Αρχική / Τι λένε τ' άστρα για την εβδομάδα 18 με 24 Απριλίου
Τι λένε τ' άστρα για την εβδομάδα 18 με 24 Απριλίου thumbnail

Τι λένε τ' άστρα για την εβδομάδα 18 με 24 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ


Η πανσέληνος του Απριλίου φέρνει εξελίξεις αιφνίδιες ή μη στον τομέα των σχέσεων αλλά και στον τομέα των οικονομικών. Ο Απρίλιος διογκώνει τα προβλήματα αλλά δίνει και ευκαιρίες. Τα πρώτα έχουν διάρκεια οι δεύτερες θα είναι σύντομες και θα πρέπει έγκαιρα να τις αξιοποιείτε. Πάντως με την ευλογημένη ανοιξιάτικη ευφορία που θα σας πλημυρίσει, όσο και αν ταλαιπωρηθείτε στην καθημερινότητα, ξεδιπλώνεται μπροστά σας μια νέα εποχή που σας βοηθά να πετύχετε αυτά που θέλετε, να βάλετε στόχους και να αποκτήσετε συμμάχους. Τα γεγονότα συμβάλουν στα να λύσετε κάποια ψυχολογικά σας προβλήματα ενώ ο Ερμής στον Ταύρο σας βοηθά στην οικονομική σας διαχείριση. 


  


ΤΑΥΡΟΣ


Βρίσκεστε στο δρόμο για την ανάκαμψη, είναι αλήθεια ότι συγκριτικά με άλλους μπορείτε να διαχειριστείτε ευκολότερα τοις υποθέσεις σας. Προσέξτε μόνο το παρασκήνιο και τις εκκρεμότητες που έχετε αφήσει. Η πανσέληνος του Απριλίου δίνει έμφαση στα αισθηματικά και στα κοινωνικά σας ζητήματα. Η εργασία δεν θα είναι τόσο ήρεμη, αλλά είναι αρκετά ευνοημένη. Η Αφροδίτη στον Κριό παραμένει επεισοδιακή για τα αισθηματικά σας ή μπορεί να γίνει αιτία δραματοποίησης ενός περιστατικού και να σας φέρει αιφνίδια σε δύσκολη θέση. Δείξτε λοιπόν την δέουσα προσοχή.


 


ΔΙΔΥΜΟΙ


Οι ταλαιπωρίες και οι δυσκολίες συνεχίζονται. Το μόνο καλό ότι ο Ερμής διασχίζοντας τον Ταύρο σας βοηθά αρκετά στα οικονομικά σας, βελτιώνει τις συνθήκες διαβίωσης και σας βοηθά να αξιοποιήσετε πρακτικά τα πολλά ταλέντα που διαθέτετε. Ο Άρης όμως συνεχίζει να είναι πηγή πιέσεων από την πλευρά των άλλων, αλλά είναι και πολλά τα μέτωπα που έχετε να αντιμετωπίσετε ακόμα μια εβδομάδα. Πρέπει να εξασκηθείτε σε αυτή την πρακτική γιατί θα έχει διάρκεια. Οι παλαιότεροι θα επιστρατεύσετε την εμπειρία σας, ενώ οι νεότεροι προσαρμόζεστε εύκολα στους κανόνες ενός καθημερινού σκληρού αγώνα.


 


ΚΑΡΚΙΝΟΣ


Η καριέρα από την μια και οι σχέσεις σας από την άλλη είναι δυο θέματα που θα θίξει η πανσέληνος του Απριλίου για τους περισσότερους από εσάς. Οι αντιξοότητες στην δουλειά συνεχίζονται και η υπομονή σας πρέπει να επιμηκυνθεί. Ωστόσο η εργασία δεν στερείται ευκαιριών να βελτιωθεί ή να λύσει ένα βασικό πρόβλημα στο χώρο της. Όσοι πάρετε αποφάσεις για οποιαδήποτε θέματα φροντίστε να είναι οι σωστές. Η πανσέληνος θα διαταράξει τις σχέσεις σας αναμφίβολα. Καλό θα είναι να φροντίσετε την ξεκούραση σας και να μην αμελήσετε μια μικρή δόση ψυχαγωγίας.


