Αρχική / Ημερήσιες προβλέψεις των ζωδίων
Ημερήσιες προβλέψεις των ζωδίων  thumbnail

Ημερήσιες προβλέψεις των ζωδίων

ΚΡΙΟΣ: Οι εξελίξεις μπορεί να σε τρομάζουν, αφού θα έχεις συνέχεια την αίσθηση ότι φτάνεις στο επιθυμητό αποτέλεσμα και κάτι θα συμβαίνει που θα απαιτεί μια προσπάθεια ακόμη.


 


ΤΑΥΡΟΣ: Οι καινοτομίες που θα γίνουν θα σου δώσουν κέρδος και ικανοποίηση. Η σωστή επιχειρηματολογία και η διαύγεια πνεύματος, θα σε βοηθήσουν να λειάνεις τις αντιθέσεις που έχεις και να σώσεις χρήσιμες συνεργασίες. 


 


ΔΙΔΥΜΟΙ: Επειδή οι απαιτήσεις των άλλων θα είναι κάπως ιδιαίτερες και σύνθετες, θα σου λείπει η λεπτότητα και θα αφθονεί η μαχητικότητα. Φρόντισε να συμμαζέψεις και να αναδιοργανώσεις τους τομείς της ζωή σου.


 


ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ρύθμισε τα περιουσιακά σου θέματα, ώστε να γίνουν με τρόπο που σε συμφέρει. Πιθανόν οι διαδικασίες να σε κουράσουν και να σε αγχώσουν, αλλά δε θα μείνεις παραπονεμένος από την έκβαση που θα έχουν.


 


ΛΕΩΝ: Ερεύνησε κάθε τρόπο και δυνατότητα που έχεις, για να αποκτήσεις καινούριες πηγές εισοδήματος και βρες ότι μπορεί να συμβάλλει στην αξιοποίηση των συμφερόντων σου.


 


ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Επιτέλους θα αναγνωρίσεις τα κίνητρα φίλων και εχθρών, που το τελευταίο διάστημα θέλουν και διεκδικούν κάτι από σένα. Αυτό θα σε διευκολύνει να ανταποκριθείς πιο ουσιαστικά στις σχέσεις σου.


 


ΖΥΓΟΣ: Δρομολόγησε μια σειρά από σκέψεις και θέσεις για να βάλεις σε λειτουργία τα προσωπικά σου σχέδια, αλλάζοντας όμως και το επαγγελματικό σου σκηνικό.


 


ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Έχεις καλή διάθεση και έτσι τα κακόβουλα σχόλια σε αφήνουν αδιάφορο. Υιοθέτησε την άποψη πως δεν υπάρχουν σημαντικά και ασήμαντα, γιατί σε όλα υπάρχει ένα νόημα.


 


ΤΟΞΟΤΗΣ: Αυτό που πρωτεύει σε σένα είναι να νιώθεις ασφαλής και σίγουρος. Σταμάτα τα παιχνίδια συναισθηματικής φύσεως που σε έφθειραν και συνήθως είχαν άσχημη κατάληξη.


 


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η ανάγκη σου να καλυτερεύσεις την προσωπική σου ζωή, θα σε οδηγήσει να ανακαλύψεις τρόπους που θα σε απαλλάσσουν από χάσιμο χρόνου και θα σου δώσουν μεγαλύτερη άνεση στον επαγγελματικό σου τομέα.


 


ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κάποιες από τις ενέργειές σου θα αφορούν την εξερεύνηση καινούριων ιδεών και οι προοπτικές θα είναι θετικές, αρκεί να είσαι πλήρως ενημερωμένος για τις παραμέτρους των δυνατοτήτων σου.


 


ΙΧΘΥΣ: Θέσε προτεραιότητες που θα σε οδηγήσουν στους στόχους σου και αναθεώρησε τις αξίες σου, για να προωθηθεί η προσωπική σου εξέλιξη με ταχύτατους ρυθμούς.


 


Πηγή: www.Oroskopos.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X