Mini σουβλάκια κοτομπέικον!

<h3>Υλικά συνταγής</h3>
<p> </p>
<ul class="ingredients">
<li><span><strong>2</strong> <span>φιλέτα στήθος κοτόπουλου</span></span></li>
<li><span><strong>10</strong> <span>φέτες μπέικον</span></span></li>
<li><span><strong>12</strong> <span>δαμάσκηνα</span></span></li>
<li><span><strong>250 γρ. </strong><span>τυρί κρέμα</span></span></li>
<li><span><strong>2</strong> <span>χρωματιστές πιπεριές</span></span></li>
<li><span><strong></strong><span>ξύλα για σουβλάκια</span></span></li>
<li><span><strong>1</strong> <span>στραγγιστο γιαούρτι</span></span></li>
<li><span><strong></strong><span>μαγιονέζα</span></span></li>
<li><span><strong></strong><span>μουστάρδα</span></span></li>
<li><span><strong>2</strong> <span>καρότα</span></span></li>
<li><span><strong>1</strong> <span>αγγούρι</span></span></li>
<li><span><strong></strong><span>λίγη κέτσαπ</span></span></li>
<li><span><strong></strong><span>πίτες</span></span></li>
<li><span><strong></strong><span>σαλάτα</span></span></li>
</ul>
<div>
<div class="time"><strong>Εκτέλεση</strong></div>
<div class="time"><strong><br /></strong></div>
<div id="fragment-1" class="news_body"><span><strong>1ος τρόπος:</strong><br />Κόβουμε το κοτόπουλο σε μικρά κομμάτια. Σε μπολ βάζουμε 1 κουταλιά μαγιονέζα, 1 κουταλιά γιαούρτι και 1 κουταλιά μουστάρδα. Αλατοπιπερώνουμε κι ανακατεύουμε. Προσθέτουμε τα κομμάτια κοτόπουλο και ανακατεύουμε. Τα μαρινάρουμε σκεπασμένα για 2-3 ώρες. Κόβουμε τις φέτες μπέικον στη μέση .Τυλίγουμε με μπέικον κομμάτια κοτόπουλο και δαμάσκηνα. Τα περνάμε εναλλάξ σε ξύλα για σουβλάκι.<br /><strong>2ος τρόπος :</strong><br />Αλείφουμε το κοτόπουλο με λίγο τυρί κρέμα και λίγο γιαούρτι και αλατοπιπερώνουμε . Το τυλίγουμε με μπέικον και το περνάμε σε ξύλο για σουβλάκι εναλλάξ με χρωματιστές πιπεριές.<br />Τα βάζουμε σε σχάρα την οποία τοποθετούμε μέσα σε ταψί. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς  για 15', τα γυρίζουμε και συνεχίζουμε το ψήσιμο για 5'-10' να ροδίσουν.<br />Ετοιμάζουμε μπολάκια με διαφορετικές σάλτσες για το σερβίρισμα, καθώς και πράσινη σαλάτα και ψημένες πίτες.<br />Τρίβουμε το αγγούρι και το στύβουμε να φύγουν τα υγρά του. Το βάζουμε σε μπολ. Προσθέτουμε καρότο τριμμένο ,αλάτι, γιαούρτι, λίγο ελαιόλαδο, λίγες σταγόνες ξίδι και 1 κουταλιά μαγιονέζα. Ανακατεύουμε και παγώνουμε.<br />Σε μπολ βάζουμε λίγο γιαούρτι, λίγη μαγιονέζα, λίγη μουστάρδα και λίγα ψιλοκομμένα φρέσκα μυρωδικά. Στύβουμε χυμό λεμονιού ανακατεύουμε και παγώνουμε.</span></div>
<div class="news_body"><span><br /></span></div>
<div class="news_body"><span>argiro.gr</span></div>
</div>

Σχετικά άρθρα