Οι πιο λεπτές και τραγανές πατατες την Άνοιξης!

<p><strong>Υλικά</strong></p>
<ul>
<li>¼ της κούπας ελαιόλαδο</li>
<li>2 μεγάλες πατάτες αποφλοιωμένες</li>
<li>½ κούπα φύλλα μυρωδικών όπως μαϊντανός, δυόσμος, κόλιανδρος κτλ</li>
<li>Αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι</li>
</ul>
<p> </p>
<h3>Εκτέλεση </h3>
<div class="ef4 even typeTextarea group1" title="Περιγραφή Συνταγής">
<div class="even typeTextarea group1"><ol>
<li>Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς. </li>
<li>Σε ένα σκεύος ψησίματος απλώνουμε ένα αντικολλητικό χαρτί και αλείφουμε με λίγο ελαιόλαδο. </li>
<li>Κόβουμε τις πατάτες σε ΠΑΡΑ πολύ λεπτές σχεδόν διάφανες ροδέλες. </li>
<li>Απλώνουμε τις ροδέλες πατάτας πάνω στο αντικολλητικό χαρτί, σε μονή στρώση. </li>
<li>Βάζουμε 3 φυλλαράκια όμοιου μυρωδικού, το ένα πάνω από το άλλο σε κάθε ροδέλα πατάτας και καλύπτουμε με άλλη μία ροδέλα πατάτας. </li>
<li>Πιέζουμε τις ροδέλες για να κολλήσουν. </li>
<li>Αλείφουμε με ελαιόλαδο και πασπαλίζουμε με αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι. </li>
<li>Ψήνουμε για 15 λεπτά ή μέχρι να οι πατάτες να ψηθούν, να είναι τραγανές και να πάρουν ένα ελαφρύ ρόδινο χρώμα.</li>
</ol>
<p> </p>
<p>lovecooking.gr</p>
</div>
</div>

Σχετικά άρθρα