Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Θέλεις να ξέρεις αν σε αγαπά πραγματικά; η θέση της Σελήνης στο ωροσκόπιο σου είναι αποκαλυπτική!
Θέλεις να ξέρεις αν σε αγαπά πραγματικά; η θέση της Σελήνης στο ωροσκόπιο σου είναι αποκαλυπτική! thumbnail

Θέλεις να ξέρεις αν σε αγαπά πραγματικά; η θέση της Σελήνης στο ωροσκόπιο σου είναι αποκαλυπτική!

Η θέση της Σελήνης στο προσωπικό ωροσκόπιο μας, αντιπροσωπεύει τον εσωτερικό συναισθηματικό μας κόσμο, τον τρόπο που τον διαχειριζόμαστε αλλά και τον τρόπο που τον εκφράζουμε.  Παρατήρησε την συμπεριφορά του συντρόφους σου και αναγνώρισε τα 3 σημαντικότερα σημάδια, ότι σε αγαπάει πραγματικά, διαβάζοντας την ερμηνεία της Σελήνης στον αστρολογικό  του χάρτη


Σελήνη στον Κριό


1)       Μην βιαστείς να βγάλεις γρήγορα συμπεράσματα! Το κάνει ήδη το άτομο που έχει την Σελήνη του σε αυτή τη θέση! Ενθουσιάζεται τόσο εύκολα που θα σου εκφράσει σχεδόν αμέσως συναισθήματα δυνατά και έντονα, τα οποία τα πιστεύει εκείνη τη στιγμή μεν, θα αλλάζουν συνεχώς δε.


2)       Αν σε διεκδικεί συνεχώς και δείχνει μάλιστα να απολαμβάνει αυτό το "κυνηγητό", τότε σίγουρα έχει αισθήματα για σένα! Εσύ απλά φρόντισε να του δίνεις συνεχώς λόγους να σε κυνηγάει, ώστε να μην εκλείψουν ποτέ τα αισθήματα του, επειδή σε θεωρεί δεδομένο.


3)       Αν νομίζεις το ότι ψάχνει συνεχώς λόγους να τσακώνεστε, επειδή δεν σ’αγαπάει, κάνεις μεγάλο λάθος. Η κόντρα και η ένταση είναι ένας από τους τρόπους που αυτό το άτομο εκφράζει την αγάπη του.
Σελήνη στον Ταύρο


1)       Αν στο πει, είναι σίγουρο ότι το εννοεί. Δύσκολα ερωτεύεται, δεν λέει μεγάλα λόγια και όταν αγαπήσει θέλει-και το παλεύει-να κρατήσει για πάντα.


2)       Αν η ερωτική φυσική έλξη μεταξύ σας παραμένει ζωντανή και έντονη, η αγάπη του είναι σίγουρη. Αν όμως τα πράγματα είναι χλιαρά, τότε να ξέρεις ότι αυτό είναι το καμπανάκι του κινδύνου.


3)       Αν παρατηρήσεις μία φαινομενική αδιαφορία, ένα βόλεμα και ρουτίνα στην συμπεριφορά του, μην ανησυχήσεις. Αντιθέτως, του έχεις δώσει την σταθερότητα που χρειάζεται και γι’ αυτό σε έχει αγαπήσει πραγματικά.


 
Σελήνη στον Δίδυμο


1)       Όσο περισσότερο μιλάτε, όσο περισσότερο μοιράζεται μαζί σου τις σκέψεις του και όσο περισσότερο ζητάει τις συμβουλές σου, τόσο περισσότερο σ’ αγαπάει και εσένα και το μυαλό σου!


2)       Από την άλλη αν ενδιαφέρεται έμπρακτα για τα δικά σου προβλήματα ή παράπονα και δεν προσποιείται ότι ακούει και σε καταλαβαίνει, τότε σίγουρα μπορείς να βασιστείς στα συναισθήματα του.


3)       Αν έχει μάτια μόνο για σένα και δεν σου δίνει δικαιώματα, τότε η αγάπη του είναι σίγουρη! Η Σελήνη αυτή έχει την τάση να "λοξοκοιτά" συχνά, οπότε αν είναι αφοσιωμένος σε σένα, δεν πρέπει να έχεις καμία αμφιβολία.Σελήνη στον Καρκίνο


1)       Αν θέλει να είστε συνεχώς μαζί και είναι προσκολλημένος πάνω σου, αυτός ο άνθρωπος έχει "ενεργοποιήσει" την Σελήνη του και σε αγαπά πραγματικά. Αυτή η εξάρτηση που έχει από σένα, είναι και αυτή που μαρτυρά τα αληθινά του συναισθήματα.


