Αρχική / More / Τα νέα της ημέρας / Απάντηση Μπαζιάνα στον Μαυρωτά περί 'φωτογραφικής διάταξης'
Απάντηση Μπαζιάνα στον Μαυρωτά περί 'φωτογραφικής διάταξης'  thumbnail

Απάντηση Μπαζιάνα στον Μαυρωτά περί 'φωτογραφικής διάταξης'

Στο θέμα για τη "φωτογραφική διάταξη" που κατήγγειλε ο βουλευτής του Ποταμιού Γιώργος Μαυρωτάς, απάντησε η Μπέτυ Μπαζιάνα. 


 


"Αν κάποιος θέλει να βάλει εναντίον του συζύγου μου, ας το κάνει απευθείας. Δεν δέχομαι να γίνομαι βορά πολιτικής χυδαιότητας" τονίζει η σύζυγος του Αλέξη Τσίπρα αναφερόμενη στις καταγγελίες Μαυρωτά πως η κυβέρνηση με "φωτογραφική" για την ίδια διάταξη επιχείρησε να της δώσει το δικαίωμα να μεταχθεί από την πρωτοβάθμια στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και συγκεκριμένα σε θέση Εργαστηριακού Διδακτικού Προσωπικού.


"Δεν έχω δώσει κανένα δικαίωμα στον δημόσιο και επαγγελματικό μου βίο" τονίζει η Περιστέρα Μπαζιάνα σύμφωνα με δημοσίευμα της Real News. "Παρακολουθώ με θλίψη και ενόχληση τόσο την καταγγελία όσο και τα σχόλια που προκαλεί. Όμως, το θέμα δεν με αφορά προσωπικά", λέει και σημειώνει πως δεν γνώριζε για τη συγκεκριμένη διάταξη. 


"Η μέχρι τώρα διαδρομή μου δεν επιτρέπει σε κανέναν να μιλά για αδιαφάνεια (…) Ό,τι έχω καταφέρει ως ερευνήτρια δεν έχει κανένα θολό σημείο, είναι φανερό και μπορεί να κριθεί. Και γι’ αυτό είμαι υπερήφανη".


"Oι μαθητές και οι φοιτητές μου είναι για μένα οι πιο αυστηροί κριτές. Σε αυτούς λογοδοτώ, αυτών η γνώμη με ενδιαφέρει."


"Σήμερα, επιλέγω συνειδητά να εργάζομαι στα πανεπιστημιακά εργαστήρια. Επιλέγω συνειδητά να διδάσκω σε ένα περιφερειακό πανεπιστήμιο, με πενιχρή αμοιβή. Είναι τιμή μου να καταθέτω τις δυνάμεις μου στο ελληνικό δημόσιο σχολείο και πανεπιστήμιο. Και αυτό σκοπεύω να συνεχίσω να κάνω."


Όταν δε ερωτάται για το σχόλιο πως ως σύζυγος του Πρωθυπουργού θα μπορούσε να αποσπαστεί σε κάποιο πολιτικό γραφείο ή να μην εργάζεται καν, απαντά: "μακριά από μένα τέτοιες λογικές".


Αναφερόμενη στα επόμενα επαγγελματικά της σχέδια λέει: "Είμαι χαρούμενη που, παρ’ όλη τη δημοσιονομική ασφυξία, τα ΑΕΙ και τα ΤΕΙ της χώρας αιματοδοτούνται άμεσα με προσωπικό, με την προκήρυξη 1.900 θέσεων έκτακτου διδακτικού προσωπικού και 500 θέσεων μονίμων μελών ΔΕΠ. Θα καταθέσω τα χαρτιά μου και θα κριθώ." Τέλος αναρωτιέται: "Λέτε να πουν ότι και αυτές οι προκηρύξεις είναι "φωτογραφικές";".

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X