Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Άνοιξη των αισθήσεων: ο ήλιος στον Ταύρο
Άνοιξη των αισθήσεων: ο ήλιος στον Ταύρο thumbnail

Άνοιξη των αισθήσεων: ο ήλιος στον Ταύρο

Στις 19 Απριλίου ο Ήλιος μετακινείται στον γήινο, σταθερό παιδί της Αφροδίτης, τον Ταύρο.  Ο Ταύρος είναι το ζώδιο που κατοικεί στον δεύτερο ηλιακό οίκο του ζωδιακού κύκλου και σχετίζεται με το συναισθηματικό, υλικό μας κόσμο και την ανάγκη μας να αισθανόμαστε ασφαλείς.  Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της συντροφικότητας αλλά και των γήινων απολαύσεων, εμφυσά στα παιδιά της , τους Ταύρους , την εμμονή της για τον έρωτα, το χρήμα αλλά και τηνκαλοζωία

Με την επιρροή της Αφροδίτης, οι Ταύροι βάζουν πάνω απ όλα την ευχαρίστηση τους και φυσικά ξέρουν πώς να περάσουν καλά και να απολαύσουν τη ζωή. Σταθεροί και αρκετάρεαλιστές, συνήθως σε προσγειώνουν με τις ψυχρές ατάκες τους,  γιατί μιλάνε κυρίως για σεξκαι όχι για την αγάπη. Φυσικά όμως και ξέρουν να αγαπούν, για παράδειγμα , τα χρήματατους, τα αποκτήματα τους αλλά και βέβαια,  τον σύντροφο τους.. σαν να είναι όμως κτήμα τουςΥπερπροστατευτικά παιδιά οι Ταύροι, μακάρι να τους επιλέξεις, καθώς αν «ανήκεις» στην περιουσία τους , νιώθεις ασφαλής και δεν πρόκειται να σε πουλήσουν ποτέ. Δύσκολα φεύγουν από μια σχέση, από μια συνεργασία, εκτός βέβαια αν συντρέχουν σοβαροί οικονομικοί λόγοι. Είναι όμως άτομα τρυφεράγλυκά και μπορείς να τους κουμαντάρεις ,αρκεί να ικανοποιήσεις πρώτα τις γευστικέςερωτικές προτιμήσεις τους. Την προηγούμενη περίοδο με τον Ήλιο στον Κριό μεταμορφώθηκες σε Ηγέτη,πρωτοστάτησες δηλαδή στη ζωή σου και βιάστηκες να πάρεις αποφάσεις. Υπήρξες αρκετάπαρορμητικός και επιχείρησες νέα ξεκινήματα σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο. Δεν δείλιασες μπροστά στις αντιξοότητες που αντίκρισες και έβαλες τα δυνατά σου να τα καταφέρεις. Η σχέση σου με τους άλλους απέκτησε ανταγωνιστική χροιά και το ζητούμενο ήταν να κερδίσεις.Με τον Ήλιο στον Ταύρο γίνεσαι πιο συντηρητικός, σταθερός και σαφώς πιο προσεκτικόςστις επιλογές σου.  Υπερισχύει το αίσθημα της ασφάλειας, που σημαίνει ότι πριν κατασταλάξεις στα νέα σου ξεκινήματα, θέλεις να βεβαιωθείς ότι κάνεις το σωστό και δενδιακινδυνεύεις τίποτα από τα δεδομένα σου. Έχεις προσωπικές αρχές, δύσκολα διαπραγματεύεσαι με τους άλλους και ίσως γίνεις αρκετά ξεροκέφαλος
Ξεπερνώντας όμως το φόβο της αποτυχίας από πιθανές απώλειες,  μπορείς να φτάσεις εκεί που θέλεις, να υλοποιήσεις τα όνειρα σου και να δημιουργήσεις. Ασχολείσαι με την Τέχνη, είσαι πια οπαδός της ομορφιάς και ότι ικανοποιεί την αισθητική σου,  το ακολουθείς με πάθος. Αυτήν την περίοδο θα δώσεις προβάδισμα στο σώμα σου, στην ικανοποίηση των βασικών αναγκών σου, αλλά συγχρόνως, θα αρχίσεις να αποζητάς και την πολυτέλεια. Θα εκτιμήσειςτην Ύλη!


Οι όψεις του Ήλιου στον Ταύρο και η επιρροή τουςΣτις 30 Απριλίου1 Μαΐου ο Ήλιος στον Ταύρο σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στον Ιχθύδίνει αισιοδοξία και ενισχύει το θετικό κλίμα σε όλες τις επαφές. Συναισθηματικά είσαι πιο έτοιμος να ανταποκριθείς σε ερωτικά αλλά και καλλιτεχνικά καλέσματα και γίνεσαι πιο δημιουργικός αλλά και εκδηλωτικός.Επηρεάζονται,  Ταύροι γεννημένοι στις 30 Απριλίου, 1 Μαΐου και Ιχθείς γεννημένοι 1 και 2 Μαρτίου. Επίσης όσοι/ες έχουν στον γενέθλιο χάρτη τους προσωπικούς πλανήτες στην κρίσιμημοίρα 10η,11η των αντίστοιχων ζωδίων.Στις 3 Μαΐου ο Ήλιος στον Ταύρο σε τρίγωνο με τον φαινομενικά ανάδρομο Δία στηνΠαρθένο ανοίγει το δρόμο για να οργανώσεις ένα ταξίδι , για αναζήτηση σπουδών αλλά και εύρεση εργασίας. Διαπραγματεύεσαι εύκολα τους όρους επίλυσης ενός νομικού ζητήματος.Επηρεάζονται τα ζώδια της γης, Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι γεννημένοι 3,4 Μαΐου,  5,6 Σεπτεμβρίου,3,4 Ιανουαρίου αντίστοιχα. Επίσης όσοι/ες έχουν στον γενέθλιο χάρτη τους προσωπικούς πλανήτες στην κρίσιμη μοίρα12,13η. των αντίστοιχων ζωδίων.Στις 7,8 Μαΐου ο Ήλιος στον Ταύρο συναντά τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω που κινείται φαινομενικά ανάδρομο, στην θετική όψη του τριγώνου και μπορείς α) να αποφύγεις τις συναισθηματικές μεταπτώσεις, β) να συμφιλιωθείς με την «εξουσία» και γ) να λύσεις διαφορές που σε παιδεύουν εδώ και καιρό. Νικάς παραπλανητικά παιχνίδια.Επηρεάζονται Ταύροι γεννημένοι 7, 8 ΜαΐουΠαρθένοι γεννημένοι στις 9, 10 Σεπτεμβρίου καιΑιγόκεροι γεννημένοι στις  8,9 Ιανουαρίου.Επίσης όσοι/ες έχουν στον γενέθλιο χάρτη τους, προσωπικούς πλανήτες στην κρίσιμη μοίρα 17η των αντίστοιχων ζωδίων.Στις 9,10 Μαΐου ο Ήλιος στον Ταύρο σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή στον Ταύρο φέρνει γενική αναστάτωση, καθυστερήσεις στην υλοποίηση και αργοπορίες σε συναντήσεις. Απέφυγε να υπογράψεις συμβόλαια, συμφωνητικά και μην πιστεύεις σε υποσχέσεις. Συνέχισε όμως τις διαπραγματεύσεις.Επηρεάζονται τα σταθερά ζώδια, Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι τέλος β΄ δεκαημέρου και όσοι έχουν στον γενέθλιο χάρτη τους προσωπικούς πλανήτες στη κρίσιμη μοίρα 19η.


Πηγή: www.Oroskopos.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X