2)       Έχεις παρατηρήσει κάποιες στιγμές μεταξύ σας γονέα-παιδιού; Είτε λοιπόν, μερικές φορές σου φέρεται σαν να είσαι παιδί ή φέρεται εκείνος σαν παιδί που θέλει προστασία, είστε σε καλό δρόμο και η αγάπη του είναι αναμφίβολα υπαρκτή.


3)       Μην ανησυχήσεις αν σου κάνει παράπονα συνεχώς και μην νιώσεις ανεπαρκής. Αντιθέτως, το κάνει από δική του ανασφάλεια επειδή σ’ αγαπάει πολύ και θέλει συνεχώς επιβεβαίωση, πράγμα που εκφράζεται κάποιες φορές ως γκρίνια.Σελήνη στον Λέοντα


1)       Αν έστω και μία φορά σε κάποιο τσακωμό σας ή διαφωνία σας "έριξε τα μούτρα του" και έκανε αυτός πίσω, τότε η αγάπη του είναι αδιαμφισβήτητη. Η Σελήνη αυτή προστάζει ικανοποιημένο εγωισμό και αν τον καταπάτησε για σένα, σημαίνει πολλά.


2)       Τα δώρα, οι έξοδοι και οι διασκεδάσεις σας μην σου φαίνονται τόσο επιφανειακά. Αυτό το άτομο όταν αγαπά αληθινά, θέλει να κάνει δώρα συνεχώς, να σε εντυπωσιάζει και να καλοπερνάει μαζί σου!


3)       Έχει υπερβολικές και ίσως θεατρικές αντιδράσεις, που δεν σε πείθουν; Κακώς! Η Σελήνη αυτή είναι τόσο πληθωρική που θα εκφραστεί έντονα, απαιτητικά και δραματικά μόνο σε αυτούς που αγαπάει πραγματικά!Σελήνη στον Παρθένο


1)       Ακόμα και η παραμικρή ένδειξη συναισθήματος από αυτό το άτομο, είναι απίστευτα σημαντική. Ένα άτομο, όχι ιδιαίτερα συναισθηματική που βάζει ανθρώπους στην καρδιά του αφού τους περάσει από "κόσκινο", αν σου εκφράζει έστω και ελάχιστο συναίσθημα, τότε σίγουρα σε αγαπά! Μην περιμένεις πολλές εκδηλώσεις λοιπόν, θα στο δείξει με πράξεις!


2)       Το πάθος δεν είναι σίγουρα το ατού του. Οπότε αν σου δείχνει ότι σε θέλει και ότι τον ελκύεις, μπορείς να σιγουρευτείς για τα συναισθήματα του!


3)       Περνάτε συχνά-πυκνά φάσεις πλήξης; Μην αγχώνεσαι! Αυτό σημαίνει ότι έχει βρει τις συναισθηματικές του ισορροπίες, επειδή σε αγαπά!Σελήνη στον Ζυγό


1)       Αν επιδιώκει μέσα από σένα να ηρεμεί και περνάει όμορφα, ξεφεύγοντας από τα προβλήματα της καθημερινότητας, τότε σίγουρα η καρδιά του, σου ανήκει!


2)       Προσπαθεί να σε ηρεμήσει κάθε φορά που αγχώνεσαι ή έχεις νεύρα; Τότε νοιάζεται πραγματικά για σένα και έχει σίγουρα συναισθήματα.


3)       Μην σε εκνευρίζει αν κρεμαστεί τελείως πάνω σου! Αντιθέτως, αν σε ρωτάει από το τι να κάνει με τη δουλειά του, μέχρι το τι θα φορέσει, για εκείνον σημαίνει αγάπη πραγματική!Σελήνη στον Σκορπιό


1)       Παρατηρείς ότι μέσα από τσακωμούς ή παρεξηγήσεις, σου μιλάει λες και σε μισεί; Το αντίθετο συμβαίνει! Όσο πιο κακός γίνεται αυτός ο άνθρωπος , τόσο πολύ σε αγαπάει!


