Μους γιαούρτι με Λικέρ

<div class="ingredients">
<div class="ingredients-left">
<h3 class="field-label">Συστατικά:</h3>
<div class="field field-name-field-recipe-ingredients field-type-text-long field-label-hidden">
<div class="field-items">
<div class="field-item even">
<ul>
<li>2 φλ. γιαούρτι 0% λιπαρά</li>
<li>12 μπισκότα σαβαγιάρ</li>
<li>2 κ.σ. εσάνς καφέ</li>
<li>2 κ.σ. λικέρ της επιλογής μας</li>
<li>ξύσμα κουβερτούρας</li>
</ul>
</div>
</div>
</div>
</div>
<div class="ingredients-right"> </div>
</div>
<div class="advertisement_area_1"> </div>
<div class="procedure">
<h3 class="field-label">Οδηγίες:</h3>
<div>
<p>Σπάμε σε μεγάλα κομμάτια τα μπισκότα και τα βάζουμε σε ένα μπολ.</p>
<p>Σε 1/2 φλ. κρύο νερό προσθέτουμε  την κουταλιά εσάνς καφέ και το λικέρ.</p>
<p>Μουσκεύουμε με αυτό τα μπισκότα.</p>
<p>Βάζουμε τα 2/3 του γιαουρτιού στο μπολ.</p>
<p>Από το 1/3 του γιαουρτιού που μένει κρατάμε 2 κουταλιές.</p>
<p>Στο υπόλοιπο προσθέτουμε την υπόλοιπη εσάνς καφέ, ανακατεύουμε και το ρίχνουμε στο μπολ.<br /><br />Προσθέτουμε τις δύο κουταλιές γιαούρτι που έχουμε κρατήσει, πάνω στο "χρωματιστό" γιαούρτι.</p>
<p>Με την άκρη ενός μαχαιριού ανακατεύουμε ελαφρά ώστε να αναμειχθούν λίγο τα γιαούρτια.<br /><br />Γαρνίρουμε με το ξύσμα της κουβερτούρας.</p>
<p>Μπορούμε να σερβίρουμε αμέσως.</p>
<p>Προτιμότερο όμως είναι να το αφήσουμε 60-120 λεπτά στο ψυγείο.</p>
<p> </p>
<p> </p>
<p> </p>
</div>
</div>

Σχετικά άρθρα