Αρχική / Σεξ / Άνδρας / Oδηγός: Πώς να κάνετε διακριτικά σεξ σε θάλασσα ή σε πισίνα
Oδηγός: Πώς να κάνετε διακριτικά σεξ σε θάλασσα ή σε πισίνα thumbnail

Oδηγός: Πώς να κάνετε διακριτικά σεξ σε θάλασσα ή σε πισίνα

ΣΕΞ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ Η ΣΤΗΝ ΠΙΣΙΝΑΓιατί είναι υπέροχη αίσθηση: Στο νερό, δεν έχουμε βάρος, νιώθουμε αέρινοι και ανάλαφροι ψυχικά και σωματικά. Η αίσθηση της αρμύρας και ο ήχος του νερού που σας τυλίγει διεγείρει απίστευτα. Όλοι μας σχεδόν έχουμε βρεθεί γυμνοί μέσα σε μια μπανιέρα η σκέψη και μόνο ότι μπορεί ο / η σύντροφός μας να μας αγγίζει τη στιγμή της χαλάρωσης είναι συναρπαστική. Σκεφτείτε τι απόλαυση προσφέρει ο συνδιασμός νερού ήλιου και φύσης. Τα περισσότερα ζευγάρια που το επιχειρούν φροντίζουν να αποφεύγουν τα αδιάκριτα βλέμματα πηγαίνοντας σε ερημικές παραλίες ή στέκονται σε κρυφούς ασφαλείς κολπίσκους όπου δε σε πιάνει το ανθρώπινο μάτι. Χρειάζεται βέβαια προσοχή για να μη σας παρασύρει το κύμα ή μην τραυματιστείτε σε κάποιο βραχάκι. 
Η γυναίκα τις περισσότερες φορές φορά το σουτιέν της και γυμνώνει το κορμί της από τη μέση και κάτω ώστε ακόμα και αν κάποιος δει το ζευγάρι να πιστέψει ότι απλά ερωτοτροπεί. 


 Οι πισίνες όσο αθώες κι αν φαίνονται, προσφέρουν σε πολλές νέες κοπέλες τον,πρώτο τους οργασμό. Στεκόμαστε έτσι ώστε το νερό να εκτοξεύεται πάνω στην κλειτορίδα και τελειώνουμε ήρεμα, δείχνοντας ότι ονειροπολούμε ή είμαστε χαμένες στη σκέψη μας.

Αναπαραστήστε το εντός: Μόνη στο σπίτι χρησιμοποιήστε το τηλέφωνο, του ντους και ρίξτε το νερό εκεί που το χρειάζεστε. Δοκιμάστε να εναλλάσσετε τη θερμοκρασία του νερού (ζεστό ή κρύο) και την ένταση (δυνατό και γρήγορο ή γαργαλιστικές σταγόνες) για ποικιλία. Το σεξ στην μπανιέρα ή στο ντους δεν ανταγωνίζεται το σεξ στη θάλασσα, αλλά είναι καλό υποκατάστατο. 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X