2)       Άφθονο πάθος και ίσως για… περίεργα γούστα; Μην φοβηθείς! Ο άνθρωπος αυτός όσο πιο πολύ και όσο πιο περίεργα παθιάζεται με σένα, τόσο πιο πολύ σε αγαπάει!


3)       Σκηνές ζήλιας, ξεσπάσματα, καταπίεση και χειραγώγηση ίσον αγάπη! Απίστευτο κι όμως αληθινό!
Σελήνη στον Τοξότη


1)       Αν αυτός ο συγκεκριμένος άνθρωπος θελήσει κάτι σοβαρό από σένα (σχέση, συγκατοίκηση, γάμο), τότε σε αγαπάει πάρα πολύ, αφού αυτά είναι 3 πράγματα που μισεί! Για να επιλέξει εσένα, μπορείς να έχεις σιγουριά για τα συναισθήματα του!


2)       Θέλει περιπέτεια, διασκέδαση, ταξίδια, υπερκινητικότητα! Αν όλα αυτά, τα θέλει μαζί σου, τότε να έχεις απόλυτη σιγουριά για την αγάπη του!


3)       Έχετε συχνά μία σχέση δασκάλου-μαθητή; Όποιον ρόλο και να έχει, το ότι του "βγαίνει" να μάθει πράγματα από σένα ή σε σένα, σημαίνει αληθινή αγάπη!Σελήνη στον Αιγόκερω


1)       Έχεις παράπονα ότι δεν είναι ρομαντικός, δεν σου λέει λόγια αγάπης και ότι κάποιες φορές είναι απότομος; Ξέχασε τα! Τις πράξεις να κοιτάς! Όσα πιο πολλά κάνει για σένα, ακόμα με σκληρό τρόπο, τόσο πιο πολύ σε αγαπάει!


2)       Αν ξοδέψει για σένα, σε αγαπάει! Όσο κι αν ακούγεται πεζό, αν αυτός ο άνθρωπος βάλει το χέρι στη τσέπη-έστω και σπάνια-για να σε ευχαριστήσει, σε έχει αγαπήσει πολύ!


3)       Αν σε θέλει δίπλα του περήφανος, σε όλες τις κοινωνικές του υποχρεώσεις ή οικογενειακές του συγκεντρώσεις, τότε μπορείς να έχεις σίγουρα τα συναισθήματα του. Αυτή η Σελήνη αγαπάει την κοινωνική εικόνα πιο πολύ και από τον εαυτό του!Σελήνη στον Υδροχόο


1)       Αν δεχτεί έστω και ένα περιορισμό σου, έστω και μία πουριτανή ιδέα σου, έστω και μία καταπίεση σου, τότε σίγουρα αυτό το άτομο σε αγαπάει!


2)       Αν επικεντρώνεται στα προβλήματα σου και στον πόνο σου, βρίσκοντας σου συνεχώς λύσεις, τότε τα συναισθήματα του είναι αδιαμφισβήτητα!


3)       Σου προτείνει συνεχώς καινούργια και ίσως παράτολμα για σένα πράγματα; Τότε σίγουρα σε θέλει στη ζωή του και σε όλη την διαφορετικότητα της!Σελήνη στον Ιχθύ


1)       Σου μιλάει για τα βαθιά του συναισθήματα, αν μοιράζεται τις σκέψεις του, σου αποκαλύπτει μυστικά του ή σου εξιστορεί το παρελθόν του; Τότε σίγουρα έχεις ξεχωριστή θέση στην καρδιά του!


2)       Η Σελήνη αυτή δίνει την τάση στο άτομο να πληγώνεται υπερβολικά. Ακόμα κι αν δεν έχεις κάνει τίποτα απολύτως, μπορεί να τον δεις πληγωμένο από σένα. Αυτό σημαίνει ότι η παρουσία σου έχει ήδη αγγίξει την ευαίσθητη ψυχή του και μάλιστα βαθιά.


3)       Αν θυμάται πολλές προσωπικές σας στιγμές να το εκτιμήσεις και να το θεωρήσεις ως ένδειξη αγάπης. Το άτομο αυτό επιλέγει να έχει μνήμες, μόνο αν είναι σημαντικές γι’ αυτό!


 


Πηγή: www.oroskopos.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X