 


ΛΕΩΝ


Είστε πιο ευνοημένοι και πιο τυχεροί αυτή την εποχή σε σύγκριση με άλλους. Ο Ερμής στον Ταύρο εξυπηρετεί τα επαγγελματικά σας ενδιαφέροντα και συμφέροντα. Η Αφροδίτη στον Κριό σας κάνει πιο εύκολους στην ερωτική κατάκτηση. Η πανσέληνος όμως δημιουργεί ένταση και χτυπάει αρκετά πρακτικά ζητήματα που για να προωθηθούν χρειάζονται χρήματα ή συνθήκες εργασίας που δεν βελτιώνονται και που εδώ θα πρέπει να δείξετε υπομονή και προσαρμοστικότητα. Όμως το πόσο καλά θα περάσετε θα κριθεί κυρίως από εσάς τους ίδιους. Προσπαθήστε να μην εκνευρίζεστε και να μην πιέζετε καταστάσεις και ανθρώπους όταν τα πράγματα δεν προχωρούν σε μεγαλύτερη κλίμακα.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ


Με τον Δία στο ζώδιο σας έχετε μια σχετική προστασία παρά τις αντιξοότητες του Άρη και του Κρόνου. Δεν μπορώ να σας πω ότι τα πράγματα θα είναι καλύτερα αλλά μπορείτε να κάνετε κάποια βήματα προόδου ή να μειώσετε προβλήματα, να αποκαταστήσετε μια παρεξήγηση, να συγχρονιστείτε καλύτερα με εκείνους που χρειάζονται στο ζωή σας. Ο Ερμής στον Ταύρο σας βοηθά να κρατήσετε ισορροπίες σε σχέσεις και σε οικονομικές υποθέσεις, ισορροπίες απαραίτητες να υπάρχουν σε όλο το μήκος της φετινής άνοιξης. Η καθημερινότητα πάντως έχει ενδιαφέρον και μια σύντομη μετακίνηση θα ενισχύσει το ηθικό σας. Ερωτικά μην έχετε μεγάλες προσδοκίες.


 


ΖΥΓΟΣ


Η πανσέληνος του Απριλίου θα έλεγα ότι θα φέρει εντάσεις, λόγια και αναμετρήσεις, αλλά και παράλληλα θα ξεκαθαρίσει καταστάσεις. Βέβαια εσείς έχετε την δική σας ασπίδα προστασίας και ο Άρης με τον Κρόνο στον τοξότη, σας βοηθά αν υιοθετήσετε έξυπνη πολιτική, και τις δουλειές σας να συντηρήσετε και λιγότερο χαμένοι να είστε αυτή την εποχή από το γενικότερο κλίμα που επηρεάζει όλους. Επιστρατεύστε τον κοινωνικό σας χαρακτήρα, το ωραίο σας χαμόγελο, την ευελιξία στην συμπεριφορά σας και την ανοχή κάποιων καταστάσεων που παραμένουν μη αναστρέψιμες. Έτσι θα βγείτε και κερδισμένοι και ασφαλείς.


 


ΣΚΟΡΠΙΟΣ


Ο αγώνας συνεχίζεται για την κάλυψη των αναγκών σας, για την εξόφληση των συσσωρευμένων λογαριασμών και για την εφαρμογή κάποιων ιδεών που έχετε στην πράξη. Οι μέρες θα είναι κουραστικές αλλά δεν θα λείψει το στοιχείο της ανανέωσης. Ο Ερμής στον Ταύρο σας βοηθά να συντηρήσετε οικονομικές και συναισθηματικές σχέσεις. Επιστρατεύστε την εκτελεστική σας ικανότητα και αν χρειαστεί να ταλαιπωρηθείτε περισσότερο προκειμένου να πετύχετε κάτι που θέλετε, αντέξτε το. Στα ερωτικά η κατάσταση παραμένει μεταβατική.


