταλιά της σούπας ξύδι.</p>
<p> </p>
<p>sidagi.gr</p>

Σχετικά άρθρα