Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Με την Πανσέληνο στο Σκορπιό τα ζώδια συγκρατούν την συναισθηματική τους παρόρμηση!
Με την Πανσέληνο στο Σκορπιό τα ζώδια συγκρατούν την συναισθηματική τους παρόρμηση! thumbnail

Με την Πανσέληνο στο Σκορπιό τα ζώδια συγκρατούν την συναισθηματική τους παρόρμηση!

Βρισκόμαστε σε απόσταση αναπνοής από την Πανσέληνο, που κορυφώνεται στο ζώδιο του Σκορπιού. Μία Πανσέληνος που μας καλεί να ψάξουμε κάτω από την επιφάνεια, να μπούμε σε μια βαθιά ενδοσκόπηση και να επεξεργαστούμε πιο ουσιαστικά όλα εκείνα τα συναισθήματα που μας δυσκολεύουν, που μας κάνουν να κρατάμε αποστάσεις από τα πρόσωπα που αγαπάμε, που δεν εξυπηρετούν τα σχέδιά μας και μας κρατούν πίσω!


Σελήνη στον Ζυγό σε αντίθεση με Ουρανό


Σήμερα η Σελήνη εξακολουθεί να κινείται στον Ζυγό, δημιουργώντας την ανάγκη του μοιράσματος και της επικοινωνίας, που φέρνει πιο κοντά μας τα πρόσωπα που αγαπάμε.


Στις 9:13 π.μ. η αντίθεση της Σελήνης με τον Ουρανό μας καλεί να είμαστε πολύ προσεκτικοί στη διαχείριση της συναισθηματικής έντασης που πιθανόν να υπάρχει διάχυτη στις ώρες του πρωινού. Υπάρχει μία αδιόρατη νευρικότητα, η οποία γεννά ξαφνικές και απρόβλεπτες αντιδράσεις, ακόμα και αναίτια, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει σε διαφωνίες με τα πρόσωπα που βρίσκονται γύρω μας ή να μας σε φέρει μπροστά σε απροσδόκητες εξελίξεις, που ανατρέπουν την προγραμματισμένη ροή της καθημερινότητας.


Υπάρχει επίσης μια έντονη τάση παρορμητισμού, που μας οδηγεί να τα κάνουμε όλα πιο γρήγορα, συχνά χωρίς να σκεφτούμε τις συνέπειες. Και αυτό μπορεί να μας φέρει αντιμέτωπους με σχέσεις και συνεργασίες, δημιουργώντας ένα κλίμα έντασης και διαφωνιών.


Αφροδίτη σε σύνοδο με Ουρανό


Την ημέρα του Σαββάτου πραγματοποιείται η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ουρανό, όμως μας επηρεάζει από σήμερα και ενισχύει την ενέργεια του ξαφνικού, του απρόβλεπτου και των εκπλήξεων… Η όψη αυτή σε καλεί να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στα θέματα διαχείρισης των οικονομικών σου ζητημάτων, ενώ δημιουργεί κι ένα έντονα ερωτικό σκηνικό, μέσα από απρόβλεπτες εξελίξεις ή ξαφνικές συναντήσεις, που ανατρέπουν ευχάριστα το πρόγραμμά σου! Δεν αποκλείεται μάλιστα να ζήσεις μια έντονη και γεμάτη πάθος ερωτική ιστορία!


Ποια ζώδια επηρεάζονται από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας


ΚριοίΖυγοίΚαρκίνοι και Αιγόκεροι του τρίτου δεκαημέρου, προσέξτε λίγο περισσότερο τη συμπεριφορά σας και το πόσο απαιτητικοί ή παρορμητικοί μπορεί να γίνετε στις πρωινές ώρες της ημέρας, γιατί μπορεί να προκαλέσετε εντάσεις, τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική σας ζωή!


Δίδυμοι και Υδροχόοι του τρίτου δεκαημέρου, οι ανατροπές που μπορεί να κρύβει το πρωινό της ημέρας, πολύ πιθανόν να σας εξυπηρετήσουν σημαντικά στα σχέδιά σας!


 


Πηγή: www.myastro.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X