 


ΤΟΞΟΤΗΣ


Καινούργια επεισόδια, δυσκολίες και αναπροσαρμογές που σας επιβάλουν οι καταστάσεις, έχει το πρόγραμμα των επόμενων ημερών. Κάτι καλό μπορεί να γίνει στην δουλειά σας που θα ενισχύσει το ηθικό σας αλλά και κάτι ενδιαφέρον πρόσκαιρα στα ερωτικά που θα σας βοηθήσει να κάνετε νέα όνειρα για το μέλλον. Αποφύγετε να κάνετε λάθη, φανείτε υποχωρητικοί σε κάποιες σημαντικές σας σχέσεις, ανεχτείτε όσους σας καταπιέζουν λίγο. Η εποχή είναι σημαντική, ο Κρόνος και ο Άρης μαζί στο ζώδιο σας, θα σας ταλαιπωρήσουν αλλά θα σας δώσουν εμπειρίες που θα χρησιμοποιήσετε στο μέλλον.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ


Το πρόβλημα παραμένει το παρασκήνιο και παρά το ότι έχετε ένστικτο και λογική δεν μπορείτε να υπολογίσετε αυτά που θα προκύψουν. Η πανσέληνος έχει καλή όψη που αφορά τις δραστηριότητες και την δύσκολη που αφορά την προσωπική σας ζωή. Πάντως γενικά είστε λιγότερο εκτεθειμένοι σε δυσκολίες σε σχέση με αλλά ζώδια. Κάντε υπομονή να φύγει ο Απρίλιος και αποφύγετε να έρθετε σε αντιπαράθεση με ανθρώπους που αποτελούν σημαντικούς συντελεστές σε βασικούς τομείς της δικής σας ζωής. Αν το καταφέρετε αυτό θα αποφύγετε δυσάρεστες συνέπειες στο μέλλον.


 


ΥΔΡΟΧΟΟΣ


Η πανσέληνος του Απριλίου ταράζει λίγο τα νερά και φέρνει επεισόδια που δεν είχατε υπολογίσει, τουλάχιστον για τους περισσότερους από εσάς. Οι εξελίξεις στην καθημερινότητα σας πληθαίνουν ενώ  ευαισθητοποιείται ξανά ο άξονας οικογένεια και εργασία. Ωστόσο σε πολλούς από εσάς δίνεται η ευκαιρία να μετακινηθείτε, να κάνετε μια καινούργια συμφωνία, να πετύχετε ένα στόχο ο οποίος θα τροφοδοτήσει τον συναισθηματισμό σας ή το αίσθημα ασφάλειας. Συναισθηματικά θα υπάρχουν ευχάριστες στιγμές αλλά και κάποιες απογοητεύσεις αιφνίδιες.


 


ΙΧΘΕΙΣ


Τα γεγονότα σας υποχρεώνουν να υιοθετήσετε ένα νέο τρόπο ζωής και να τον διατηρήσετε πιστά. Η αλήθεια είναι πικρή αλλά σας ωριμάζει και σας βοηθά να προσαρμοστείτε σε μια πραγματικότητα που σας ενοχλεί αλλά που είναι αναπόφευκτη και μοιραία. Ο Ερμής στον Ταύρο σας βοηθά να καλύψετε πρακτικές και αγοραστικές σας ανάγκες. Η Αφροδίτη όμως στον Κριό μπορεί να σας παρασύρει σε νέα ερωτικά πάθη, ακραίες καταστάσεις και σε εκδοχή να θυματοποιήσετε τον εαυτό σας προσπαθώντας να κατακτήσετε έναν άνθρωπο που σας γοητεύει. Μην παρασύρεστε οικονομικά.


Πηγή: www.oroskopos.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X