Αρχική / Teens / Με αυτές τις σχεδόν ζωντανές σημειώσεις θα θέλεις σίγουρα να διαβάσεις!
Με αυτές τις σχεδόν ζωντανές σημειώσεις θα θέλεις σίγουρα να διαβάσεις!  thumbnail

Με αυτές τις σχεδόν ζωντανές σημειώσεις θα θέλεις σίγουρα να διαβάσεις!

Πολύχρωμες σελίδες με εντυπωσιακούς γραφικούς χαρακτήρες που αν τις είχες μπροστά σου σίγουρα θα σε ενέπνεαν για να διαβάσεις για τις εξετάσεις σου. Πάρε ιδέες λοιπόν για το πώς να κάνεις και τις δικές σου σημειώσεις ενδιαφέρουσες και καθόλου βαρετές (άλλωστε και το διάβασμα από μόνο του μπορεί και να είναι βαρετό). 


Σίγουρα δεν μπορείς να πετύχεις αυτό το αποτέλεσμα όταν παλεύεις να σημειώσεις στο τετράδιο στην τάξη πριν ο δάσκαλός σβήσει τον πίνακα, όμως στο σπίτι μπορείς άνετα να κάνεις μια επανάληψη ξαναγράφοντας τις σημειώσεις έτσι! 


1. Τέλειος γραφικός χαρακτήρας; 2. Τι τέλεια σχεδιαγράμματα 3. Φτιάξε καρτέλες σε διαφορετικά χρώματα για να τα θυμάσαι καλύτερα! 4. Χρώμα παντού 5. Η καλύτερη χρήση των φωσφοριζέ μαρκαδόρων! 6. H καλύτερη χρήση των χρωματιστών στιλό 7. Ο ευκολότερος τρόπος να απομνημονεύσεις τους δύσκολους τύπους της φυσικής 8. … και για τα μαθηματικά 9. Ένας έξυπνος τρόπος για να ελέγχεις αν τα θυμάσαι είναι να κρεμάσεις τις σημειώσεις και να τις βλέπεις πού και πού 10. Και περισσότερες κάρτες… 


Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X