Αρχική / More / Τα νέα της ημέρας / Η Ελισάβετ ψάχνει υπεύθυνο για το Twitter και το Facebook της -Με μισθό 50.000 λίρες το χρόνο
Η Ελισάβετ ψάχνει υπεύθυνο για το Twitter και το Facebook της -Με μισθό 50.000 λίρες το χρόνο   thumbnail

Η Ελισάβετ ψάχνει υπεύθυνο για το Twitter και το Facebook της -Με μισθό 50.000 λίρες το χρόνο
Κατά τη διάρκεια της βασιλείας της η Ελισάβετ ήρθε αντιμέτωπη με τον ταχέως μεταβαλλόμενο κόσμο της τεχνολογίας: από την άφιξη της έγχρωμης τηλεόρασης έως την επέλαση των κινητών και του Διαδικτύου. 


Η βασίλισσα φάνηκε να είναι αρκετά… δεκτική, αναγνωρίζοντας ότι πάντα θα πρέπει κανείς να προσαρμόζεται στις τεχνολογικές εξελίξεις. Ηταν, άλλωστε, η πρώτη μονάρχης που έστειλε e-mail κατά τη διάρκεια επίσκεψής της σε στρατιωτική βάση το 1976 και ενώ η όλη τεχνολογία ήταν ακόμη στα σπάργανα. 


Ετσι και τώρα, η βασίλισσα Ελισάβετ, που την ερχόμενη Πέμπτη γίνεται 90 ετών, είναι πρόθυμη να εκμεταλλευτεί στο έπακρο την τεχνολογία. Γι' αυτό και αναζητά διαχειριστή για τους λογαριασμούς του Μπάκιγχαμ στα social media. 


Ο νέος υπάλληλος του παλατιού θα μένει σε αυτό και η αμοιβή του προσδιορίζεται στις 50.000 λίρες τον χρόνο. Ο επικεφαλής των ψηφιακών λογαριασμών του Μπάκιγχαμ θα πρέπει, όπως αναφέρει η αγγελία, "να αναπτύξει την ψηφιακή στρατηγική επικοινωνίας και να διασφαλίσει την αποτελεσματική χρήση μιας σειράς ψηφιακών πλατφορμών, για την υποστήριξη των στόχων του παλατιού". 


Η βρετανική βασιλική οικογένεια έχει ήδη διάφορους λογαριασμούς στα social media, όπως στο Twitter και στο YouTube και ο νέος επικεφαλής θα πρέπει να βρει και άλλους τρόπους για να διατηρήσει και να αυξήσει τη δημοτικότητα των Γουίνδσορ. 


inews.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X