Ανοιξιάτικη Παντζαροσαλάτα

<p><strong>Υλικα</strong></p>
<ul>
<ul>
<li><span style="color: #000000; font-family: arial; font-size: small;">1/2 φλυτζάνι λάδι</span></li>
<li><span style="color: #000000; font-family: arial; font-size: small;">1/4 φλυτζάνι ξύδι</span></li>
<li><span style="color: #000000; font-family: arial; font-size: small;">1 κιλό πατζάρια</span></li>
<li><span style="color: #000000; font-family: arial; font-size: small;">1 σκελίδα σκόρδο</span></li>
<li><span style="color: #000000; font-family: arial; font-size: small;">αλάτι</span></li>
</ul>
</ul>
<div><strong><span style="font-family: arial; font-size: small;">Εκτέλεση</span></strong></div>
<div><span style="font-family: arial; font-size: small;"><br /><span>-Χωρίζετε τα παντζάρια από τα φύλλα και τα κοτσάνια τους </span><br /><br /><span>-Καθαρίζετε τα παντζάρια από τις άκρες τους και το φλούδι και τα βράζετε έως να μαλακώσουν </span><br /><br /><span>-Μετά από μισή ώρα ρίχνετε και τα κοτσάνια με τα φύλλα </span><br /><br /><span>-Μόλις βράσουν τα τοποθετείτε στην πιατέλα και κόβετε ροδέλλες τα παντζάρια και στη μέση τοποθετείτε τα φύλλα τους </span><br /><br /><span>-Ψιλοκόβετε το σκόρδο </span><br /><br /><span>-Ανακατεύετε το λάδι, το ξύδι, το αλάτι και το σκόρδο </span><br /><br /><span>-Περιχύνετε τα παντζάρια με το λαδόξυδο και σερβίρετε </span></span></div>
<div><span style="font-family: arial; font-size: small;"><span><br /></span></span></div>
<div><span style="font-family: arial; font-size: small;"><span><br /></span></span></div>
<div><span style="font-family: arial; font-size: small;"><span>sintages.gr</span></span></div>

Σχετικά άρθρα